- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.761
Hadi yaa ıhlamur da mı içilmiyo canım ben dünden beri içiyodum artık içmiyim. Hasta değilim sanki ama boğazım dün aniden şişti ve sesim kısıldı canım. Şimdi boğazım indi normal ama sesim tam düzelmediGecms olsn kuzm hasta mi oldun. Yerlstgi donemlerine dikat et ihlamur onermiyorlar bisi olirsa aman:)
14.gün artık daha net bi sonuç verebilir canım. İstersen dene şansını. İnşallah bebeğin gelmiştirKızlar bugün 14.günüm şimdi eczaneye gidip test alasım varbi de yarın sabah yaparım
Kızlar günaydın. Çok hafif pembe bi leke geldi. Sanırım adet olucam karnım da cok agrıyor . Bu ay da olmadı(
İnşallah adet olmazsın hamilesindirKızlar günaydın. Çok hafif pembe bi leke geldi. Sanırım adet olucam karnım da cok agrıyor . Bu ay da olmadı(
erken yumurtlamışsın demek ki. canın sağolsun bir daha ki aya inşallah.adet oldum maalesef. Hem de adetimden 3 gün önce
ben olsam çoooktan alıp yapmıştımKızlar bugün 14.günüm şimdi eczaneye gidip test alasım varbi de yarın sabah yaparım
Kaç yıldır evlisin canım bide hiç çocuğun yokmuadet oldum maalesef. Hem de adetimden 3 gün önce
2 yıl bitti canım. Yok hiç , bu ay daha bi umutluydum ama olmadı.Kaç yıldır evlisin canım bide hiç çocuğun yokmu
ya tebrik ederimm çok güzel olmuş. ikisine de bişeycikler olmaz inşallah.Iyi aksmlar canim yok tupbebekti benim ilk deneme:) burada herks birbirine karisiyor bazen:) asilamadada oyle bi ihtimal var iki olgn yumrtan varsa eger olabilir. Hatta imza attiriyorlar ya cogul olabilir veya olmayadabilir die onay aliniyor
ben ilk gebeliğim için tedavi görüyorken hemen hemen her ay ağlıyordum.2 yıl bitti canım. Yok hiç , bu ay daha bi umutluydum ama olmadı.
İnşallah olur canım umudunu kaybetme2 yıl bitti canım. Yok hiç , bu ay daha bi umutluydum ama olmadı.
İnşallah canım sağ olasınben ilk gebeliğim için tedavi görüyorken hemen hemen her ay ağlıyordum.
zor bir süreç. rahat olmaya çalış canım. en umutsuz en ummadığım ayda ise gebe kalmıştım.
vakti gelmemiş demek ki daha. kısmet.
canım ben cuma günü gittiğimde bana da 17 mm olmuş dedi.Kızlar doktordan geliyorum yumurtam 17 cm olmuş doktor iğne ol dedi çatlatma için daha erken değilmiş küçük sayılmaz mı
Canım iğne yapıldığında da hemen çatlamıyo. Günde 1- 1.5mm büyüyo yumurta, yani çatlayana kadar 18-19mm civarı olur ideal benceKızlar doktordan geliyorum yumurtam 17 cm olmuş doktor iğne ol dedi çatlatma için daha erken değilmiş küçük sayılmaz mı
ben de varımKızlar kimsenin sesi cikmiyor galiba herkes hamile bekleyen bir ben kaldim galiba
Beni de unutma canım bi de ben varım :)Kızlar kimsenin sesi cikmiyor galiba herkes hamile bekleyen bir ben kaldim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?