- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.841
Evet canım bende ilk aşılamamı 23 gün önce oldum hamileyimİyi geceler Kızlar :) bende katılmak istedim aranıza 9 gün gonal f 75 iğne vurundum Bugün kontrolde 20 mm 4 yumurtam oluştuğunu söyledi doktorum 00:00 da çatlatma iğnemi yapacağım Çarşamba günü de aşılama ya gidiyorum dua edelim birbirimize hepimizinde gönlüne göre versin rabbim sayfada mesaj çok fazla hepsini okuyamadım sonuç alan arkadaşlar varmı nedir durumlar bu arada benim ilk aşılamam olacak bu ilkinde sonuç alanlar varmı aranızda
Takma canım bence zamanında gelicekHic belirti yok canim sürekli kendimi dinliyorum.gecenlerde biraz agri oldu geçti.takmamaya calisiyorum.
Keşke güzel haberi verebilsek aynı günlerde canım :)batlar ayni cnm. kim hizli cikcak bakalim :)
Hep yapıyorum canım sıcak su limon bal. Çok teşekkür ederim kuzucumGeçmiş olsun tatlım dikkat et bal limon iç sıcak suda tedbirini al emi :)
Evet kuzum çok teşekkür ederim aynen hiç riske değmez. Limonlu ballı sıcak su içiyorum bol bol. Evet maydonoz, nane, hurma hamileliğin ilk aylarında tehlikeliymiş canımKiyamam kuzum ya. Bi iki brdklar bisi olmaz da Transferdn sora griptm bnde bi hafta cektm icemedm bitki cayi ihlamur sormstm tetklerms dusugu tutnmayi. Maydonz flaanda bikac bisi daha vrdi nette yaziyohamilelign ilk donemlerndede iclmiyorms. pastil c vitamini sicak selerle gecrmye cals dnlen bakalim. Bilemeyiz de riske atmaya gerk yok sonucta
kızlar günaydın nasilsnz
Tebrik ederim hayırlı olsun :) kaçıncı gün test yaptınızEvet canım bende ilk aşılamamı 23 gün önce oldum hamileyim
ns bakalm cnm. iyi zamanda olsunda. benim tabiki kendiliginden bebis gelmesi mumkun degil gibi gorunuo. ins senin hemencik gelirKeşke güzel haberi verebilsek aynı günlerde canım :)
incncnm iyi haberler aliriz. hep beraber mutlu sonla biterBazen bizim planladığımız gibi oluyor, can sıkmak da yetmiyor, devam ermek lazım. Benim de 7 aralık, sarkarsa 11 kısmet artık da sivilceler falan çık aya başladı ben debu ay inşallah doktorunla güzel gider canım
gecenn gun misafirlikte halamin torununu sevdim. gelini dediki senin bebegin yok..nazar degmesin de de, nazar olmasin dedi. ben sok. artik kendimi cok kotu hissediorum. sanki kiskaniyomusum bebegi. orda olanlara oyle hissettirdi. cok.uzuldm. tabiki herkes tepki gosterdi ama hic bi iise yaramadiAllah razi olsun kuzum amin sizi de kendim kadr istiyorm Allah biliyor dualarmdasiniz❤
Nasıl böyle bişe diyebiliyor Allahım ya. Zaten içim çok dolu bu konuda. Allah herkesin kalbine göre versin. Böyle insanları da bizden uzak etsin. Daha hassas davranması gerekirken çok ayıp yaptığı şey.gecenn gun misafirlikte halamin torununu sevdim. gelini dediki senin bebegin yok..nazar degmesin de de, nazar olmasin dedi. ben sok. artik kendimi cok kotu hissediorum. sanki kiskaniyomusum bebegi. orda olanlara oyle hissettirdi. cok.uzuldm. tabiki herkes tepki gosterdi ama hic bi iise yaramadi
malesef oyle cnm. insanlar vuracaklari.yerleri onceden calisiolar. biz biraz daha zor bebek sahibi olcz. ama daha kiymetli olcklr insllhNasıl böyle bişe diyebiliyor Allahım ya. Zaten içim çok dolu bu konuda. Allah herkesin kalbine göre versin. Böyle insanları da bizden uzak etsin. Daha hassas davranması gerekirken çok ayıp yaptığı şey.
Benim eltim de sürekli ikinci çocuk istiyoruz deyip duruyor benim yanımda. Çocugumun olmadıgını da biliyor. Canım çok yanıyor , bizim de yüzümüz güler inşallah bi günmalesef oyle cnm. insanlar vuracaklari.yerleri onceden calisiolar. biz biraz daha zor bebek sahibi olcz. ama daha kiymetli olcklr insllh
ins cnm ins gulecek. imtihan cok,agir. evde iste misafirlikte her yerde daha cocugun yokmu, tok bacaklqrini dik, bitki kuru yap demelerinden biktmBenim eltim de sürekli ikinci çocuk istiyoruz deyip duruyor benim yanımda. Çocugumun olmadıgını da biliyor. Canım çok yanıyor , bizim de yüzümüz güler inşallah bi gün
ıyyim kuzum bebiş naısl sen nasilsin valla bende bugünleri değerlendiriyorum nr olur ne olmaz diye aslan pençesine devam bakalım 20 aralık bat 16 gün kaldıGunaydin cnm nasilsin :)
Aslan pençesi ne için ve ne zaman içiliyor canım ?ıyyim kuzum bebiş naısl sen nasilsin valla bende bugünleri değerlendiriyorum nr olur ne olmaz diye aslan pençesine devam bakalım 20 aralık bat 16 gün kaldı
gecenn gun misafirlikte halamin torununu sevdim. gelini dediki senin bebegin yok..nazar degmesin de de, nazar olmasin dedi. ben sok. artik kendimi cok kotu hissediorum. sanki kiskaniyomusum bebegi. orda olanlara oyle hissettirdi. cok.uzuldm. tabiki herkes tepki gosterdi ama hic bi iise yaramadi
yaa iste bizim gelinde oyle. dogum gunune bile gitmedim. annemlerde gitmedi. kizio kizsin. allaha sukur kimsenin masum bebeginde gozumuz yok. allah bizede verirAyni seyi ben yillar once yasadim benim daha cocugum yoktu amcamin oglunun karisi 9 aylik hamileydi bende güzel guzel tulumlar falan aldim hediye bir hafta sonu amcamin oglu ailemle beni yemege cagirdilar bende aldiklarimida götürdüm.diger amcamlar kuzenlerde vardi amcamin oglu dediki gel kuzen bebegin yatagini gösteriyim dedi karisi kapiyi kitledi.ben alindim ama kimsenin huzurunu bozmadim.amcamin ogluyla kardes gibi buyüduk amcamin oglu doguma gelirsin bebegi sevmeye dedi.karisida onca milletin icinde benim bebegime herkes en az 1 metre uzakta dursun annesi sevse yeter dedi.ogünden sonra burdaha ne evine gittim nede cocugunu sevdim.diger amcamlarda yengemlerde cok kizdilar simdide niye benim cocugumu kimse sevmiyor soguk davraniyor diye sikayet ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?