- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.901
İnşaallah tatlım kalbinden geçeni rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşşşKızlar bugün doktora gittim, aşılama yapmasını rica ettik. İsterseniz yaparım ama bence bir iki ay daha iğne tedavisi olun dedi. Ben de kabul ettim. Yani bu ay yine klomen + çatlatma iğnesi kullancam. Dua edin kızlar inşallah tutar bu ay
Okudum diğer yazında olanları da Rabbim görüyor, bırak O na havale et. Hiç canını sıkma. Her insan bir olmuyor, kötülükten besleniyorlar, zevk alıyorlarcnm napcan deliyle delimi olayim. allah,bilsin. elbet vrdir bizimde zamani bebek olmasi icin. allah onuda baska imtihanlarla siniyor.
Hayırlı olsun canım inşşşş kalp atışlarını da en kısa zamanda hayırlısıyla duyarsın :)Bugün hastaneye gittim kese görünüyo bebiş daha küçük görünmüyodu dktr 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakcaz dedi
Amin canım sagol inşallah en kısa zaman da sizde duyarsınızHayırlı olsun canım inşşşş kalp atışlarını da en kısa zamanda hayırlısıyla duyarsın :)
valla kuzum şuan otu içiyorum ve galiba yumurtlama oluyor bugünlerde değerlendiriyorum her ihtmale karsiAnca gordum:) selam tatlim iyilik sen nasilsin ne asamadasn ozlettin kendini❤
ins olacak bizimde bebisler. sizin varmi,bebeginiz yoksa ilk mi,baslayacaksiniz tedavie.
sınar tabi Allah kalp temizliği versin çocuğumuz olmıuorsa bu Allahtan gelen bir şey kulların alay konusu edebileceği bir şey değil Allah hidayet versin böylelerine çok yazık o karakterde bir insan çocuk yetiştirecek işte
inan bana cnm. kimsenin malinda mulkunde evinde yivasinda gozum yok. kiyaslamam da her insan ozel hic kimse ayni modda dusunmez ama bazi,insanlar cok,fesat.Okudum diğer yazında olanları da Rabbim görüyor, bırak O na havale et. Hiç canını sıkma. Her insan bir olmuyor, kötülükten besleniyorlar, zevk alıyorlar
BEnde bu Aydan sonra denerim herhaldeİlk Aşılamada
Tahmin edebiliyorum canım. İyi ve kötü niyetliler olarak ayrılıyorlar.Kendileri gibi görüyorlar sanırım herkesiinan bana cnm. kimsenin malinda mulkunde evinde yivasinda gozum yok. kiyaslamam da her insan ozel hic kimse ayni modda dusunmez ama bazi,insanlar cok,fesat.
Yumurtan catliyo canim iyi bisey agri olmasıDün 00:00 da çatlatma iğnemi yapmıştım şuan kasıklarımda ara ara sancılar oluyor bu ne anlama geliyor kızlar iyi bişey mi
Ayy hadi inşallah yarın öğlen 12 de aşılamam var ilk aşılamam olacak inşallah tutarYumurtan catliyo canim iyi bisey agri olması
Insallah Rabbim gönlüne gore wersn canımAyy hadi inşallah yarın öğlen 12 de aşılamam var ilk aşılamam olacak inşallah tutar
Amin canım inşallah hepimizinde gönlüne göre versinInsallah Rabbim gönlüne gore wersn canım
Bilmiyorum ama çok gidiyor devlette benim iğnelerle toplam 250 hastaneye aşı olacağım gün 50 tl ödedim ilacımda 200 tuttuBEnde bu Aydan sonra denerim herhalde
Özelde ne kdr ücretleri biliyor Muş’un
Evet o ağrı oluyor normal bişe bende de olduDün 00:00 da çatlatma iğnemi yapmıştım şuan kasıklarımda ara ara sancılar oluyor bu ne anlama geliyor kızlar iyi bişey mi
Merhaba canım hoş geldin. Regl olanan kadar umut var, sürpriz yapar belki bebişMerhaba yeni katıldım araniza benimde catlatma ignesinde ikinci ayim yarin adet günüm ama sanırım buayda tırt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?