- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.701
İkizmi canım aşılamadan mı ikiz olduYa ben seni yerimm onları daha çok yerim ❤ en başından beri ikiz hissettiğimi biliyosun canım tek olduğunu söylediğin halde sonradan ikiz çıkabileceğini hissettim hep. İnşallah sağlıkla gelsinler dualarım seninle ve meleklerinle ❤
Anladim kuzum bu ay igne olmadn die oyle olmstur iste olmaynca kste donebiliyo. Neseki cok denemedn kesfettn ins kisa surede sifa bulrsn canim❤Valla bana bi tek tam kan sayımı yaptırmış, ben normalde bakarım öyle güvendim ki hiç düşünmedim bile. Yumurta takibi bile yapılmadı bana
Valla bu ay olan yumurta olduğunu düşünüyoruz o büyük olanın, regl ile atılır dedi şimdiki Doktorum inşallah olur hani
Evet doktor da öyle dedi zaten önümüzdeki ay sadece yumurta takibi yapılacak
Ben bir ay klomen kullandım sonra geçen ay ve bu ayda da femara kullandım. Ovitrelle kullanmadım bu ay diğr aylar kullanmıştım çok büyümüş zavallı yumurtam boşa zaman kaybı
Sagol balim Allah razi olsn inss❤ hehe evet sen hep oyle hissetmstin senin hislern kuvvetli gercektenYa ben seni yerimm onları daha çok yerim ❤ en başından beri ikiz hissettiğimi biliyosun canım tek olduğunu söylediğin halde sonradan ikiz çıkabileceğini hissettim hep. İnşallah sağlıkla gelsinler dualarım seninle ve meleklerinle ❤
Iyi aksmlar canim yok tupbebekti benim ilk deneme:) burada herks birbirine karisiyor bazen:) asilamadada oyle bi ihtimal var iki olgn yumrtan varsa eger olabilir. Hatta imza attiriyorlar ya cogul olabilir veya olmayadabilir die onay aliniyorİkizmi canım aşılamadan mı ikiz oldu
Senin kac yumurtan vardi canimİkizmi canım aşılamadan mı ikiz oldu
İkizmi canım aşılamadan mı ikiz oldu
Ay çok mutluyum valla senin adına kuzum, sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de. Küçük olan minnoşun da kalp atışını dinledin mi canımSagol balim Allah razi olsn inss❤ hehe evet sen hep oyle hissetmstin senin hislern kuvvetli gercekten
Ay çok mutluyum valla senin adına kuzum, sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de. Küçük olan minnoşun da kalp atışını dinledin mi canım
Keşke ikiz olsa ben isterim valla canımcım. Tek ikiz kız erkek hiç fark etmiyo yeter ki Allahım artık bize de nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeğim. Bakalım 2019 inşallah hepimize uğur getirir, umutluyum şimdi şu 2-3 aydan. İnşallah hepimiz mutlu haberler veririz artıkDarisı basina canim seninde ikizlerin olur insallah. Ben tek istiyorum.aralik ayıda geldi 2019 ugur getitir insallah
Allahtan ailede de ikiz bolda kmse cakmazAy çok mutluyum valla senin adına kuzum, sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de. Küçük olan minnoşun da kalp atışını dinledin mi canım
Keşke ikiz olsa ben isterim valla canımcım. Tek ikiz kız erkek hiç fark etmiyo yeter ki Allahım artık bize de nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeğim. Bakalım 2019 inşallah hepimize uğur getirir, umutluyum şimdi şu 2-3 aydan. İnşallah hepimiz mutlu haberler veririz artık
Umutumut82 kizlar yeni yil size guzel mutlu haberleri meleklerinizi getirsin inss❤ bncede umut getirir
İnşallah kuzum inşallah ❤Umutumut82 kizlar yeni yil size guzel mutlu haberleri meleklerinizi getirsin inss❤ bncede umut getirir
İyi hatırlattın valla ben de yapcamValla canimcim hamile kalabilmek icin 2 yildir yemedigim icmedigim yapmadigim kalmadi .yilbasinda kirmizi camasir giyip dilek tutuyorlarya bir onu yapmadim onuda yapicam
İki taneSenin kac yumurtan vardi canim
Hm anladım canmMorasigi arkadaşımızın ikizmiş canım bebişleri, tüp bebekle hamile kaldı
İyi hatırlattın valla ben de yapcam
Canlar selam hepinize nasilsiniz❤ size bi mujde vereyim bizim ikizmisbiz tek biliyorduk bu hafta ogrendik. Biri bir hafta geriden geliyorms surpriz yapti bize hepimz sasirdik cok istiyordm Allaha sukurler olsun blki iknci cocugm olmicakti ins ikiside saglikli dogar da oyzdn sevndm tek cocugm esimde tek cnku. Biri 7 hafta biri 8 hfta gorunuyo ve geridn gelenin keseside kucuk. Dikatli ol dedi bazn kucuk olan dusuyoms kanamada hemen gel dediler ins saglikla dogarlar benim dualarim hep sizle siz de beni de anin dualarinzda
Guldurdn beni kuzum bence yap tabiki zarar gelmez kutlayn mutlaka:))Valla canimcim hamile kalabilmek icin 2 yildir yemedigim icmedigim yapmadigim kalmadi .yilbasinda kirmizi camasir giyip dilek tutuyorlarya bir onu yapmadim onuda yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?