Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar. Ben de 3 gun gecikmeyle adet oldum bugun. Aglamadim bu kez cunku gunler onceden idrar testleriyle kendim teshisi koydum. Zaten belirtim de yoktu. Bugune kadar nasil gozyasi doktuysem heralde bu aya gozyasim kalmamis :) saka bir yana her seyin hayirlisi.. nasip degil demekki. Ucuncu asilamayi dusunmuyorum. Bu ayi bos gecip diger ay somestrda tup bebek deneyelim diyoruz. Hamislerimizi opuyorum asilama olanlarimiz da insallah gebedir haberlerinizi bekliorumm dort gozle :)

Kızlar 12 13 gundur civanperceni testere disli aslan pencesi cayi iciyorum ama yinede regli olmadim.yine gecen ay gibi olucak sanirim.halbuki kilo verirsen düzene girer demisti. 97 kilodan 79 kiloya düstüm 18kg verdim yine olamiyorum yine olamiyorum.ama bu sefer doktoru dinlemicem gecen ay 20 gun gecikmeden sonra tarlusal verdi.bu ay 3 5 gün gecsin tarlusal yazdiricam. Yandiniz kizlar yine başınızin etini yicem kurtuluş yok benden.

Canim acaba doktorun bir seyi yanlis mi yapiyor.eşinin sperminde veya sende herhangi bir problem varmi yoksa sebepsiz infertilitemi.rabbim yardimcin olsun

Evet aslinda bunu hepimiz biliyoruzda sürece dahil oluncada yapmadan duramiyoruz

Canim acaba doktorun bir seyi yanlis mi yapiyor.eşinin sperminde veya sende herhangi bir problem varmi yoksa sebepsiz infertilitemi.rabbim yardimcin olsun
Canim benim tek tupum var. Esimin de iki asilamadaki sonuclari da dusuk. Normal sartlarla hamile kalamayacagimi soyledigi icin asilama oldum ki doktorum cok olumludur normalde. 15milyonun altinda spermle normal gebelik pek mumkun degilmis. Bende pco var ayrica. Esimin degerleri de dusuk. Tutmamasi normal bence.

Bendede pko var canim regli olamiyorum 2 yili gecti ugrasiyorum.1 tane dusugum oldu doktor sperm kalitesizliginden demişti.1 ay keciboynuzu ozü aralarda incir kurusu hergun muz ve e vitamini icirdim.esimin sperm tahlilleri iyi cikti .tv de Saracoglunda izledim e vitamini hem sperm sayisini hem kalitesini arttiriyormus keciboynuzu ve e vitamini mucizevi birsey dedi.gercektende 1 ay keciboynuzuyla birlikte verdim.sperm sayisi cok iyi cikti. Evicap in 200lugunü kullaniyoruz.400 lük agir gelir dedi.birde sentetik e vitamini olmamali.tüp bebek yaptirsanda bence sperm önemli oyüzden bir dahaki döngüye kadar esine yogunlasabilirsin.

Canim cok iyi oldu bu yazdiklarin. Keci boynuzu kuru uyguladim gecen ay. Sayisini baya arttitiyor ama bu sefer morfoloji %6dan 4 e dustu. Evicap vitamin mi kullansin? Baska neler yapabilirim? Okuyorum ama her kafadan bir ses cikmis birinin iyi dedigine digeri kotu demis.

Ben faydasini gördüm canim hem e vitamini sekil bozuklugunada iyi geliyormus.ben duşük yapinca hem saglik ocagindaki doktor hemde özel hastanedeki doktor. Ya spermin sekli bozuktur yada kalitesi dedi.benim akrabaminda 8 yil cocugu olmamisti ya düsüyordu ya da sakat olup 4 ayda aliniyordu 8 yil ugtasti sonunda kayseride bir doktor esinede bakalim demiş onunda şekil bozuklugu cikmis sanirim morfoloji oluyor.vitaminleri düsükmüs b12 d vitamini e vitamini vermis simdi kizi var.bende ondan duydugumdan kullanmaya basladim.her doktor söylemiyor
bizim gecen ay 110milyon cikti sperm sayisi ama önumuzdeki ay asilama yaptiricam benim esim 3 aydir kullaniyor hic ara vermedik.bu ayda aksi gibi agir grip oldu 15gündür gecmiyor gripte sperm sayisini yüzde 70 azaltiyormuş ve 1 ayda toparlaniyormuş Bende takviye etmeye calisiyorum.

