Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba :) benim yarın 28. Günüm ama bu ay ağırlarım hiç bitmedi. 1/2 gündür geçer gibi oldu bugün yine çoştu. Ve akıntım da hiç geçmedi, bir de üstüne mantar oluyorum galibayanma ve kaşınma başladı çatlatma iğnesi olduğum ay bile 28. Günde hasta olmamıştım ben 30/32 düzenim bu ay erken gelcek galiba. Belim de deli bir ağrı

İnşaallah tatlım kalbinden geçeni rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşşş

cnm napcan deliyle delimi olayim. allah,bilsin. elbet vrdir bizimde zamani bebek olmasi icin. allah onuda baska imtihanlarla siniyor.
Okudum diğer yazında olanları da Rabbim görüyor, bırak O na havale et. Hiç canını sıkma. Her insan bir olmuyor, kötülükten besleniyorlar, zevk alıyorlar

ins olacak bizimde bebisler. sizin varmi,bebeginiz yoksa ilk mi,baslayacaksiniz tedavie

Okudum diğer yazında olanları da Rabbim görüyor, bırak O na havale et. Hiç canını sıkma. Her insan bir olmuyor, kötülükten besleniyorlar, zevk alıyorlar
inan bana cnm. kimsenin malinda mulkunde evinde yivasinda gozum yok. kiyaslamam da her insan ozel hic kimse ayni modda dusunmez ama bazi,insanlar cok,fesat.

Dün 00:00 da çatlatma iğnemi yapmıştım şuan kasıklarımda ara ara sancılar oluyor bu ne anlama geliyor kızlar iyi bişey mi

günaydın kızlar iğnenin 11. günü.
çok test yapasım var ama çıkmaz diye düşünüyorum.
ilk gebeliğimde iğnenin 15. günü çok çok silik çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…