- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.601
Gunaydin herkese. Uyandim. Wcye gittigimde regl oldugumu gordum. Cok uzgunum. Bu ayda kismet olmadi. Sanirim bize nasip olmayacak bebek sahibi olmak. Yoruldum artik ugrasmaktan,umut etmekten,beklemekten ve sonunda husrana ugramaktan. Belkide iyi anne baba olamayacagimiz icin nasip etmiyordur rabbim bilmiyorum. Dilerim sizlerin guzel haberleri olur.
Canım benim sen demiyor musun hiç ummadık anda geliverir umut düşürmek yok. Ben inanıyorum hepimiz vakti geldiğinde bu güzel haberi birbirimizle paylaşıcaz. Dinlen biraz ruhun dinlensin, kafan dinlensin, vucudun dinlensinInsallah canim sagol.
Elimden geleni yapiyorum kuzum uzmemek icin kendimi. Bugun biraz buruk gecer ama toparlarim kisa surede kendimi. Ya insallah bu ay sen verirsin guzel haberi. En az kendim kadar sevinirim.
Amin canin insallah. Ne zaman nasip olur yada olur mu bilmem ama onumuzde ki ay hicbirsey yapmayacagim. Kendi haline birakacagim. Insallah sizlerden iyi haberler alirim ilk firsatta,o zaman cok mutlu olucam hakkatende.
Canım benim ya çok isterim öyle bi haber verebilmek inşallah diyorum. Tabi keşke artık hepimiz o güzel haberi verebilsek birbirimize, hepimiz bunu hakediyoruzInsallah canim sagol.
Elimden geleni yapiyorum kuzum uzmemek icin kendimi. Bugun biraz buruk gecer ama toparlarim kisa surede kendimi. Ya insallah bu ay sen verirsin guzel haberi. En az kendim kadar sevinirim.
Amin canin insallah. Ne zaman nasip olur yada olur mu bilmem ama onumuzde ki ay hicbirsey yapmayacagim. Kendi haline birakacagim. Insallah sizlerden iyi haberler alirim ilk firsatta,o zaman cok mutlu olucam hakkatende.
Bence senin için hala umut var canım 2-3 gün sonra testi tekrarla belki ancak gösterir kendini bebiş. İnşallah gecikmenin nedeni bebişindirSlm kızlar hayırlı cumalar hepinize bir süredir giremedim ama geri dönük olarak hep okudum yeni katılan ark olmuş allah en kısa zamanda olumlu sonuç almamızı nasip etsin. Nasılsınız kızlar bende 15inde iğne yaptırmıştım dün test yaptırdım malesef negatif bu ayda sanki hüsran ama adetim 3gün geçikti dr bir hafta bekle dedi bakalım beklemedeyim bu şekilde olup olumlu sonuç alan ark oldumu psikolojim allah bullak oldu düne kadar adet sancım var gibiydi bugün Yok göğüs hassasiyet vardı bugün azaldı sürekli ağlamak içim bahane arıyorum sanki
Kuzum benim ya sen ne güzel kilo veriyosun maşallah sana. Ayrıca civanperçemi işe yaramış gibi duruyo sanırım kendiliğinden adet olucaksın yakında. Bence geç kalmış olmazsın canım 2-3 çok fark etmiyo günlerde. İnşallah rn erken yarın ya da pazar adet olursunGünaydin guzel bayanlar hayirli cumalar...diyet spor infolic combi ve 10gündür civanpercemi aslanagzi cayini iciyorum.1 ayda 7.5kg verdim.gecen ay soktürücü ignelerle ayin 5 inde regli olmustum.bugün ayin 30 u regli agrilari başladı.normalde doktor reglinin 2.günü gel dedi.pazartesiye gec kalmiş olurmuyum.
Bence senin bu kez kendi kendine gelicek bi kaç güne canım bekle biraz daha erken hem gününeKizlar regli agrilarim kesildi sevindim gelicek diye ama ayni gecen ay gibi olucak sanirim.gecen ayda wc den cikamadim ha geldi ha gelicek diye
Cok tesekkur ederim canim benim. Kismetimiz neyse yasayacagiz artik. Iyi ki varsiniz zaten sizler. Buradaki arkadaslardan daha iyi hic bir arkadasim anlayamaz beni.Gunaydin tatlim uzulduminan bu cumleleri hrpimz kurduk hic olmicak ve benzerlerini allah bi gun elbet nasip edecek. O nasi soz cok iyi bir anne olacak burdaki kizlar cekilen hasretten sora siradn bi anneden cok ustun ben8m gozmde boyle insanlar❤ tez zamanda kavusursun inss kuzum dualarim seninle. Ne hissediyosan onu paylas doktorunla ona gore yardim ediyo inan ki. Zorlwmiyo uzwtmiyo sen ne ieteren onu yapiyo eminim kavusucaksn melegine yanindayiz hepimiz
Canim tebrik ederim oncelikle seni. Harika gidiyorsun.Canim sakin öyle düsünme verende Allah alanda Allah ... düzenli regli olabilmekte inanki çok önemli... umutsuzluğa düşme isyan etme sakın.
