- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.781
Beni de unutma canım bi de ben varım :)
Beni de unutma canım bi de ben varım :)
Beni de unutma canım bi de benlll
Bende bat 5 araligi bekliyorum canim.biran önce regli olsamda tedaviye başlasam cok stresliyim kafami dagitmaya calisiyorum olmuyor.
Aynı şeyi düşünüyordum, bir sakinleşti grup. Beklemedeyiz işte canım 7/11 aralık bakalımKızlar kimsenin sesi cikmiyor galiba herkes hamile bekleyen bir ben kaldim galiba
Aynı şeyi düşünüyordum, bir sakinleşti grup. Beklemedeyiz işte canım 7/11 aralık bakalım
Cok sevindim canimmm yaa. Allah guzel kalbine gore versin her seyi. Cok guzel bir haber. Saglikla gelsinler.Canlar selam hepinize nasilsiniz❤ size bi mujde vereyim bizim ikizmisbiz tek biliyorduk bu hafta ogrendik. Biri bir hafta geriden geliyorms surpriz yapti bize hepimz sasirdik cok istiyordm Allaha sukurler olsun blki iknci cocugm olmicakti ins ikiside saglikli dogar da oyzdn sevndm tek cocugm esimde tek cnku. Biri 7 hafta biri 8 hfta gorunuyo ve geridn gelenin keseside kucuk. Dikatli ol dedi bazn kucuk olan dusuyoms kanamada hemen gel dediler ins saglikla dogarlar benim dualarim hep sizle siz de beni de anin dualarinzda
Yok canim yalniz degilsin :) Is guc kosusturmaca ben anca firsat buldum simdi baktim. Bu ayi da biraktim gitti cok yoruldum iki aydir doktora git gel. Somestrda tup bebek deneyecegiz.Kızlar kimsenin sesi cikmiyor galiba herkes hamile bekleyen bir ben kaldim galiba
Ah ah kuzum inşallah yasabırla bekliyorum bakalım. İnşallah artık hepimiz emeklerimizin karşılığını alalımSenin bu ay olucak bitanem insallah emeklerinin karsiligini alirsin
Yok canim yalniz degilsin :) Is guc kosusturmaca ben anca firsat buldum simdi baktim. Bu ayi da biraktim gitti cok yoruldum iki aydir doktora git gel. Somestrda tup bebek deneyecegiz.
Senin de çok az kaldı bebeğim tedaviye başlamana. İnşallah artık bir an önce regl olursun var mı regl belirtileri
Hayırlısı olsun bakalım, ona göre doktora gitcem ben de gel dedi. Bişey hissetmiyorum ama şuan belirti olarak 0Az kalmis canim insallah yüzün guler
batlar ayni cnm. kim hizli cikcak bakalim :)Ihlamur içiyorum canım ballı limonlu, çok yerleşmeden hafif atlatırım inşallah.
Benim bata daha çok var kuzum 13 aralık
İnşallah canım, senin de büyük problemlerin yoktu diye hatırlıyorum. Bazen şans yaver gitmiyor. Zamanı gelmemiş oluyor. Benim bu ay ovülasyon dönemim de çok kötü boğazlarom şişti, antibiotikler içtim. Artık bu ay güzel güzel başlarsın tedaviye inşallahkizlar ben geldim. nasilsiniz. hamisler insallah sagliklidir. benim.gibi tedaviye baslayacaklar ins tedavide sanslarimiz artar.
kizlar ben geldim. nasilsiniz. hamisler insallah sagliklidir. benim.gibi tedaviye baslayacaklar ins tedavide sanslarimiz artar.
ah cnm bende oyle. kor kutuk hastayim. 2. antibiyotile basladm. 13 aralikta regl. bekliorm meraklaİnşallah canım, senin de büyük problemlerin yoktu diye hatırlıyorum. Bazen şans yaver gitmiyor. Zamanı gelmemiş oluyor. Benim bu ay ovülasyon dönemim de çok kötü boğazlarom şişti, antibiotikler içtim. Artık bu ay güzel güzel başlarsın tedaviye inşallah
ah cnm bende oyle.İnşallah canım, senin de büyük problemlerin yoktu diye hatırlıyorum. Bazen şans yaver gitmiyor. Zamanı gelmemiş oluyor. Benim bu ay ovülasyon dönemim de çok kötü boğazlarom şişti, antibiotikler içtim. Artık bu ay güzel güzel başlarsın tedaviye inşallah
13 aralik regl cnm. merakla bekliyorum. doktir artik yerinde olur insallahNezaman basliyorsun canim tarih bellimi
Kuzım biraz geç oldu ancak Yen'i gördüm :) bende Aslan pençesine başladım herhangi bir sıkıntı olmaz dediler zaten gebe kalmak için içiyoruz bu çayı :) ama şey dediler gebeliği öğrendiğinizde bırakın devam etmeyinkızlar ya ben yumurtluyuorum herlade bugün adetin 13. gunu ve sağlı sollu kasik agrım var keskin ama akintimda çok zaten acaba bu aslan pençesi hemen düşürmeye başladıysa düzenli giriyorum ne hamile kalirsam bilmeden yine içersem bi sorun olurmu acaba ama sitede hamile bayanlar düşük tehlikesinfende içiyorlar diye okumstum valla heyecanlandım şimdi A AloeeVeraaUmutumut82 @Esrasvn @UmutluKarTanesi M Melegiminnnannesi @Morasigi ve diğer kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?