Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummmm çook sevindim yaaaa ne güzel maşallah rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaallah bebişlerini

İyoyim cnm idare ediyoruz iste mide bulantisi koku hadsasiyeti devam Allah kolaylik versin. İkisininde kalp atışını duydunuz mu kuzum
Bnde aynen devam bisi yiyemdgm icin cok cabk acikiyorm midem kurekle kaziniyo sanki:)) atiyorms kuzum ekrandn gosterdilrr dun gttgmz yerde bozukms dnleme ksmi haftaya duyucaz ins. Biri cok minnos kalms kiyamam ona hayat mucadelesi verip gelsmeye calisiyo❤

Kuzummmm çook sevindim yaaaa ne güzel maşallah rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaallah bebişlerini
Inss bitanem cok sagoll aminn❤ biri digerinin iki kati dua ediyorm hep gelssn kucagimiza nasip olsn biri hizli gidiyo:) en muhimi saglkli olmalari kuzum sizin icjnde olsn saglikli olsn ve kucaginiza nasip olsn❤

Günaydın kızlar bugün 14.günüm iğnede. Dün yaptım negatif cıktı ama adet belirtim hiç yok. Dua edin inşallah kanda çıkar.
Ozaman hayrolsn canimcm inss guzel haberlr alirsn belrti arama ilk anlarda zatn adet belrtisi olrsada kirkma regl agrilari oluyo sorasndsda devm edio

Inss bitanem cok sagoll aminn❤ biri digerinin iki kati dua ediyorm hep gelssn kucagimiza nasip olsn biri hizli gidiyo:) en muhimi saglkli olmalari kuzum sizin icjnde olsn saglikli olsn ve kucaginiza nasip olsn❤

Bol bol ayetel kürsi oku canim.

Sagol kuzum onu okumaya calisiyorm genelde normalde de cok inanirim onun gucune. Rabbim nasip eder ins olur yoksa naparsk olmaz zatn hayrlisi olsn diyorm hep sen sezaryn mi dogm yapmstn canimcm

Evet canim son ana kadar hep normal dogum istedim.ama son haftalarda ters döndü oglum mecburen sezeryan oldu.

kızlar ya ben yumurtluyuorum herlade bugün adetin 13. gunu ve sağlı sollu kasik agrım var keskin ama akintimda çok zaten acaba bu aslan pençesi hemen düşürmeye başladıysa düzenli giriyorum ne hamile kalirsam bilmeden yine içersem bi sorun olurmu acaba ama sitede hamile bayanlar düşük tehlikesinfende içiyorlar diye okumstum valla heyecanlandım şimdi A AloeeVeraa Umutumut82 Esrasvn U UmutluKarTanesi M Melegiminnnannesi Morasigi ve diğer kizlar

Bende içiyorum hem civanpercemi hem aslanpencedi ama ben bu ay korundugum icin rahatim.benimde cok akintim var bitkiler yapiyormuş.yumurtlama döneminde kullanilmiyor diye biliyorum bence yarin doktora gidip yumurta kontrolü yaptirip devam et. saraçoglu 1 ay düzenli kullanimi sart dedi en azindan yumurtlama yoksa fazla ara verilmemis olur

Genelde ikizlerin bi bi tanesi geride geliyor 1 hafta cok yok aralarinda ama insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…