Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen bizde oyle. car bi,yerde eksiklik ama nerde bilemedm

Cnm pozitid bu sonuç eger hemen cikiyorsa 2.cizgi yarın kesin sonuc sonuc direk kan ver cnm insallah hayirlisihayirlisiyla vardir
Inşallah canım mucize olur çünkü hic umudum yok hafiften adet agrisida var ilk iki dakika içinde çıkan sonuç bu bak 5 dk içinde kötüleşti hemen beklemiş değil yani sonra bidaha yaptım daha silik cikti çok beklemedim idrara sıkışmayı ondan sanirim

Eklentiler

• 20181203_224410.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 38
ins cnm. regl 13 aralik. doktoruma bagli. bslamak istiyorum. tatlis bebeklerimiz olsn artik. senin minikler nasil cnm. gittinmi tekrar doktora
Az kalmis canim. Basla bencede yeni yil ugur getirsn sana ctesi gidicm canim cok acikiyorm ya cok da bulantm oluyo pek yiyemiyorm onlar benim depolari yiyormus:)

Selam canim test bize gulumsuyor sanki:) ilk 5 dkda hizli ciktiysa pozitiftir. Asilama 12.gunu kan istyorlar zatn en neti o. 13. Gune sanmiyorm ya igne etkisi olsa hemenck cikmaz sanki. Guzel haberler ver bize❤

Canim doktorlar asilamanin 12.gunu civari idrarda cikar diyorlar seninde 11.gün bence ignenin etkisi kalmamistir.

Selam canim test bize gulumsuyor sanki:) ilk 5 dkda hizli ciktiysa pozitiftir. Asilama 12.gunu kan istyorlar zatn en neti o. 13. Gune sanmiyorm ya igne etkisi olsa hemenck cikmaz sanki. Guzel haberler ver bize❤
Inşallah kızlar yarın kan veriyim sabahtan ozaman inanasım gelmiyor hep iğneye yoruyorum en iyisi yarin kan vereyim
hızlı cikti zaten ilk bir dk da yeri belli oluyor inşallah kızlar dua edin eğer buda olmazsa tüp bebek ikinci aşılamam bu

Bnde bu ay igneye yoruyodm ama oyle cikmadi hemen cikiyosa var bisi:) ayy inss canim ya tupbebegi cekmedn hamissndir ins

ah cnm bende oyle. kor kutuk hastayim. 2. antibiyotile basladm. 13 aralikta regl. bekliorm merakla
Bazen bizim planladığımız gibi oluyor, can sıkmak da yetmiyor, devam ermek lazım. Benim de 7 aralık, sarkarsa 11 kısmet artık da sivilceler falan çık aya başladı ben de bu ay inşallah doktorunla güzel gider canım

İyi geceler Kızlar :) bende katılmak istedim aranıza 9 gün gonal f 75 iğne vurundum Bugün kontrolde 20 mm 4 yumurtam oluştuğunu söyledi doktorum 00:00 da çatlatma iğnemi yapacağım Çarşamba günü de aşılama ya gidiyorum dua edelim birbirimize hepimizinde gönlüne göre versin rabbim sayfada mesaj çok fazla hepsini okuyamadım sonuç alan arkadaşlar varmı nedir durumlar bu arada benim ilk aşılamam olacak bu ilkinde sonuç alanlar varmı aranızda

Cnm insallah insallah hayirlisi ile var gibi duruyor yarin kan ver kesin sonuc insallah mucizen seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…