- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.721
Ikiside catlams olabilir:) senn degern de sanki yukskti adet gununde mydi o rakam cnaimİki tane
Cok sagol canimcim inss duam bu hep saglikla kucagima almak aminn❤ iki kati midem bulaniyo heralde oyuzden:)) sen ne durumdasn canimYaaa cok sevindim cnm benim tahmin etmistik degerinden aslinda Allah sağlıkla iki bebeginide kucagina almayi nasip etsin
HahahZilli olanları varmiş ondanmi alsak
İyoyim cnm idare ediyoruz iste mide bulantisi koku hadsasiyeti devam Allah kolaylik versin. İkisininde kalp atışını duydunuz mu kuzumCok sagol canimcim inss duam bu hep saglikla kucagima almak aminn❤ iki kati midem bulaniyo heralde oyuzden:)) sen ne durumdasn canim
Yok çıktıktan sonra bitane kendi çatlamiştı bitane de 17 di igneyle çatladıIkiside catlams olabilir:) senn degern de sanki yukskti adet gununde mydi o rakam cnaim
KoptımmmmHahahkocalar için kolaylık nerde olduğumuzu rahat bulurlar :)
Kuzummmm çook sevindim yaaaa ne güzel maşallah rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaallah bebişleriniCanlar selam hepinize nasilsiniz❤ size bi mujde vereyim bizim ikizmisbiz tek biliyorduk bu hafta ogrendik. Biri bir hafta geriden geliyorms surpriz yapti bize hepimz sasirdik cok istiyordm Allaha sukurler olsun blki iknci cocugm olmicakti ins ikiside saglikli dogar da oyzdn sevndm tek cocugm esimde tek cnku. Biri 7 hafta biri 8 hfta gorunuyo ve geridn gelenin keseside kucuk. Dikatli ol dedi bazn kucuk olan dusuyoms kanamada hemen gel dediler ins saglikla dogarlar benim dualarim hep sizle siz de beni de anin dualarinzda
Bnde aynen devam bisi yiyemdgm icin cok cabk acikiyorm midem kurekle kaziniyo sanki:)) atiyorms kuzum ekrandn gosterdilrr dun gttgmz yerde bozukms dnleme ksmi haftaya duyucaz ins. Biri cok minnos kalms kiyamam ona hayat mucadelesi verip gelsmeye calisiyo❤İyoyim cnm idare ediyoruz iste mide bulantisi koku hadsasiyeti devam Allah kolaylik versin. İkisininde kalp atışını duydunuz mu kuzum
Tarihi anlamadm :) ikiside catlams hayirli saglikli olsn da en onmlisi oYok çıktıktan sonra bitane kendi çatlamiştı bitane de 17 di igneyle çatladı
Inss bitanem cok sagoll aminn❤ biri digerinin iki kati dua ediyorm hep gelssn kucagimiza nasip olsn biri hizli gidiyo:) en muhimi saglkli olmalari kuzum sizin icjnde olsn saglikli olsn ve kucaginiza nasip olsn❤Kuzummmm çook sevindim yaaaa ne güzel maşallah rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaallah bebişlerini
Ozaman hayrolsn canimcm inss guzel haberlr alirsn belrti arama ilk anlarda zatnGünaydın kızlar bugün 14.günüm iğnede. Dün yaptım negatif cıktı ama adet belirtim hiç yok. Dua edin inşallah kanda çıkar.
Inss bitanem cok sagoll aminn❤ biri digerinin iki kati dua ediyorm hep gelssn kucagimiza nasip olsn biri hizli gidiyo:) en muhimi saglkli olmalari kuzum sizin icjnde olsn saglikli olsn ve kucaginiza nasip olsn❤
Sagol kuzum onu okumaya calisiyorm genelde normalde de cok inanirim onun gucune. Rabbim nasip eder ins olur yoksa naparsk olmaz zatn hayrlisi olsn diyorm hepBol bol ayetel kürsi oku canim.
Sagol kuzum onu okumaya calisiyorm genelde normalde de cok inanirim onun gucune. Rabbim nasip eder ins olur yoksa naparsk olmaz zatn hayrlisi olsn diyorm hepsen sezaryn mi dogm yapmstn canimcm
Canım benim inşallahOzaman hayrolsn canimcm inss guzel haberlr alirsn belrti arama ilk anlarda zatnadet belrtisi olrsada kirkma regl agrilari oluyo sorasndsda devm edio
Amin kuzımmmm amin inşaallahInss bitanem cok sagoll aminn❤ biri digerinin iki kati dua ediyorm hep gelssn kucagimiza nasip olsn biri hizli gidiyo:) en muhimi saglkli olmalari kuzum sizin icjnde olsn saglikli olsn ve kucaginiza nasip olsn❤
kızlar ya ben yumurtluyuorum herlade bugün adetin 13. gunu ve sağlı sollu kasik agrım var keskin ama akintimda çok zaten acaba bu aslan pençesi hemen düşürmeye başladıysa düzenli giriyorum ne hamile kalirsam bilmeden yine içersem bi sorun olurmu acaba ama sitede hamile bayanlar düşük tehlikesinfende içiyorlar diye okumstum valla heyecanlandım şimdi A AloeeVeraaUmutumut82 Esrasvn U UmutluKarTanesi M Melegiminnnannesi Morasigi ve diğer kizlar
Bnde aynen devam bisi yiyemdgm icin cok cabk acikiyorm midem kurekle kaziniyo sanki:)) atiyorms kuzum ekrandn gosterdilrr dun gttgmz yerde bozukms dnleme ksmi haftaya duyucaz ins. Biri cok minnos kalms kiyamam ona hayat mucadelesi verip gelsmeye calisiyo❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?