Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkizmi canım aşılamadan mı ikiz oldu

Anladim kuzum bu ay igne olmadn die oyle olmstur iste olmaynca kste donebiliyo. Neseki cok denemedn kesfettn ins kisa surede sifa bulrsn canim❤

Sagol balim Allah razi olsn inss❤ hehe evet sen hep oyle hissetmstin senin hislern kuvvetli gercekten

İkizmi canım aşılamadan mı ikiz oldu
Iyi aksmlar canim yok tupbebekti benim ilk deneme:) burada herks birbirine karisiyor bazen:) asilamadada oyle bi ihtimal var iki olgn yumrtan varsa eger olabilir. Hatta imza attiriyorlar ya cogul olabilir veya olmayadabilir die onay aliniyor

Sagol balim Allah razi olsn inss❤ hehe evet sen hep oyle hissetmstin senin hislern kuvvetli gercekten
Ay çok mutluyum valla senin adına kuzum, sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de. Küçük olan minnoşun da kalp atışını dinledin mi canım

Ay çok mutluyum valla senin adına kuzum, sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de. Küçük olan minnoşun da kalp atışını dinledin mi canım

Darisı basina canim seninde ikizlerin olur insallah. Ben tek istiyorum.aralik ayıda geldi 2019 ugur getitir insallah

Darisı basina canim seninde ikizlerin olur insallah. Ben tek istiyorum.aralik ayıda geldi 2019 ugur getitir insallah
Keşke ikiz olsa ben isterim valla canımcım. Tek ikiz kız erkek hiç fark etmiyo yeter ki Allahım artık bize de nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeğim. Bakalım 2019 inşallah hepimize uğur getirir, umutluyum şimdi şu 2-3 aydan. İnşallah hepimiz mutlu haberler veririz artık

Allahtan ailede de ikiz bolda kmse cakmaz en yakndan ananem ikizms teyzemn cocklari ikiz oldu. Daha bicok var anne tarafmda. Es tarafndada var iskillenmezler:) cok sagol bitanem❤ gttgmz yerde dinlemesi bozukms cihazin ama bakti atiyo dedi gosterdi sukurler olsn

Umutumut82 kizlar yeni yil size guzel mutlu haberleri meleklerinizi getirsin inss❤ bncede umut getirir

Umutumut82 kizlar yeni yil size guzel mutlu haberleri meleklerinizi getirsin inss❤ bncede umut getirir

Valla canimcim hamile kalabilmek icin 2 yildir yemedigim icmedigim yapmadigim kalmadi .yilbasinda kirmizi camasir giyip dilek tutuyorlarya bir onu yapmadim onuda yapicam

Günaydin kizlar mutlu sabahlarrr..sonunda grip oldum.15 20 gündür oğlumla eşimi iyileştirmek için ugrasiyordum.sıra bana geldi...

Yaaa cok sevindim cnm benim tahmin etmistik degerinden aslinda Allah sağlıkla iki bebeginide kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…