- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.921
ay hatta ne 15 i şimdi baktım da 17'inci gün çıkmış pöf zaman geçmiyogünaydın kızlar iğnenin 11. günü.
çok test yapasım var ama çıkmaz diye düşünüyorum.
ilk gebeliğimde iğnenin 15. günü çok çok silik çıkmıştı.
hepi topu 3 mesaj yazmışsın gayet de cevap verilmiş.Mrhb arkadaşlar yeni gelenlerin msjlarina hiç cevap yazmıyorsunuz neden acaba bizde sizin durumunuzdayız buraya sadece fikir almak için yazıyorum ama kimse tınlamıyor.
günaydın kızlar iğnenin 11. günü.
Mrhb arkadaşlar yeni gelenlerin msjlarina hiç cevap yazmıyorsunuz neden acaba bizde sizin durumunuzdayız buraya sadece fikir almak için yazıyorum ama kimse tınlamıyor.
isim etiketlerseniz yardımcı olunur gormemisizdr yoksa cevaplardikMrhb arkadaşlar yeni gelenlerin msjlarina hiç cevap yazmıyorsunuz neden acaba bizde sizin durumunuzdayız buraya sadece fikir almak için yazıyorum ama kimse tınlamıyor.
Saat 12 de aşılama işlemine gireceğim kızlarçok korkuyorum dua edelim birbirimize lütfen işlem sırasında herhangi bir acı hissediliyor mu
valla canm ben olmadim hiç ama hayırlısı olsun hakkında insalah güzel sonuçlar alrsnSaat 12 de aşılama işlemine gireceğim kızlarçok korkuyorum dua edelim birbirimize lütfen işlem sırasında herhangi bir acı hissediliyor mu
günaydın bebeğim nasilsin insallah sökülürsün ya bende 1 bucuk ayda 9 kilo 300 grm vermisim pek üstünde durmuyorum yavaş-yavaş gidiyor insallah aslanpencesine devam ediyorm insallah düşer de hamile kalirimGunaydin kizlar mutlu sabahlar.galiba regli oluyorum.az az lekelenmelerim başladi insallah tamamen sökülür...
'tınlamıyor' falan diyorsun bayağı trip atıyorsun. napacağını öğretmeye falan da çalışmıyorum.Kimseye trip attığım felan yok sadece fikrimi söyledim napicagimida senden öğrenecek değilim
hissedilmiyor canım hiç merak etme.Saat 12 de aşılama işlemine gireceğim kızlarçok korkuyorum dua edelim birbirimize lütfen işlem sırasında herhangi bir acı hissediliyor mu
günaydın bebeğim nasilsin insallah sökülürsün ya bende 1 bucuk ayda 9 kilo 300 grm vermisim pek üstünde durmuyorum yavaş-yavaş gidiyor insallah aslanpencesine devam ediyorm insallah düşer de hamile kalirim
aynen yaa beklemeliyim ama çook yapasım varCnm 11.gun igne etkisi ile 2.cizgi cikabiliyor bekle biraz daha 14.gunden sonra yap tam kesin sonuc olur insallah pozitiftir
Yap canım bende 11 ci günü yapmştımgünaydın kızlar iğnenin 11. günü.
günaydınGunaydin kizlar mutlu sabahlar.galiba regli oluyorum.az az lekelenmelerim başladi insallah tamamen sökülür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?