Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bugün ignenin 10. Gunu sizce bir ihtimal varmıdır? Doktor 8 günden sonra etkisi kalmaz ignenin dedi bilemedim şu anda 10 günde daha silik olması gerekmezmi?
Canım kişiden kişiye değişiyo etkisi. 12 güne kadar vücudundan atılmayan oluyo. 10.gün biraz erken, 14.gün gibi lesin sonuç alınıyo genelde. İnşallah koyulaşarak devam eder çizgin ve bebişin gelmiştir inşallah

Bu benim ikinci asilamam ilk asilama kimyasal oldu ondada kanda ıgneden sonraki 11.günü 10 çıkmıştı doktor kimyasal demisti iğne değil dedi bende heyecandan başladım yapmaya inşallah koyulaşır yarın tekrar yapicam bir umut bekliyorum teşekkür ederim cevap verdiğin icin:)

Rica ederim canım. Aşılamada daha erken sonuç alıyolar galiba, onu tam bilmiyorum. O zaman hamile olma ihtimalin de çok yüksek. Tekrarlarsın testini. Güzel haberlerini alalım inşallah

Yaaaa inanamıyorum kime güeneceğimizi artık şaşırdık o kist olmuş onu da görmemiş mi pes artık ya neyse kuzum artık bırak o doktoru kendine güzel iyi bir doktor bul tatlım ya

Bugun ignenin 18.gunu. asilamadan sonra 16.gun. gelen giden yok ama gelir yani. 14.gun idrarda bi test negatif cikti iki gundur test yapmadim. Cunku goguslerim bile sismedi. Sivilcelerim var ufak ufak. Resmen adet gelecegim diyor ben de kan yaptirmaya gerek duymuyorum.

Benim de iğneden 10 gün sonra başlamıştı kasık-karın ağrılarım ve göğüslerim çok şişmişti. Ben de adet olcam sanmıştm. İğneden 12 ve 14 gün sonra kan testi yapmıştım. değerlerim yüksek çıkmıştı ve artmıştı. İnşallah vardır sende bebiş.

Geçmiş olsun canım. Kesinlikle doktor çok önemli. Mutlaka en az 2 doktor tavsiyesi alınmalı. Korkma seninki geçici kisttir. Herşey düzelir

Umutsuz olma arkadaşım. Söylemesi kolay belki bize de.. Sabır. Ben de PCOS hastası biri olarak doğru bir zamanı vardır mutlaka

Kızlar merhaba bugün ignenin 10. Gunu sizce bir ihtimal varmıdır? Doktor 8 günden sonra etkisi kalmaz ignenin dedi bilemedim şu anda 10 günde daha silik olması gerekmezmi?

Cnm 10.gunu igne etkisi gecmez benimde boyle cikiyodu hep 14.gun yapilan test en dogru sonucu verir insallah vardir pozitif olur sonucu cnm

HER adet olduğumda aynı his ama yine deneyeceğiz ve bizde o sürece gireceğiz inşallah kimi kolay kimin zor rabbim daha da zor sınavlar Vermesin inşallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…