Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Haklisin canim 2v3 aydir tedavisiz bekliyorumya sabirsizim enson eylulde takip edildim.biran once olsun istiyorum.yinede iciyorum civanpercemi ve aslan agzini daha 4 gün var

Tek tuple dusk ihtimal kuzum genelde direkt tupbebege yonlenriyorlar. Olur olmaz die bisi tabki yok ama zaman alir. Arkadasim da boledi ilk tupbebegi tuttu ikncisine dogal hamile kaldi surpriz kornmuyolardi olmuyo die cok sevnmstim ona:) es degeri cok onemli ya bizide esim etkiledi misal. Bndede pco oldgndan kiste donuyodu hp iste. Dualar sizle❤

Canlar selam hepinize nasilsiniz❤ size bi mujde vereyim bizim ikizmis biz tek biliyorduk bu hafta ogrendik. Biri bir hafta geriden geliyorms surpriz yapti bize hepimz sasirdik cok istiyordm Allaha sukurler olsun blki iknci cocugm olmicakti ins ikiside saglikli dogar da oyzdn sevndm tek cocugm esimde tek cnku. Biri 7 hafta biri 8 hfta gorunuyo ve geridn gelenin keseside kucuk. Dikatli ol dedi bazn kucuk olan dusuyoms kanamada hemen gel dediler ins saglikla dogarlar benim dualarim hep sizle siz de beni de anin dualarinzda

Ayyyy canim rabbim temiz kalbine göre verdi.Allah im ne buyük mutluluk maşallah subhanallah Allah nazarlardan kötu insanlardan korusun. Bizede dua et.

Canim cok sevindimmm insallah saglikla kucagina alirsin. Ne guzel bir haber ya darisi basimiza

Ayyyy canim rabbim temiz kalbine göre verdi.Allah im ne buyük mutluluk maşallah subhanallah Allah nazarlardan kötu insanlardan korusun. Bizede dua et.
Allah razi olsn kuzum amin❤ bu donemde blki daha cok kabul olurdie hep dua ediyorum. Insanin en cok inancli oldugu donem sanirm tam bir mucize cnku.

Allah razi olsn kuzum amin❤ bu donemde blki daha cok kabul olurdie hep dua ediyorum. Insanin en cok inancli oldugu donem sanirm tam bir mucize cnku.

Bebegin dogum sirasinda ediken duada kabul oluyor canim.benim bir akrabamin 8 9 yildir bebegi olmuyordu rica etti oglum dogdugu anda ona dua ettim hamile kaldi kızı var.

Bebegin dogum sirasinda ediken duada kabul oluyor canim.benim bir akrabamin 8 9 yildir bebegi olmuyordu rica etti oglum dogdugu anda ona dua ettim hamile kaldi kızı var.
Ay masallahh neguzel. bunu da duymstm evet. Ben o an hepinize dua ederm sekerim de o ana kadr siz hamis olirsnz zatn allahin iznyle dileyn bkleyn herkse ederim❤

canım o kadar çok mutlu oldum ki.. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Dikkat et kendine

Canım ne güzel bir haber bu :) Rabbim gönlüne göre vermiş şükürler olsun, ikisini birden sağlıkla kucağına almak nasip olsun tebrik ederim

Canım ne güzel bir haber bu :) Rabbim gönlüne göre vermiş şükürler olsun, ikisini birden sağlıkla kucağına almak nasip olsun tebrik ederim
Aminn canim benim inss sukurler olsn:) darisi sizlere bana guzel haberler vericeksiniz ins bnde sevineym 3 kisilik❤

Valla bana bi tek tam kan sayımı yaptırmış, ben normalde bakarım öyle güvendim ki hiç düşünmedim bile. Yumurta takibi bile yapılmadı bana

Yaaaa inanamıyorum kime güeneceğimizi artık şaşırdık o kist olmuş onu da görmemiş mi pes artık ya neyse kuzum artık bırak o doktoru kendine güzel iyi bir doktor bul tatlım ya

Valla bu ay olan yumurta olduğunu düşünüyoruz o büyük olanın, regl ile atılır dedi şimdiki Doktorum inşallah olur hani

Geçmiş olsun canım. Kesinlikle doktor çok önemli. Mutlaka en az 2 doktor tavsiyesi alınmalı. Korkma seninki geçici kisttir. Herşey düzelir

Evet doktor da öyle dedi zaten önümüzdeki ay sadece yumurta takibi yapılacak

Ben bir ay klomen kullandım sonra geçen ay ve bu ayda da femara kullandım. Ovitrelle kullanmadım bu ay diğr aylar kullanmıştım çok büyümüş zavallı yumurtam boşa zaman kaybı

Haklisin canim 2v3 aydir tedavisiz bekliyorumya sabirsizim enson eylulde takip edildim.biran once olsun istiyorum.yinede iciyorum civanpercemi ve aslan agzini daha 4 gün var
Sabret kuzum gelicek bence zamanında. Sonra da hayırlısıyla tedavine başlıcaksın ve güzel sonuçlar alıcaksın

Ya ben seni yerimm onları daha çok yerim ❤ en başından beri ikiz hissettiğimi biliyosun canım tek olduğunu söylediğin halde sonradan ikiz çıkabileceğini hissettim hep. İnşallah sağlıkla gelsinler dualarım seninle ve meleklerinle ❤

Ah canım ya sana niye öyle yapmış hormon falan mutlaka bakmalıydı, yumurta takibini de denemeliydi. İşte sorumsuz doktorlar işin kolayına kaçıyo hep. Daha hiçbir şey için geç değil, iyi bi doktor bul ve hormonlarına bakılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…