- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.621
Canım kişiden kişiye değişiyo etkisi. 12 güne kadar vücudundan atılmayan oluyo. 10.gün biraz erken, 14.gün gibi lesin sonuç alınıyo genelde. İnşallah koyulaşarak devam eder çizgin ve bebişin gelmiştir inşallahKızlar merhaba bugün ignenin 10. Gunu sizce bir ihtimal varmıdır? Doktor 8 günden sonra etkisi kalmaz ignenin dedi bilemedim şu anda 10 günde daha silik olması gerekmezmi?
Bu benim ikinci asilamam ilk asilama kimyasal oldu ondada kanda ıgneden sonraki 11.günü 10 çıkmıştı doktor kimyasal demisti iğne değil dedi bende heyecandan başladım yapmaya inşallah koyulaşır yarın tekrar yapicam bir umut bekliyorum teşekkür ederim cevap verdiğin icin:)Canım kişiden kişiye değişiyo etkisi. 12 güne kadar vücudundan atılmayan oluyo. 10.gün biraz erken, 14.gün gibi lesin sonuç alınıyo genelde. İnşallah koyulaşarak devam eder çizgin ve bebişin gelmiştir inşallah
Rica ederim canım. Aşılamada daha erken sonuç alıyolar galiba, onu tam bilmiyorum. O zaman hamile olma ihtimalin de çok yüksek. Tekrarlarsın testini. Güzel haberlerini alalım inşallahBu benim ikinci asilamam ilk asilama kimyasal oldu ondada kanda ıgneden sonraki 11.günü 10 çıkmıştı doktor kimyasal demisti iğne değil dedi bende heyecandan başladım yapmaya inşallah koyulaşır yarın tekrar yapicam bir umut bekliyorum teşekkür ederim cevap verdiğin icin:)
Yaaaa inanamıyorum kime güeneceğimizi artık şaşırdık o kist olmuş onu da görmemiş mi pes artık ya neyse kuzum artık bırak o doktoru kendine güzel iyi bir doktor bul tatlım yaarkadaşlarım selam, nasılsınız?
bir kaç zamandır giremedim siteye ama bugün olan bişeyi anlatacağım size. bugün ben kendi doktorum dışında bir doktora daha gittim bağdat caddesinde bilinen bir doktor kendisi ve öğrendiklerimle şok oldum. meğersem doktorum bana bir sürü eksik test yapmış ve yok yere infertilite tanısı koymuş bana. dahası femara yumurtalıklarımı mahvetmiş, içeride çatlamamış 30mm büyüklüğünde yumurta var inanaibliyo musunuz? çok üzgünüm zamanım boşa gitti aylarca kısır kaldım diye ağladım
grip oldm bi kere birlikte olduk ovu,gunundedeNeden canim yumurtlama takvimini kacirma hic belli olmaz
gzl degelrlendir cnm sende. hasta olmazsin ins. gelsin bebislerSen yine de değerlendir canım. Olmazsa diğer ay doktorun iyi bi tedavi uygulayacaktır eminim.
İnşallah hasta olmuyorumdur canım
Bugün iyiyim bakalım canım keyfim yerinde, yumurtlamayı değerlendirdik inşallah gelir artık bebişlergzl degelrlendir cnm sende. hasta olmazsin ins. gelsin bebisler
Benim de iğneden 10 gün sonra başlamıştı kasık-karın ağrılarım ve göğüslerim çok şişmişti. Ben de adet olcam sanmıştm. İğneden 12 ve 14 gün sonra kan testi yapmıştım. değerlerim yüksek çıkmıştı ve artmıştı. İnşallah vardır sende bebiş.Bugun ignenin 18.gunu. asilamadan sonra 16.gun. gelen giden yok ama gelir yani. 14.gun idrarda bi test negatif cikti iki gundur test yapmadim. Cunku goguslerim bile sismedi. Sivilcelerim var ufak ufak. Resmen adet gelecegim diyor ben de kan yaptirmaya gerek duymuyorum.
Geçmiş olsun canım. Kesinlikle doktor çok önemli. Mutlaka en az 2 doktor tavsiyesi alınmalı. Korkma seninki geçici kisttir. Herşey düzelirarkadaşlarım selam, nasılsınız?
bir kaç zamandır giremedim siteye ama bugün olan bişeyi anlatacağım size. bugün ben kendi doktorum dışında bir doktora daha gittim bağdat caddesinde bilinen bir doktor kendisi ve öğrendiklerimle şok oldum. meğersem doktorum bana bir sürü eksik test yapmış ve yok yere infertilite tanısı koymuş bana. dahası femara yumurtalıklarımı mahvetmiş, içeride çatlamamış 30mm büyüklüğünde yumurta var inanaibliyo musunuz? çok üzgünüm zamanım boşa gitti aylarca kısır kaldım diye ağladım
Umutsuz olma arkadaşım. Söylemesi kolay belki bize de.. Sabır. Ben de PCOS hastası biri olarak doğru bir zamanı vardır mutlakaGunaydin herkese. Uyandim. Wcye gittigimde regl oldugumu gordum. Cok uzgunum. Bu ayda kismet olmadi. Sanirim bize nasip olmayacak bebek sahibi olmak. Yoruldum artik ugrasmaktan,umut etmekten,beklemekten ve sonunda husrana ugramaktan. Belkide iyi anne baba olamayacagimiz icin nasip etmiyordur rabbim bilmiyorum. Dilerim sizlerin guzel haberleri olur.
grip oldm bi kere birlikte olduk ovu,gunundede
Kızlar merhaba bugün ignenin 10. Gunu sizce bir ihtimal varmıdır? Doktor 8 günden sonra etkisi kalmaz ignenin dedi bilemedim şu anda 10 günde daha silik olması gerekmezmi?
Inşallah canım gün gün yapicam koyulaşma olursa kan vericemCnm 10.gunu igne etkisi gecmez benimde boyle cikiyodu hep 14.gun yapilan test en dogru sonucu verir insallah vardir pozitif olur sonucu cnm
Bize de haber ver sabah yapınca testi canmKızlar yarın 13.günüm, test aldım sabah yapıcam. 15.güne kadar her gün tekrarlicam
Tamam canımBize de haber ver sabah yapınca testi canm
HER adet olduğumda aynı hisGunaydin herkese. Uyandim. Wcye gittigimde regl oldugumu gordum. Cok uzgunum. Bu ayda kismet olmadi. Sanirim bize nasip olmayacak bebek sahibi olmak. Yoruldum artik ugrasmaktan,umut etmekten,beklemekten ve sonunda husrana ugramaktan. Belkide iyi anne baba olamayacagimiz icin nasip etmiyordur rabbim bilmiyorum. Dilerim sizlerin guzel haberleri olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?