- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.821
ins cnm. regl 13 aralik. doktoruma bagli. bslamak istiyorum. tatlis bebeklerimiz olsn artik. senin minikler nasil cnm. gittinmi tekrar doktoraBu ay basliyormusn canim hadi bismillah diyelim hayirli olsn inss
aynen bizde oyle. car bi,yerde eksiklik ama nerde bilemedmBen o nasıl oluyor anlamıyorum İnan kuzucımmm ya kazayla hamile kalmak ne demek :) 2 yıl deli gibi korunduk sanki olacağını biliyormuş gibi off offf bilseydimmm hayatta korunmazdım şimdi de olsun diye yapmadığımız kalmıyorbazen diyorum acaba yanlış mı yapıyoruz bu işi diye neyse herşeyin vakti zamanı var rabbim o zaman gelene kadar sabır versin bize
BElki çocuk olsun diye bekliyorlardır kuzumbende şayet olunca üzülüyorum ama tabi bebiş olmadıktan sonra regl olmak en güzeli stresi daha beter kuzım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaaallah
Inss bu ay cok geckms tatlim regl. Gec olsn guc olmasin ins. Gonal f cok etkili bir igne bnce olumlu sonuc alacaksn kuzum❤
Inşallah canım mucize olur çünkü hic umudum yok hafiften adet agrisida var ilk iki dakika içinde çıkan sonuç bu bak 5 dk içinde kötüleşti hemen beklemiş değil yani sonra bidaha yaptım daha silik cikti çok beklemedim idrara sıkışmayı ondan sanirimCnm pozitid bu sonuç eger hemen cikiyorsa 2.cizgi yarın kesin sonuc sonuc direk kan ver cnm insallah hayirlisihayirlisiyla vardir
Az kalmis canim. Basla bencede yeni yil ugur getirsn sanains cnm. regl 13 aralik. doktoruma bagli. bslamak istiyorum. tatlis bebeklerimiz olsn artik. senin minikler nasil cnm. gittinmi tekrar doktora
Selam canim test bize gulumsuyor sanki:) ilk 5 dkda hizli ciktiysa pozitiftir. Asilama 12.gunu kan istyorlar zatn en neti o. 13. Gune sanmiyorm ya igne etkisi olsa hemenck cikmaz sanki. Guzel haberler ver bize❤Kızlar asilamanin 8 gününde beri test yapıyorum testler hic negatif olmadi bugün asilamanin 11.gunu iğneninse 13 testim bu şekilde cikti sabah ilk idrarla yaptım iğne etkisi olabilirmi hala bir öncekinde 11 gün negatif çıkmıştı emin olamadım ilk beş dk da cikti
Inşallah canım mucize olur çünkü hic umudum yok hafiften adet agrisida var ilk iki dakika içinde çıkan sonuç bu bak 5 dk içinde kötüleşti hemen beklemiş değil yani sonra bidaha yaptım daha silik cikti çok beklemedim idrara sıkışmayı ondan sanirim
Inşallah kızlar yarın kan veriyim sabahtan ozaman inanasım gelmiyor hep iğneye yoruyorum en iyisi yarin kan vereyimSelam canim test bize gulumsuyor sanki:) ilk 5 dkda hizli ciktiysa pozitiftir. Asilama 12.gunu kan istyorlar zatn en neti o. 13. Gune sanmiyorm ya igne etkisi olsa hemenck cikmaz sanki. Guzel haberler ver bize❤
Bugün mü oldun canımBenimkide 17 di çatlatma iğnesi oldum
yesinler :) sende çok ye :) saglikla gelsin. allah nazarlardan korusun cnmAz kalmis canim. Basla bencede yeni yil ugur getirsn sanactesi gidicm canim cok acikiyorm ya cok da bulantm oluyo pek yiyemiyorm onlar benim depolari yiyormus:)
Bnde bu ay igneye yoruyodm ama oyle cikmadi hemen cikiyosa var bisi:) ayy inss canim ya tupbebegi cekmedn hamissndir insInşallah kızlar yarın kan veriyim sabahtan ozaman inanasım gelmiyor hep iğneye yoruyorum en iyisi yarin kan vereyim
hızlı cikti zaten ilk bir dk da yeri belli oluyor inşallah kızlar dua edin eğer buda olmazsa tüp bebek ikinci aşılamam bu
Evet canim ya vala bildiniz:)) bnde sagli sollu hissediyodm bisiler ama soktor bir deynce mecbur inanmstm saklanms biri:) darisi basiniza❤Morasigi canIm senin ikiz mi :) ya ben sana demiştim
Allah razi olsun kuzum amin sizi de kendim kadr istiyorm Allah biliyor dualarmdasiniz❤yesinler :) sende çok ye :) saglikla gelsin. allah nazarlardan korusun cnm
Bazen bizim planladığımız gibi oluyor, can sıkmak da yetmiyor, devam ermek lazım. Benim de 7 aralık, sarkarsa 11 kısmet artık da sivilceler falan çık aya başladı ben deah cnm bende oyle. kor kutuk hastayim. 2. antibiyotile basladm. 13 aralikta regl. bekliorm merakla
Bende femara içtim 3 yumurtan var çoğul gebelik olur dedi bende bir oldu da dedim iki kaldıEvet canim ya vala bildiniz:)) bnde sagli sollu hissediyodm bisiler ama soktor bir deynce mecbur inanmstm saklanms biri:) darisi basiniza❤
Inşallah canım mucize olur çünkü hic umudum yok hafiften adet agrisida var ilk iki dakika içinde çıkan sonuç bu bak 5 dk içinde kötüleşti hemen beklemiş değil yani sonra bidaha yaptım daha silik cikti çok beklemedim idrara sıkışmayı ondan sanirim
Yok canım 23 gün önce oldumBugün mü oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?