Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ins cnm ins gulecek. imtihan cok,agir. evde iste misafirlikte her yerde daha cocugun yokmu, tok bacaklqrini dik, bitki kuru yap demelerinden biktm
Herkes akil verir banada isternde samimi bi arkads demsti zstn kmsele bu konuyu paylsmadmda sole yap bole yap bizim sorunmz o degl aklina gelmeynleride yaotm merk etme demstim:) biz yapmadikda ondn olmadi sanki insanlar cahil cahil konusuyo iste teknkle ilgili sanki bu is Allah sana nasip etms sus otur demi:)

Gecen gittigimde belki 10kere onlardan gizli ayetel kürsi okudum evlerinde icimden dua ettim rabbim nasip et diye.cok iyi insanlar aslinda çok iyi anne baba olurlar ama vardir rabbimin bir bildigi.
Aynen öyle canım vardır Allahın bi bildiği, inşallah Rabbim onlara da nasip eder bi evlat

M My heaven senle aynı gün olmuşuz o zaman aynı günler dede güzel haber alırız inşallah

Benim çevremde kimse beni kırmadı ama hamile olmayan da kalmadı ya benle beraber bekleyen kız geçen ayda o hamile kaldı bi ben kaldım

ee iste herkes konusuo cnm. ben kimseye olmuyo etmiyo demiyorum. insanlar cokcmerakli

Ayyy ne terbiyesiz ne cahil insanlar var ya deseydin ona senin gibi arsız annesi olana nazar mı değer dieee terbiyesiz

Ayyy ne terbiyesiz ne cahil insanlar var ya deseydin ona senin gibi arsız annesi olana nazar mı değer dieee terbiyesiz
cnm napcan deliyle delimi olayim. allah,bilsin. elbet vrdir bizimde zamani bebek olmasi icin. allah onuda baska imtihanlarla siniyor.

Kızlar bugün doktora gittim, aşılama yapmasını rica ettik. İsterseniz yaparım ama bence bir iki ay daha iğne tedavisi olun dedi. Ben de kabul ettim. Yani bu ay yine klomen + çatlatma iğnesi kullancam. Dua edin kızlar inşallah tutar bu ay

İnşallah tutar canm

cnm napcan deliyle delimi olayim. allah,bilsin. elbet vrdir bizimde zamani bebek olmasi icin. allah onuda baska imtihanlarla siniyor.
.
sınar tabi Allah kalp temizliği versin çocuğumuz olmıuorsa bu Allahtan gelen bir şey kulların alay konusu edebileceği bir şey değil Allah hidayet versin böylelerine çok yazık o karakterde bir insan çocuk yetiştirecek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…