- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.881
Elbetteki oyle canim hepimzn evlwtlari kymetli olacak sevginizi bolca vericeksnz en super anneler burdaki arkadslar olck ben emininmmalesef oyle cnm. insanlar vuracaklari.yerleri onceden calisiolar. biz biraz daha zor bebek sahibi olcz. ama daha kiymetli olcklr insllh
Herkes akil verir banada isternde samimi bi arkads demsti zstn kmsele bu konuyu paylsmadmda sole yap bole yap bizim sorunmz o degl aklina gelmeynleride yaotm merk etme demstim:) biz yapmadikda ondn olmadi sanki insanlar cahil cahil konusuyo iste teknkle ilgili sanki bu is Allah sana nasip etms sus otur demi:)ins cnm ins gulecek. imtihan cok,agir. evde iste misafirlikte her yerde daha cocugun yokmu, tok bacaklqrini dik, bitki kuru yap demelerinden biktm
Aynen öyle canım vardır Allahın bi bildiği, inşallah Rabbim onlara da nasip eder bi evlatGecen gittigimde belki 10kere onlardan gizli ayetel kürsi okudum evlerinde icimden dua ettim rabbim nasip et diye.cok iyi insanlar aslinda çok iyi anne baba olurlar ama vardir rabbimin bir bildigi.
Allah beterinden korusun diyelim ne diyelim kuzucum, benim de çoğu zaman öyle malesefZaten benim bir isim rast gitse sasarim illa herkonuda surünmeden neticeye ulasamam.
İnşallah kuzucum, çok şükür bugün boğazım geçti nerdeyse. Bi tek burnum sürekli tıkanıyo ve akıyo. İdare edicez artık 1-2 güne geçerBu ictiginde cok etkili kuzum ins cabuk toparlarsn
ıyyim kuzum bebiş naısl sen nasilsin valla bende bugünleri değerlendiriyorum nr olur ne olmaz diye aslan pençesine devam bakalım 20 aralık bat 16 gün kaldı
ee iste herkes konusuo cnm. ben kimseye olmuyo etmiyo demiyorum. insanlar cokcmerakliHerkes akil verir banada isternde samimi bi arkads demsti zstn kmsele bu konuyu paylsmadmda sole yap bole yap bizim sorunmz o degl aklina gelmeynleride yaotm merk etme demstim:) biz yapmadikda ondn olmadi sanki insanlar cahil cahil konusuyo iste teknkle ilgili sanki bu is Allah sana nasip etms sus otur demi:)
Agzi olan bos konusuyo iste canm:) yok yok deme sakin ne gerk var. Benmde yakn arkadsm bi iki biliyo onlarda dstk oluyodu sagolsn.ee iste herkes konusuo cnm. ben kimseye olmuyo etmiyo demiyorum. insanlar cokcmerakli
Ayyy ne terbiyesiz ne cahil insanlar var ya deseydin ona senin gibi arsız annesi olana nazar mı değer dieee terbiyesizgecenn gun misafirlikte halamin torununu sevdim. gelini dediki senin bebegin yok..nazar degmesin de de, nazar olmasin dedi. ben sok. artik kendimi cok kotu hissediorum. sanki kiskaniyomusum bebegi. orda olanlara oyle hissettirdi. cok.uzuldm. tabiki herkes tepki gosterdi ama hic bi iise yaramadi
11 de yaptım sıkıntı 13 de yaptım biraz daha koyuyduTebrik ederim hayırlı olsun :) kaçıncı gün test yaptınız
Bugün hastaneye gittim kese görünüyo bebiş daha küçük görünmüyodu dktr 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakcaz dedi
Tebrikler canım darısı en kısa sürede bize inşallah senin aşılama mı ilaçla mı sonuç almıştınBugün hastaneye gittim kese görünüyo bebiş daha küçük görünmüyodu dktr 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakcaz dedi
İlk AşılamadaTebrikler canım darısı en kısa sürede bize inşallah senin aşılama mı ilaçla mı sonuç almıştın
Sagol canm inşallah darısı size olsun sizde bu duyguyu en kısa zaman da tatarsınız inşallahGozunaydin canim darisi bize insallahh
Inanmiyorm ya ne kadar sig insanlar varnekadr cirkn ithamlr nerdn biliyosn. Bu hasreti ceken insan kotu dusunur mu cocuga karsi birak sevsin dimi yani. eminim kendi cocugunu senin kadr icten sevmemstir. Acini tazelems sagolsn. Bu tip insnlarla pek gorusmemeye cals elindeyse tabi bazn mecbur kaliyo insan.
cnm napcan deliyle delimi olayim. allah,bilsin. elbet vrdir bizimde zamani bebek olmasi icin. allah onuda baska imtihanlarla siniyor.Ayyy ne terbiyesiz ne cahil insanlar var ya deseydin ona senin gibi arsız annesi olana nazar mı değer dieee terbiyesiz
İnşallah tutar canmKızlar bugün doktora gittim, aşılama yapmasını rica ettik. İsterseniz yaparım ama bence bir iki ay daha iğne tedavisi olun dedi. Ben de kabul ettim. Yani bu ay yine klomen + çatlatma iğnesi kullancam. Dua edin kızlar inşallah tutar bu ay
.cnm napcan deliyle delimi olayim. allah,bilsin. elbet vrdir bizimde zamani bebek olmasi icin. allah onuda baska imtihanlarla siniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?