Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim sakin öyle düsünme verende Allah alanda Allah ... düzenli regli olabilmekte inanki çok önemli... umutsuzluğa düşme isyan etme sakın.

Canım benim sen demiyor musun hiç ummadık anda geliverir umut düşürmek yok. Ben inanıyorum hepimiz vakti geldiğinde bu güzel haberi birbirimizle paylaşıcaz. Dinlen biraz ruhun dinlensin, kafan dinlensin, vucudun dinlensin

Canım benim ya çok isterim öyle bi haber verebilmek inşallah diyorum. Tabi keşke artık hepimiz o güzel haberi verebilsek birbirimize, hepimiz bunu hakediyoruz

Bence senin için hala umut var canım 2-3 gün sonra testi tekrarla belki ancak gösterir kendini bebiş. İnşallah gecikmenin nedeni bebişindir

Kuzum benim ya sen ne güzel kilo veriyosun maşallah sana. Ayrıca civanperçemi işe yaramış gibi duruyo sanırım kendiliğinden adet olucaksın yakında. Bence geç kalmış olmazsın canım 2-3 çok fark etmiyo günlerde. İnşallah rn erken yarın ya da pazar adet olursun

Kizlar regli agrilarim kesildi sevindim gelicek diye ama ayni gecen ay gibi olucak sanirim.gecen ayda wc den cikamadim ha geldi ha gelicek diye
Bence senin bu kez kendi kendine gelicek bi kaç güne canım bekle biraz daha erken hem gününe

Cok tesekkur ederim canim benim. Kismetimiz neyse yasayacagiz artik. Iyi ki varsiniz zaten sizler. Buradaki arkadaslardan daha iyi hic bir arkadasim anlayamaz beni.

Canim sakin öyle düsünme verende Allah alanda Allah ... düzenli regli olabilmekte inanki çok önemli... umutsuzluğa düşme isyan etme sakın.
Canim tebrik ederim oncelikle seni. Harika gidiyorsun.
Cok sagol canim. Isyan etmemeye calisiyorum. Vardir bir sebebi ve saati diyorum. Sabah cok yikilmis haldeydimde toparladim birazcik simdi kendimi.

Kizlar regli agrilarim kesildi sevindim gelicek diye ama ayni gecen ay gibi olucak sanirim.gecen ayda wc den cikamadim ha geldi ha gelicek diye
Bence regliyi stres yapmamaya calis. Guzel takviyeler kullandin. Kendi kendine gelir gibi geliyor bana. Ama stres bile geciktiriyor. Biz kadinlarin bunyesi strese cok hassas hemen degisiveriyolar.

Canim tebrik ederim oncelikle seni. Harika gidiyorsun.
Cok sagol canim. Isyan etmemeye calisiyorum. Vardir bir sebebi ve saati diyorum. Sabah cok yikilmis haldeydimde toparladim birazcik simdi kendimi.

20 gün önce bende ayni umutsuzluga düstüm.kuaföre gitmistim resmen ibrahim tatlisesin ilk sarkilari caliyordu.çokta severim aslinda.öyle bunalima girdimki gereksiz bir hüzün coktü omuzlarima kücük emrah gibi cıktim kuaforden.omuzlarim düştü yolda yürüyemedim. sonra eve gelince bir sirkelendim.açtım şakirayi göbek attim.oyüzden kendimi bu aralar strese sokacak herseyden kaciyorum.duygusal filim bile izlemiyorum.haberleri izlemiyorum..internette komedi filimlerini izliyorum.yaklasik 20 gündür kendimde vucudumda daha iyi.

arkadaşlarım selam, nasılsınız?

bir kaç zamandır giremedim siteye ama bugün olan bişeyi anlatacağım size. bugün ben kendi doktorum dışında bir doktora daha gittim bağdat caddesinde bilinen bir doktor kendisi ve öğrendiklerimle şok oldum. meğersem doktorum bana bir sürü eksik test yapmış ve yok yere infertilite tanısı koymuş bana . dahası femara yumurtalıklarımı mahvetmiş, içeride çatlamamış 30mm büyüklüğünde yumurta var inanaibliyo musunuz? çok üzgünüm zamanım boşa gitti aylarca kısır kaldım diye ağladım

Cok haklisin kesinlikle. Oglene kadar agladim neredeyse sonra dedim ki kendine gel. Kalktim elimi yuzumu yikadim. Kitap okumayi cok severim. Yaptim bi kahve verdim kendimi kitaba. Sonrada örgü ördüm,komedi dizisi izlerken. Suan cok daha iyiyim. Hep ileriye bakmak lazim. Cok tesekkur ederim ayrica. Cok iyisin kuzum.

Yaaa cok uzuldum canim. Maalesef doktor konusunda sanssizlik olabiliyor. Uzme kendini en azindan iyi seyler olabilecegini ogrenmis oldun. Yeni doktorunla en kisa zamanda istedigin sonucada ulasirsin hem. Buyuk gecmis olsun.

Canim cok gecmis olsun.

Kızlar merhaba bugün ignenin 10. Gunu sizce bir ihtimal varmıdır? Doktor 8 günden sonra etkisi kalmaz ignenin dedi bilemedim şu anda 10 günde daha silik olması gerekmezmi?

Eklentiler

• 20181130_154917.webp
    10 KB · Görüntüleme: 41

Sen sagol canim. Böyle zamanlarda birbirimize destek olucaz en guzel haberleri birbirimize vericez. Benim ahtım var eger nasip olurda hamilelik haberi alirsam ilk size söyliyecegim

İnanmıyorum ya kıyamam sana canım. Peki eski doktorun koskoca kisti görememiş mi? Bi de hangi testleri yaptırdı hangi testleri yaptırmadı sana?
Şükret daha fazla zaman kaybetmeden yeni bi doktora başlamışsın canım. İnşallah artık doğru bi tedavi yöntemiyle gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…