- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.861
Valla görünüşe göre benim de kendiliğinden gelcek gibi değil bebiş canım ama şimdilik bekliyoruz bakalım keşke sürpriz yapsalar bizei
ns bakalm cnm. iyi zamanda olsunda. benim tabiki kendiliginden bebis gelmesi mumkun degil gibi gorunuo. ins senin hemencik gelir
Benim ovulasyon testine göre 26 sında çatladı canım hatta adetin 12.günüydü bşraz erken çatladı anlamadımkızlar 23 de yumurtası çatlayan varmı?
Ay insanlara inanamıyorum ya nasıl bu bencil ve kötü kalpli olabiliyolar aklım almıyogecenn gun misafirlikte halamin torununu sevdim. gelini dediki senin bebegin yok..nazar degmesin de de, nazar olmasin dedi. ben sok. artik kendimi cok kotu hissediorum. sanki kiskaniyomusum bebegi. orda olanlara oyle hissettirdi. cok.uzuldm. tabiki herkes tepki gosterdi ama hic bi iise yaramadi
canm hormon dengeleyici ot yüksek olanı düşürüyor dengeliyor benm lh yuksek o yüzden hamile kalamaiiyorm ondan kullanıyorum ben adetin 3. günü basladim erken başlardım ama elimde yoktu ot anca geldi bugun 13 gün oldu iciyorimAslan pençesi ne için ve ne zaman içiliyor canım ?
canım igne vurulmuşmuydun bu ayBenim ovulasyon testine göre 26 sında çatladı canım hatta adetin 12.günüydü bşraz erken çatladı anlamadım
malesef oyle cnm. bende anlamiyorum. ama allah bana bi evlat verirse kimseden sakinmicam. elden ele dolassin. sevsinlerAy insanlara inanamıyorum ya nasıl bu bencil ve kötü kalpli olabiliyolar aklım almıyo
Yok canım iğne falan hiçbir şey kullanmadım ben bu aycanım igne vurulmuşmuydun bu ay
Tabi canım ya sakınan göze çöp batar. Tabi ki nazar diye bi şey var ama dualarla Allah korur çocuğu. Öyle milletin kalbini kırarak Allah korusun daha kötü şeyler gelir başa. İnsan birini kırmaya korkar yamalesef oyle cnm. bende anlamiyorum. ama allah bana bi evlat verirse kimseden sakinmicam. elden ele dolassin. sevsinler
canım igne vurulmuşmuydun bu ay
Lh benimde 7 çıkmıştı doktorun bi tanesi normal bi tanesi yüksek dedi ama ilaç falan vermedi kimse sadece özelde gittiğim doktor inofolic combi verdi onu kullanıyorumcanm hormon dengeleyici ot yüksek olanı düşürüyor dengeliyor benm lh yuksek o yüzden hamile kalamaiiyorm ondan kullanıyorum ben adetin 3. günü basladim erken başlardım ama elimde yoktu ot anca geldi bugun 13 gün oldu iciyorim
Tabi canım ya sakınan göze çöp batar. Tabi ki nazar diye bi şey var ama dualarla Allah korur çocuğu. Öyle milletin kalbini kırarak Allah korusun daha kötü şeyler gelir başa. İnsan birini kırmaya korkar ya
En iyisini yapıyosun canım. Böyle yaparak onların da gönlünü yaptığın için Allah senin de yavrunun da işlerini daha çok rast getirir. Keşke Allah onlara da nasip etse bi yavruEsimin 2 tane kuzeni var uzun yillardir cocuklari olmuyor Allah nasip etmemiş.ikisininde evlerine gidince kendi cocugumu sevmek agir geliyor.suc islemis gibi hissediyorum.ama oglumu sakinmiyorum.sizde amcasi teyzesiniz hepimizin çocugu teyzesi diye kucagina veriyorum.verende Allah alanda Allah
Kuzum biraz daha bekle çünkü zaten düzensizlik vardı sende, bence daha ancak olursun regl. 4-5 gün gecikme olursa doktora git bence tarlusal kullanırsın yine mecburKizlar benim bat bugün gelen giden belirti yok.cumaya kadar beklicem.
En iyisini yapıyosun canım. Böyle yaparak onların da gönlünü yaptığın için Allah senin de yavrunun da işlerini daha çok rast getirir. Keşke Allah onlara da nasip etse bi yavru
Kuzum biraz daha bekle çünkü zaten düzensizlik vardı sende, bence daha ancak olursun regl. 4-5 gün gecikme olursa doktora git bence tarlusal kullanırsın yine mecbur
dogru diyosun guldurdn beni kuzum:) ama uyariyorlar mtlaka. asilamada da form imzaliyorsn cogul olabilir die. Tupbebekte de oyle bolca imzaliyorsun:)Bende femara içtim 3 yumurtan var çoğul gebelik olur dedi bende bir oldu da dedim iki kaldı
Hosgeldn aramiza canim tedavin hayirli sonclansin oncelikle. Benim ilk asilamam tutmadi ama es faktoru var birde klomen icmstim. Bizim sorunumuz dollenme olmamasiydi oyuzden tupbebekle hemen sonuc aldim. Esinin degerleri iyise guzel sonuc alirsn bence. Gonal f oldm bnde 225 ml etkili bir igne yumrtalari cok guzel gelstiriyo ve kaliteli oluyor. Masallah 4 tane yumos olms ihtimalin yuksek tatlim o gun dinlenmeye bak❤İyi geceler Kızlar :) bende katılmak istedim aranıza 9 gün gonal f 75 iğne vurundum Bugün kontrolde 20 mm 4 yumurtam oluştuğunu söyledi doktorum 00:00 da çatlatma iğnemi yapacağım Çarşamba günü de aşılama ya gidiyorum dua edelim birbirimize hepimizinde gönlüne göre versin rabbim sayfada mesaj çok fazla hepsini okuyamadım sonuç alan arkadaşlar varmı nedir durumlar bu arada benim ilk aşılamam olacak bu ilkinde sonuç alanlar varmı aranızda
Bu ictiginde cok etkili kuzum ins cabuk toparlarsnEvet kuzum çok teşekkür ederim aynen hiç riske değmez. Limonlu ballı sıcak su içiyorum bol bol. Evet maydonoz, nane, hurma hamileliğin ilk aylarında tehlikeliymiş canım
Anca gordum:) selam tatlim iyilik sen nasilsin ne asamadasn ozlettin kendini❤kızlar günaydın nasilsnz
Inanmiyorm ya ne kadar sig insanlar vargecenn gun misafirlikte halamin torununu sevdim. gelini dediki senin bebegin yok..nazar degmesin de de, nazar olmasin dedi. ben sok. artik kendimi cok kotu hissediorum. sanki kiskaniyomusum bebegi. orda olanlara oyle hissettirdi. cok.uzuldm. tabiki herkes tepki gosterdi ama hic bi iise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?