Bizim toplam 47 milyon ama hareketlisi 13 milyon falan canim. O da normal iliskiye yetmiyormus. Hadi insallah duzelir degerleri. Ben bu ay alicam evicap.

Bizim toplam 47 milyon ama hareketlisi 13 milyon falan canim. O da normal iliskiye yetmiyormus. Hadi insallah duzelir degerleri. Ben bu ay alicam evicap.

Elimiz mahkum canim her yolu deniyecegiz bende bu ay muhtemelen aşılamayı deniyecegim olmazsa belki ikinci asilamayi denerim.ilk aşılamada tutma ihtimali cok düsük oluyormuş.ama burda ilkinde tutanda var nasip işte

Uzuldm kuzum kendini cok yiprtma ama asilama sorasi negstf gercktn zor bklenti fazla oluyo bncede 3. Cuyu deneme daha cok yikilirsn husran fazla oluyo cebinede zarar. Ins bos ayda Allah sana nasip eder veya ilk tupbebek denemen tutar inss❤ bos ayda ins surpriz olur cekmessn hicbisi dualarim seninle siznle hep bizm gibi yasayn bilir Allah hepinize bu duyguyu nasip etsin❤

Canimm cok tesekkur ederimm guzel dileklerin dualarin icin ❤ olsun tabii pes etmeden ama cok da yipranmadan devam etmek lazim. Zor bi surec Allah hepimizin yardimcisi olsun. Nasibimizde varsa olucak bir sekilde benim de dualarim sizinle sag salim alin kucaginiza yavrularinizi.

Elimiz mahkum canim her yolu deniyecegiz bende bu ay muhtemelen aşılamayı deniyecegim olmazsa belki ikinci asilamayi denerim.ilk aşılamada tutma ihtimali cok düsük oluyormuş.ama burda ilkinde tutanda var nasip işte
Insallah tutar canim. Esinin sperm sayisi ve hareketi iyiyse tutma ihtimali daha yuksekmis. Bizim hareket de %40larda yetersizdi. En az %50 55 olmaliymis. Hayirlisi olsun canim benim.

Insallah tutar canim. Esinin sperm sayisi ve hareketi iyiyse tutma ihtimali daha yuksekmis. Bizim hareket de %40larda yetersizdi. En az %50 55 olmaliymis. Hayirlisi olsun canim benim.

Sagol canim insallah hepimizin güler yüzü

Canım senin adet gününe daha var ama, ben zamanında geliceğini düşünüyorum bu kez. Çok da erken gelmez ki o da düzensiz adet oluyo zaten. Bekle bakalım, dediğin gibi günün 4-5 gün geçerse o zaman doktor tarlusal versin

Canım eş faktöründen dolayı aynı sıkıntıyı biz de yaşıyoruz eşimde varikosele bağlı sperm azlığı ve hareket azlığı var. Ameliyat olduk bekliyoruz bakalım. Yardımcı olmam gerekirse sabah akşam yemeklerden önce keçiboynuzu özü içir, çakşır kökü suyu içir aynı zamanda. Yine sabahları akşamdan zeytinyağda bekletilmiş bi tane kuru incir yedir. Kısa vadede büyük sonuçlar vermez ama yaklaşık 3 ayda sonuç almaya başlanıyomuş. Bi de bize doktorumuz promen-k verdi içeriğini araştırırsan çok zengin. Tabi fiyat olarak biraz pahalı ama ben onun da faydasını görüceğimize inanaıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…