Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bende ilk aşılamamı 23 gün önce oldum hamileyim

Evet kuzum çok teşekkür ederim aynen hiç riske değmez. Limonlu ballı sıcak su içiyorum bol bol. Evet maydonoz, nane, hurma hamileliğin ilk aylarında tehlikeliymiş canım

incncnm iyi haberler aliriz. hep beraber mutlu sonla biter

Allah razi olsun kuzum amin sizi de kendim kadr istiyorm Allah biliyor dualarmdasiniz❤
gecenn gun misafirlikte halamin torununu sevdim. gelini dediki senin bebegin yok..nazar degmesin de de, nazar olmasin dedi. ben sok. artik kendimi cok kotu hissediorum. sanki kiskaniyomusum bebegi. orda olanlara oyle hissettirdi. cok.uzuldm. tabiki herkes tepki gosterdi ama hic bi iise yaramadi

Nasıl böyle bişe diyebiliyor Allahım ya. Zaten içim çok dolu bu konuda. Allah herkesin kalbine göre versin. Böyle insanları da bizden uzak etsin. Daha hassas davranması gerekirken çok ayıp yaptığı şey.

Nasıl böyle bişe diyebiliyor Allahım ya. Zaten içim çok dolu bu konuda. Allah herkesin kalbine göre versin. Böyle insanları da bizden uzak etsin. Daha hassas davranması gerekirken çok ayıp yaptığı şey.
malesef oyle cnm. insanlar vuracaklari.yerleri onceden calisiolar. biz biraz daha zor bebek sahibi olcz. ama daha kiymetli olcklr insllh

malesef oyle cnm. insanlar vuracaklari.yerleri onceden calisiolar. biz biraz daha zor bebek sahibi olcz. ama daha kiymetli olcklr insllh
Benim eltim de sürekli ikinci çocuk istiyoruz deyip duruyor benim yanımda. Çocugumun olmadıgını da biliyor. Canım çok yanıyor , bizim de yüzümüz güler inşallah bi gün

Benim eltim de sürekli ikinci çocuk istiyoruz deyip duruyor benim yanımda. Çocugumun olmadıgını da biliyor. Canım çok yanıyor , bizim de yüzümüz güler inşallah bi gün
ins cnm ins gulecek. imtihan cok,agir. evde iste misafirlikte her yerde daha cocugun yokmu, tok bacaklqrini dik, bitki kuru yap demelerinden biktm

Ayni seyi ben yillar once yasadim benim daha cocugum yoktu amcamin oglunun karisi 9 aylik hamileydi bende güzel guzel tulumlar falan aldim hediye bir hafta sonu amcamin oglu ailemle beni yemege cagirdilar bende aldiklarimida götürdüm.diger amcamlar kuzenlerde vardi amcamin oglu dediki gel kuzen bebegin yatagini gösteriyim dedi karisi kapiyi kitledi.ben alindim ama kimsenin huzurunu bozmadim.amcamin ogluyla kardes gibi buyüduk amcamin oglu doguma gelirsin bebegi sevmeye dedi.karisida onca milletin icinde benim bebegime herkes en az 1 metre uzakta dursun annesi sevse yeter dedi.ogünden sonra burdaha ne evine gittim nede cocugunu sevdim.diger amcamlarda yengemlerde cok kizdilar simdide niye benim cocugumu kimse sevmiyor soguk davraniyor diye sikayet ediyormuş

yaa iste bizim gelinde oyle. dogum gunune bile gitmedim. annemlerde gitmedi. kizio kizsin. allaha sukur kimsenin masum bebeginde gozumuz yok. allah bizede verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…