Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar iğnenin 11. günü.
çok test yapasım var ama çıkmaz diye düşünüyorum.
ilk gebeliğimde iğnenin 15. günü çok çok silik çıkmıştı.
ay hatta ne 15 i şimdi baktım da 17'inci gün çıkmış pöf zaman geçmiyo

Mrhb arkadaşlar yeni gelenlerin msjlarina hiç cevap yazmıyorsunuz neden acaba bizde sizin durumunuzdayız buraya sadece fikir almak için yazıyorum ama kimse tınlamıyor.

Mrhb arkadaşlar yeni gelenlerin msjlarina hiç cevap yazmıyorsunuz neden acaba bizde sizin durumunuzdayız buraya sadece fikir almak için yazıyorum ama kimse tınlamıyor.
hepi topu 3 mesaj yazmışsın gayet de cevap verilmiş.
sadece fikir almak için yazıyorsan başkalarının mesajlarını okuyarak da fikir edinebilirsin.
kimse kimseye cevap vermek zorunda değil kusura bakma da. trip atmaya gerek yok.
herkes yeterince stresli zaten.

günaydın kızlar iğnenin 11. günü.
çok test yapasım var ama çıkmaz diye düşünüyorum.
ilk gebeliğimde iğnenin 15. günü çok çok silik çıkmıştı.

Cnm 11.gun igne etkisi ile 2.cizgi cikabiliyor bekle biraz daha 14.gunden sonra yap tam kesin sonuc olur insallah pozitiftir

Genelde herkes gördüğü mesaji cvplamaya calisiyor ben mesela hic msjinizi gormedim gormedim bazen gozden kacabiliyor cvp bulamadiginizda tekrardan sorun ki yardimcj olsun arkadaslarda

Saat 12 de aşılama işlemine gireceğim kızlar çok korkuyorum dua edelim birbirimize lütfen işlem sırasında herhangi bir acı hissediliyor mu

Canim oyle aman aman agri olmuyor diyorlar. Ama aşılama sobrasi en az 15 dakika kalkmadan durmak tutma ihtimalini arttiriyormus.ilk aşılamanmı kaç yumurtan var ve igneylemi oldu.kusura bakma cok sordum bende bu ay asılama yaptirabilirim

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar.galiba regli oluyorum.az az lekelenmelerim başladi insallah tamamen sökülür...
günaydın bebeğim nasilsin insallah sökülürsün ya bende 1 bucuk ayda 9 kilo 300 grm vermisim pek üstünde durmuyorum yavaş-yavaş gidiyor insallah aslanpencesine devam ediyorm insallah düşer de hamile kalirim

Saat 12 de aşılama işlemine gireceğim kızlar çok korkuyorum dua edelim birbirimize lütfen işlem sırasında herhangi bir acı hissediliyor mu
hissedilmiyor canım hiç merak etme.
sadece spekulum takılınca gergin bir his oluyor, daha önce smear falan aldırdıysan onun gibi düşün.
1 dk da bitiyo belki daha az süre
sonra 15-20 dk kadar yatıyorsun. hatta benim sedyemi eğdirmişlerdi kafam aşağıda yatmıştım 15 dk.
sonu bebiş olur inşallah

günaydın bebeğim nasilsin insallah sökülürsün ya bende 1 bucuk ayda 9 kilo 300 grm vermisim pek üstünde durmuyorum yavaş-yavaş gidiyor insallah aslanpencesine devam ediyorm insallah düşer de hamile kalirim

canim 9 kilo çok iyi en azindan 85 e falan insen rahatlatsin.Bende 6 ay once 96kg ydum.suan 79kg yum.kasim ayinda 1 ayda 8 kg gitti.şuan kilo veremiyorum ama 75kg ya düsup hamile kalsam iyi olacak. Bende 20gündür aslanpencesi ve civanpercemi iciyorum.daha once lh la fsh im kötü cıkmisti dogum kontrol hapi kullandim.doktor sonradan düzelmiş düşmüs demisti ama 6 aydir bakilmadi.o yuzden gecen ay hazir korunuyorken belki yine yükselmistir diye 20 gün ictim.bende doktora testleri tekrarlamasini isticem.bakalim nasil cikacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…