Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sevindim canimmm yaa. Allah guzel kalbine gore versin her seyi. Cok guzel bir haber. Saglikla gelsinler.

Senin de çok az kaldı bebeğim tedaviye başlamana. İnşallah artık bir an önce regl olursun var mı regl belirtileri

Yok canim yalniz degilsin :) Is guc kosusturmaca ben anca firsat buldum simdi baktim. Bu ayi da biraktim gitti cok yoruldum iki aydir doktora git gel. Somestrda tup bebek deneyecegiz.

Hakkinda hayirlisi olsun canim sen yine yumurtlamayi takip et süpriz yapar belki bebişin

3 gündür adet olucak gibiyim ama bi türlü olmuyor yarın benimde 14. Gün tahlil yapmicam bi kaç gün daha bellic en çünkü diğerin de 15. Gün adet olmustum

kizlar ben geldim. nasilsiniz. hamisler insallah sagliklidir. benim.gibi tedaviye baslayacaklar ins tedavide sanslarimiz artar.
İnşallah canım, senin de büyük problemlerin yoktu diye hatırlıyorum. Bazen şans yaver gitmiyor. Zamanı gelmemiş oluyor. Benim bu ay ovülasyon dönemim de çok kötü boğazlarom şişti, antibiotikler içtim. Artık bu ay güzel güzel başlarsın tedaviye inşallah

Kızlar ben bu ay doktorumdan aşılama yapmasını talep edeceğim. Neye göre karar veriliyor aşılamaya. 4 kez klomen 3 kez çatlatma iğnesi kullandım

ah cnm bende oyle. kor kutuk hastayim. 2. antibiyotile basladm. 13 aralikta regl. bekliorm merakla

ah cnm bende oyle.
Nezaman basliyorsun canim tarih bellimi
13 aralik regl cnm. merakla bekliyorum. doktir artik yerinde olur insallah

Kuzım biraz geç oldu ancak Yen'i gördüm :) bende Aslan pençesine başladım herhangi bir sıkıntı olmaz dediler zaten gebe kalmak için içiyoruz bu çayı :) ama şey dediler gebeliği öğrendiğinizde bırakın devam etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…