Bence regliyi stres yapmamaya calis. Guzel takviyeler kullandin. Kendi kendine gelir gibi geliyor bana. Ama stres bile geciktiriyor. Biz kadinlarin bunyesi strese cok hassas hemen degisiveriyolar.Kizlar regli agrilarim kesildi sevindim gelicek diye ama ayni gecen ay gibi olucak sanirim.gecen ayda wc den cikamadim ha geldi ha gelicek diye
Bence senin bu kez kendi kendine gelicek bi kaç güne canım bekle biraz daha erken hem gününe
Canim tebrik ederim oncelikle seni. Harika gidiyorsun.
Cok sagol canim. Isyan etmemeye calisiyorum. Vardir bir sebebi ve saati diyorum. Sabah cok yikilmis haldeydimde toparladim birazcik simdi kendimi.
Cok haklisin kesinlikle. Oglene kadar agladim neredeyse sonra dedim ki kendine gel. Kalktim elimi yuzumu yikadim. Kitap okumayi cok severim. Yaptim bi kahve verdim kendimi kitaba. Sonrada örgü ördüm,komedi dizisi izlerken. Suan cok daha iyiyim. Hep ileriye bakmak lazim. Cok tesekkur ederim ayrica. Cok iyisin kuzum.20 gün önce bende ayni umutsuzluga düstüm.kuaföre gitmistim resmen ibrahim tatlisesin ilk sarkilari caliyordu.çokta severim aslinda.öyle bunalima girdimki gereksiz bir hüzün coktü omuzlarima kücük emrah gibi cıktim kuaforden.omuzlarim düştü yolda yürüyemedim. sonra eve gelince bir sirkelendim.açtım şakirayi göbek attim.oyüzden kendimi bu aralar strese sokacak herseyden kaciyorum.duygusal filim bile izlemiyorum.haberleri izlemiyorum..internette komedi filimlerini izliyorum.yaklasik 20 gündür kendimde vucudumda daha iyi.
Yaaa cok uzuldum canim. Maalesef doktor konusunda sanssizlik olabiliyor. Uzme kendini en azindan iyi seyler olabilecegini ogrenmis oldun. Yeni doktorunla en kisa zamanda istedigin sonucada ulasirsin hem. Buyuk gecmis olsun.arkadaşlarım selam, nasılsınız?
bir kaç zamandır giremedim siteye ama bugün olan bişeyi anlatacağım size. bugün ben kendi doktorum dışında bir doktora daha gittim bağdat caddesinde bilinen bir doktor kendisi ve öğrendiklerimle şok oldum. meğersem doktorum bana bir sürü eksik test yapmış ve yok yere infertilite tanısı koymuş bana. dahası femara yumurtalıklarımı mahvetmiş, içeride çatlamamış 30mm büyüklüğünde yumurta var inanaibliyo musunuz? çok üzgünüm zamanım boşa gitti aylarca kısır kaldım diye ağladım
arkadaşlarım selam, nasılsınız?
bir kaç zamandır giremedim siteye ama bugün olan bişeyi anlatacağım size. bugün ben kendi doktorum dışında bir doktora daha gittim bağdat caddesinde bilinen bir doktor kendisi ve öğrendiklerimle şok oldum. meğersem doktorum bana bir sürü eksik test yapmış ve yok yere infertilite tanısı koymuş bana. dahası femara yumurtalıklarımı mahvetmiş, içeride çatlamamış 30mm büyüklüğünde yumurta var inanaibliyo musunuz? çok üzgünüm zamanım boşa gitti aylarca kısır kaldım diye ağladım
Cok haklisin kesinlikle. Oglene kadar agladim neredeyse sonra dedim ki kendine gel. Kalktim elimi yuzumu yikadim. Kitap okumayi cok severim. Yaptim bi kahve verdim kendimi kitaba. Sonrada örgü ördüm,komedi dizisi izlerken. Suan cok daha iyiyim. Hep ileriye bakmak lazim. Cok tesekkur ederim ayrica. Cok iyisin kuzum.
İnanmıyorum ya kıyamam sana canım. Peki eski doktorun koskoca kisti görememiş mi? Bi de hangi testleri yaptırdı hangi testleri yaptırmadı sana?arkadaşlarım selam, nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?