Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun tatlım dikkat et bal limon iç sıcak suda tedbirini al emi :)

Kiyamam kuzum ya. Bi iki brdklar bisi olmaz da Transferdn sora griptm bnde bi hafta cektm icemedm bitki cayi ihlamur sormstm tetklerms dusugu tutnmayi. Maydonz flaanda bikac bisi daha vrdi nette yaziyo hamilelign ilk donemlerndede iclmiyorms. pastil c vitamini sicak selerle gecrmye cals dnlen bakalim. Bilemeyiz de riske atmaya gerk yok sonucta

ya tebrik ederimm çok güzel olmuş. ikisine de bişeycikler olmaz inşallah.
geçenlerde bi arkadaşım doğum yaptı onun da tüp bebekti ve ikiz ve de bir kız bir oğlan
Cok sagol canim darisi sizlerin basina ah tadindan yenmez muthis olms eli ayagi duzgn saglikla dogsnlar da farketmz

evet

ins gcikmez cnm. g3cen ay zor olmustu senin icin. asilama falan mi yapgircaksin

Canim igneyle tedavi sonrasi aşılama dedi.ama eşimin testleri iyi cikti bence aşılamaya gerek yok.ben sadece gonal f igne ve çatlama ignesi istiyorum bakalim bir regli olsam gerisi kolay.

Allah yardimcimiz olsun.bugün oglumu okula almaya giderken 2kadin konusuyor ya yine regli oldum biktim diye.valla 2 tokat çakasım geldi.bende deli gibi regli olabilnek icin dua ediyorum.
BElki çocuk olsun diye bekliyorlardır kuzum bende şayet olunca üzülüyorum ama tabi bebiş olmadıktan sonra regl olmak en güzeli stresi daha beter kuzım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaaallah

aynen oyle cnm. su kazayla hamile kalanlara imreniorm. o kazadan bende istiyorum yaa :)
Ben o nasıl oluyor anlamıyorum İnan kuzucımmm ya kazayla hamile kalmak ne demek :) 2 yıl deli gibi korunduk sanki olacağını biliyormuş gibi off offf bilseydimmm hayatta korunmazdım şimdi de olsun diye yapmadığımız kalmıyor bazen diyorum acaba yanlış mı yapıyoruz bu işi diye neyse herşeyin vakti zamanı var rabbim o zaman gelene kadar sabır versin bize

Canim igneyle tedavi sonrasi aşılama dedi.ama eşimin testleri iyi cikti bence aşılamaya gerek yok.ben sadece gonal f igne ve çatlama ignesi istiyorum bakalim bir regli olsam gerisi kolay.
Inss bu ay cok geckms tatlim regl. Gec olsn guc olmasin ins. Gonal f cok etkili bir igne bnce olumlu sonuc alacaksn kuzum❤

Kızlar asilamanin 8 gününde beri test yapıyorum testler hic negatif olmadi bugün asilamanin 11.gunu iğneninse 13 testim bu şekilde cikti sabah ilk idrarla yaptım iğne etkisi olabilirmi hala bir öncekinde 11 gün negatif çıkmıştı emin olamadım ilk beş dk da cikti

Eklentiler

• 20181203_221617.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 30

Cnm pozitid bu sonuç eger hemen cikiyorsa 2.cizgi yarın kesin sonuc sonuc direk kan ver cnm insallah hayirlisihayirlisiyla vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…