- 23 Kasım 2016
- 1.447
- 1.535
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.641
Kan testi yaptin demekevet kizlar ovitrelleden 18 gun sonrada idrar testi pozitif cikabiliyormus. kan testim negatif
Evet hersey nasip ve onu yasiyoruz bir zamani var elbet. Evet kuzum gercekten yasamayn hic anlayamaz. Isyernde ben kotrollere gidp geldgm icn oncesnde ustumle paylasmstm hafife aliyorlar aman uzulme nie uzuluyosn ki aa gencsn daha bilmemne sanki iyice kahrolp kirka gelmem lazim, ben aylardir neler yasadm sizin hemen cocugunz oldgu icin bunu anlamanizi zatn bklemiyorm demstm kalmsti haklisn falan:) gecen de bi arkads kalbi dinledn mi ne hissettn nasi guzel dimi diyo tabiki herkes icn mukemmel bi duygu ama sizden daha farkli hissettgim kesin dedim:) hafife alanlara hic gelemiyorum gercktn nekadr sanslilar kymet bilsnler Allah kmseyi bununla sinamasinCok tesekkur ederim canim benim. Kismetimiz neyse yasayacagiz artik. Iyi ki varsiniz zaten sizler. Buradaki arkadaslardan daha iyi hic bir arkadasim anlayamaz beni.
Selam canim. Uzuldm ya dr cok onmli bu konularda. Baslarda bikac kisiyi karsilatirmak lazm emin olup bilgileri karsilastrmk. O catlamamismi yani cok buyumus ya :s iyiki gitmssn canim. Kac ay yapti ki sana bole hap ve catlatma ignesi. Inss tez zmaanda care bulur bu doktorarkadaşlarım selam, nasılsınız?
bir kaç zamandır giremedim siteye ama bugün olan bişeyi anlatacağım size. bugün ben kendi doktorum dışında bir doktora daha gittim bağdat caddesinde bilinen bir doktor kendisi ve öğrendiklerimle şok oldum. meğersem doktorum bana bir sürü eksik test yapmış ve yok yere infertilite tanısı koymuş bana. dahası femara yumurtalıklarımı mahvetmiş, içeride çatlamamış 30mm büyüklüğünde yumurta var inanaibliyo musunuz? çok üzgünüm zamanım boşa gitti aylarca kısır kaldım diye ağladım
Beligin de cikmis canim. Kisiye gore degisiyo aslinda. Kimisinde uzun suruyor etkisi oyuzden net bilgi dieyemyiz. belrgin duruyo inss bebistendir:) sen yine dene 2 gun sora ve 14. gnde mtlakaKızlar merhaba bugün ignenin 10. Gunu sizce bir ihtimal varmıdır? Doktor 8 günden sonra etkisi kalmaz ignenin dedi bilemedim şu anda 10 günde daha silik olması gerekmezmi?
Inss koyulasarak devam eder canim:) asilamada 12. Gun kan testi veryorlar zaten azcik kaldiInşallah canım gün gün yapicam koyulaşma olursa kan vericem
evet kizlar ovitrelleden 18 gun sonrada idrar testi pozitif cikabiliyormus. kan testim negatif
Çıkmadı mı canmKızlar günaydın. Bugün 13.günüm ama tek çizgi. Biliyodum zaten böyle olacagını. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Eşimden gizli gizli yaptım testi. Bari onun canın sıkılmasın
Yok çıkmadı canım. İçim çok kötü şu an. Uyumuşum tekrardan az önce yazdıktan sonraÇıkmadı mı canm
Kıyamam canım ya üzme kendini. Moral bozunca her şey sarpa sarıyo vücutta. Biz de bi gün anne olacağızKızlar günaydın. Bugün 13.günüm ama tek çizgi. Biliyodum zaten böyle olacagını. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Eşimden gizli gizli yaptım testi. Bari onun canın sıkılmasın
Allah başka dert vermesin ama içim çok yanıyor. Her ay olacak umuduyla başlıyorum ama sonuç hep aynıKıyamam canım ya üzme kendini. Moral bozunca her şey sarpa sarıyo vücutta. Biz de bi gün anne olacağız
Canım çatlatma iğnesinden sonra 14.gün kan testi yaptır. En kesin. Bana doktorum öyle söyledi ve ben öyle yaptım.Günaydın kızlar bugün iğnenin 9. Günü ne zaman test yapmalıyım ?
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Dun yasadim ayni husrani. Uzulme demek bos biliyorum insan kahroluyor resmen. Dagit kendini icindekini at. Icinde tutma uzuntunu sonrasi kotu olur. Ama sonraaa hemencik toparlanmaya calis ve ileriye bak. Dun oglene kadar agladim ben araliksiz hemde. Sonra kitapti orguydu komedi dizisiydi v.s toparladim kendimi. Bugun cok daha iyiyim. Sende iyi olacaksin ve bizler bu kadar emegimizin karsiligini illa ki alacagiz canim. Haydi kalk bakalim sende guzel bir gune baslamak icin gec kalmis sayilmazsin :)Kızlar günaydın. Bugün 13.günüm ama tek çizgi. Biliyodum zaten böyle olacagını. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Eşimden gizli gizli yaptım testi. Bari onun canın sıkılmasın
Kızlar günaydın. Bugün 13.günüm ama tek çizgi. Biliyodum zaten böyle olacagını. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Eşimden gizli gizli yaptım testi. Bari onun canın sıkılmasın
Canım çok teşekkür ederim , iyi ki beni anlayan birileri var. Dediğin gibi önümüze bakmaktan çare yok. Rabbim başka dertler vermesin. Şu an adetimi bekliyorum . 5 gün var.Seni o kadar iyi anliyorum ki. Dun yasadim ayni husrani. Uzulme demek bos biliyorum insan kahroluyor resmen. Dagit kendini icindekini at. Icinde tutma uzuntunu sonrasi kotu olur. Ama sonraaa hemencik toparlanmaya calis ve ileriye bak. Dun oglene kadar agladim ben araliksiz hemde. Sonra kitapti orguydu komedi dizisiydi v.s toparladim kendimi. Bugun cok daha iyiyim. Sende iyi olacaksin ve bizler bu kadar emegimizin karsiligini illa ki alacagiz canim. Haydi kalk bakalim sende guzel bir gune baslamak icin gec kalmis sayilmazsin :)
Öye canım inşallah. Beş gün var adetime. Olursa olur olmazsa da nasip kısmetCnm bir kac gun daha bekle yine test yap uzulmebu ay olmazsa bir dahaki ay olur hayirlisi olsun.
merhaba canım ben de daha önce iki kez yaptırdım. lütfen siz adetinizi bekleyin ben günüm geçmeden heyecanlı heyecanlı gittim 12. gün yaptım testi pozitif çıktı. çok mutlu oldum eşimle havalara uçtuk sonra adet oldum. sakın bu hataya düşmeyin çünkü en çok bu yıpratıyor insanı. ve hemen belirti olmuyor biz sadece kendiizi çok dinliyoruz. gecikmeni bekle canım kendini üzmemek içinBende 10gün önce catlatma ignesi vuruldum ondan öncede femara kullandım 2 yumurtam oluştu .şuan beklemedeyiz beklemek çok zor bugün sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var hafif moralim bozuldu..bu arada bu 2. Ignem .hamile kalanlardaki belirti neydi yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?