Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlma testi alip yap istersen cnm en azindan azindan kesin sonuc olur ara verirsin kure

Cnm idrar testinde bazen cikmaya biliyor ama kan verirsen cikar butyk ihtimal ne zaman vermeyi dusunuyosun hayirliai olsun insallah
Canım yarın vermeyi düşünüyorum aslında ama doktorum adet olunca gel dedi. Adet günüm de 6 aralık. Normalde gögüslerim şişiyordu şimdi gram ağrım yok.

kuzum bugün 8. gün aslan pencesinin kullanıyorum daha 22 gün daha kullanicam

Günaydin kizlar mutlu sabahlarrr..sonunda grip oldum.15 20 gündür oğlumla eşimi iyileştirmek için ugrasiyordum.sıra bana geldi...
Ah sen de mi canım benim geçmiş olsun. Ben de grip olmakla olmamak arasındayım kaç gündür. Vücudumun dengesi şaştı 2 gün iyi bi gün kötüyüm. Dün benim de
Günaydin kizlar mutlu sabahlarrr..sonunda grip oldum.15 20 gündür oğlumla eşimi iyileştirmek için ugrasiyordum.sıra bana geldi...
Ah canım benim geçmiş olsun sen de mi. Ben de kaç gündür grip olmakla olmamak arasındayım. Çok şükür keyfim iyi ama dün boğazım şişti biraz, sesim felaket çıkıyo kısıldı

Benimde öyle başladi 3 gün olmakla olmamak arasinda gitti geldi.bende hafif atlattim sandim.ama dün tamamen yerlesti vucuduma.simdiden onlem al canim...bu arada senin bat kacti.

Canım yarın vermeyi düşünüyorum aslında ama doktorum adet olunca gel dedi. Adet günüm de 6 aralık. Normalde gögüslerim şişiyordu şimdi gram ağrım yok.

Anladim cnm sen yinede kan ver bence doktorlar kesin konusmak icin adeti bekliyolar cagiriyolar bence yarin kan ver cnm sonuc ins pozitiftir

Yumurtluyosundur büyük ihtimalle canım. Hamilelik şüphesi olduğu zaman bitki öayları pek önerilmiyo canım ama bi de şöyle düşün istemeden hamile kalanlar hamile olduğunu öğrenene kadar neler içiyo neler yapıyo kim bilir. Yani daha ilk 2-3 haftalık bebeğe bu çay yüzünden bi şey olmaz bence. Rahime tam yerleşmesi bile adetten 1 hafta önce tamamlanıyo. Sen bilirsin içinden nasıl yapmak geliyosa öyle yap

Benimde öyle başladi 3 gün olmakla olmamak arasinda gitti geldi.bende hafif atlattim sandim.ama dün tamamen yerlesti vucuduma.simdiden onlem al canim...bu arada senin bat kacti.
Ihlamur içiyorum canım ballı limonlu, çok yerleşmeden hafif atlatırım inşallah.
Benim bata daha çok var kuzum 13 aralık

işte tam olarak istediğim cevap vu kuzum benm allah razı olsun aynen öyle neler neler içiyorlar kimileri radyasyona giriyor hatta kendimden örnek vereyim oğluma 4 haftalık hamileyken röntgen a girmistim ama ci şükür bişey olmadı devam edicem çayı ama sanki banada yumurtluyorum gibi geliyor belkide bu vesile olur gelir bebeğim ayy insallah sende ne var ne yok balim sağ tarafta keskin ağrı ama ya ay insallah yu.urtluyorumfur bu geceyi eş gecmeyelim bari

Evet canim son ana kadar hep normal dogum istedim.ama son haftalarda ters döndü oglum mecburen sezeryan oldu.
Anladim kuzum tabi mecburiyt oluyo bazen. Normal daha iyi geliyo banada cok cabuk toparlaniyorms herkes ama benim pek sansim yok gibi onlar iyi olsn da napalm:)

Ben bi sorun yaratıcağını düşünmüyorum içmenin ama için nasıl rahat edicekse öyle yap kuzum. Ben bildiğin gibiyim canım şimdilik bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…