- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.801
Geçmiş olsun tatlım dikkat et bal limon iç sıcak suda tedbirini al emi :)Ah sen de mi canım benim geçmiş olsun. Ben de grip olmakla olmamak arasındayım kaç gündür. Vücudumun dengesi şaştı 2 gün iyi bi gün kötüyüm. Dün benim de
Ah canım benim geçmiş olsun sen de mi. Ben de kaç gündür grip olmakla olmamak arasındayım. Çok şükür keyfim iyi ama dün boğazım şişti biraz, sesim felaket çıkıyo kısıldı
Malesefffd bende bekleyenlerdeyimmm kuzummmmmKızlar kimsenin sesi cikmiyor galiba herkes hamile bekleyen bir ben kaldim galiba
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine salgın var sanırım ya herkes hastaah cnm bende oyle. kor kutuk hastayim. 2. antibiyotile basladm. 13 aralikta regl. bekliorm merakla
ah cnm bende oyle.
13 aralik regl cnm. merakla bekliyorum. doktir artik yerinde olur insallah
Benimkide 17 di çatlatma iğnesi oldumKızlar doktordan geliyorum yumurtam 17 cm olmuş doktor iğne ol dedi çatlatma için daha erken değilmiş küçük sayılmaz mı
Malesefffd bende bekleyenlerdeyimmm kuzummmmm
aynen oyle cnm. su kazayla hamile kalanlara imreniorm. o kazadan bende istiyorum yaa :)Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine salgın var sanırım ya herkes hasta
Kiyamam kuzum ya. Bi iki brdklar bisi olmaz da Transferdn sora griptm bnde bi hafta cektm icemedm bitki cayi ihlamur sormstm tetklerms dusugu tutnmayi. Maydonz flaanda bikac bisi daha vrdi nette yaziyoHadi yaa ıhlamur da mı içilmiyo canım ben dünden beri içiyodum artık içmiyim. Hasta değilim sanki ama boğazım dün aniden şişti ve sesim kısıldı canım. Şimdi boğazım indi normal ama sesim tam düzelmedi
ins gcikmez cnm. g3cen ay zor olmustu senin icin. asilama falan mi yapgircaksinBenimde bata 1 gün var ama hiçbir belirti yok .insallah bu ayda gecikmez valla kafayi yerim bu sefer
Inss bidahaki aya tez zmaanda gelr bebegin canim. Gecikmemeside iyi bisi gecikmeside kotu etkiliyo tedavide. Uzulursn elbet ama umudunu yitirmemeye calis olack mutlakaadet oldum maalesef. Hem de adetimden 3 gün önce
Cok sagol canim darisi sizlerin basinaya tebrik ederimm çok güzel olmuş. ikisine de bişeycikler olmaz inşallah.
geçenlerde bi arkadaşım doğum yaptı onun da tüp bebekti ve ikiz ve de bir kız bir oğlan
evet
ins gcikmez cnm. g3cen ay zor olmustu senin icin. asilama falan mi yapgircaksin
BElki çocuk olsun diye bekliyorlardır kuzumAllah yardimcimiz olsun.bugün oglumu okula almaya giderken 2kadin konusuyor ya yine regli oldum biktim diye.valla 2 tokat çakasım geldi.bende deli gibi regli olabilnek icin dua ediyorum.
Aminn kuzum cok tesekkurler guzel dileklerin icin darisi basina❤Cok sevindim canimmm yaa. Allah guzel kalbine gore versin her seyi. Cok guzel bir haber. Saglikla gelsinler.
evet. gonalf cok,duydum bu,ara. bakalm benim,doktor ne yazcakCanim igneyle tedavi sonrasi aşılama dedi.ama eşimin testleri iyi cikti bence aşılamaya gerek yok.ben sadece gonal f igne ve çatlama ignesi istiyorum bakalim bir regli olsam gerisi kolay.
Ben o nasıl oluyor anlamıyorum İnan kuzucımmm ya kazayla hamile kalmak ne demek :) 2 yıl deli gibi korunduk sanki olacağını biliyormuş gibi off offf bilseydimmm hayatta korunmazdım şimdi de olsun diye yapmadığımız kalmıyoraynen oyle cnm. su kazayla hamile kalanlara imreniorm. o kazadan bende istiyorum yaa :)
Bu ay basliyormusn canim hadi bismillah diyelim hayirli olsn insskizlar ben geldim. nasilsiniz. hamisler insallah sagliklidir. benim.gibi tedaviye baslayacaklar ins tedavide sanslarimiz artar.
Inss bu ay cok geckms tatlim regl. Gec olsn guc olmasin ins. Gonal f cok etkili bir igne bnce olumlu sonuc alacaksn kuzum❤Canim igneyle tedavi sonrasi aşılama dedi.ama eşimin testleri iyi cikti bence aşılamaya gerek yok.ben sadece gonal f igne ve çatlama ignesi istiyorum bakalim bir regli olsam gerisi kolay.
Kızlar asilamanin 8 gününde beri test yapıyorum testler hic negatif olmadi bugün asilamanin 11.gunu iğneninse 13 testim bu şekilde cikti sabah ilk idrarla yaptım iğne etkisi olabilirmi hala bir öncekinde 11 gün negatif çıkmıştı emin olamadım ilk beş dk da cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?