Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın
ay o da bir sonuç belirsizlik çok gıcık oluyor. ya bebek gelsin ya regl

Aynen canim gecen ay reglim 25 gün gecikmeli geldi delirdim resmen.bu ay rahim filmi cekildigimden korundum.bu ay tekrar tedaviye basliyacagim eger testler iyi çikarsa

İnşallah canım

valla kuzum doktor düşmesi için hicde hap falan vermedi bana ya ayben öyle canm az daha versem iyi olacak insallag

valla kuzum doktor düşmesi için hicde hap falan vermedi bana ya ayben öyle canm az daha versem iyi olacak insallag

Bana 2 ay diana 35 verdi.2 ay kullandim.sonra 1 ay ara verip tedaviye basladim.bence sende eger bitkiler düsürmezse doktoruna soyle.benide kendi haline birakti kilo ver duser dedi.ben zaten 2 yildir deniyorum olmuyor yasimda geciyor acelem var dedim.oyle diyince ilac verdi.sende doktora bunu soyle 1 ay kullansan ilac kesin düşürüyor.

Hanımlar Selamlar,
geçtiğimiz hafta eşimin babaannesi vefat etti, Ordu'da defnedildi. o yuzden giremedim son zamanlarda. umarım yeni bebiş haberleri vardır. en son Alene hamile haberini almıştı. ben de 4. klomen tedavisinden sonra bugun doktora gittim ve sonuç hüsran yine. en büyük yumurta 9.4 mm. yine olmadı, çok üzüldüm.. bir sonraki ay HSG ve iğne ile yumurta büyütülüp aşılama dedi doktor. Hayırlısı Allah'tan artık...

ibsallah kuzum ya

Hayırlısı inşallah olur canm

Başınoz sağolaun öncelikle. Nasıl hapla büyümüyor mu? İğne falan mı deneseniz?

Canim bende kasimda hsg cekildim bazi doktorlar hsg nin cekildigi ay tedaviye basliyormus ama benim doktorum 1 kez temiz regli sonrasi tedaviye başliyor.ben ayni ay basliyan doktorlar var dedim.diktor sonucta kontrast madde veriyoruz riske girmenin anlami yok ben boyle birseyin sorumluluguna girmem dedi.bence sende 1 ay ara verip korun.insan sabirsizlaniyor bir an once olsun istiyor ama simdi dusunüyorumda iyiki ara vermisim kafama takilacagiba 1 ay uzasin. Bende 3 ay klonen kullandim.3. Ayda benimde 9 11 mm arasinda takildi kaldi

Ignenin olduğu günü sayıyormuyuz arkadaşlar eğer sayiyorsak16. Günün hala test yapmadım cumaya kadar beklicem.arada âdet olacakmışım gibi hissediyorum

Igneden sonraki gunden basliyoruz. 15.gun olmuş artik idrardada kandada çikar.ben 2 klomen kullanimimda 17 ve 18.gunler regli oldum.

Hanımlar, klomen ben de işe yaramadı, iğneler de işe yaramazsa diye endişelendim. var mı bu konuda bilginiz arkadaşlar?

Canim ben igneyle tedaviyle ilgili yüzlerce yorum okudum genelde en azindan 2 yumurta gelistiriyormuş.birkac kiside tek yumurta gelismis. hatta burda bir arkadas vardi artik yazmiyor gonal f kullanmiş zar zor 1 yumurta gelismisti aşılamasi tutmamisti tüp bebege gitmisti.ama Sanirim yaşa, tedavi surecine, pko olup olmamasina,hatta kilo ve insilun direncine göre degisiyormuş.iyi düsünelim iyi olsun.bende buay igneli tedaviye basliyorum.bende kilo var regli duzensizligi var pko var insilun direnci var zaman zamanda hormonal bozukluk yasiyorum.yani isim zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…