- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.941
ağzını öpiyim benim de çok yapasım varYap canım bende 11 ci günü yapmştım
günaydın
ay o da bir sonuç belirsizlik çok gıcık oluyor. ya bebek gelsin ya regl
İnşallah canımhissedilmiyor canım hiç merak etme.
sadece spekulum takılınca gergin bir his oluyor, daha önce smear falan aldırdıysan onun gibi düşün.
1 dk da bitiyo belki daha az süre
sonra 15-20 dk kadar yatıyorsun. hatta benim sedyemi eğdirmişlerdi kafam aşağıda yatmıştım 15 dk.
sonu bebiş olur inşallah
valla kuzum doktor düşmesi için hicde hap falan vermedi bana ya ayben öyle canm az daha versem iyi olacak insallagcanim 9 kilo çok iyi en azindan 85 e falan insen rahatlatsin.Bende 6 ay once 96kg ydum.suan 79kg yum.kasim ayinda 1 ayda 8 kg gitti.şuan kilo veremiyorum ama 75kg ya düsup hamile kalsam iyi olacak. Bende 20gündür aslanpencesi ve civanpercemi iciyorum.daha once lh la fsh im kötü cıkmisti dogum kontrol hapi kullandim.doktor sonradan düzelmiş düşmüs demisti ama 6 aydir bakilmadi.o yuzden gecen ay hazir korunuyorken belki yine yükselmistir diye 20 gün ictim.bende doktora testleri tekrarlamasini isticem.bakalim nasil cikacak.
Yok kuzum bi kere klomen tedavisi yaptık ama bende fsh yüksek çay içiyorum bi de ovülasyon testi ile takip edeceğim 1-2 ay sonra tabi yine doktorins olacak bizimde bebisler. sizin varmi,bebeginiz yoksa ilk mi,baslayacaksiniz tedavie
Çok az kalmış, korma canım herkes acısız ağrısız diyor yaptırmasım ama. Stres yapma kendine. Dularımız seninleSaat 12 de aşılama işlemine gireceğim kızlarçok korkuyorum dua edelim birbirimize lütfen işlem sırasında herhangi bir acı hissediliyor mu
Gözünaydın tatlım :) inşşş sökülürsün de rahatlarsın kuzummmmGunaydin kizlar mutlu sabahlar.galiba regli oluyorum.az az lekelenmelerim başladi insallah tamamen sökülür...
valla kuzum doktor düşmesi için hicde hap falan vermedi bana ya ayben öyle canm az daha versem iyi olacak insallag
ibsallah kuzum yaBana 2 ay diana 35 verdi.2 ay kullandim.sonra 1 ay ara verip tedaviye basladim.bence sende eger bitkiler düsürmezse doktoruna soyle.benide kendi haline birakti kilo ver duser dedi.ben zaten 2 yildir deniyorum olmuyor yasimda geciyor acelem var dedim.oyle diyince ilac verdi.sende doktora bunu soyle 1 ay kullansan ilac kesin düşürüyor.
Sabah idrale gitmeden önce yap canmağzını öpiyim benim de çok yapasım var
şu erken gebelik testlerinden mi alsam ama yarın sabah yapayım 12. gün olsun bari
Hayırlısı inşallah olur canmHanımlar Selamlar,
geçtiğimiz hafta eşimin babaannesi vefat etti, Ordu'da defnedildi. o yuzden giremedim son zamanlarda. umarım yeni bebiş haberleri vardır. en sonAlene hamile haberini almıştı. ben de 4. klomen tedavisinden sonra bugun doktora gittim ve sonuç hüsran yine. en büyük yumurta 9.4 mm. yine olmadı, çok üzüldüm.. bir sonraki ay HSG ve iğne ile yumurta büyütülüp aşılama dedi doktor. Hayırlısı Allah'tan artık...
Başınoz sağolaun öncelikle. Nasıl hapla büyümüyor mu? İğne falan mı deneseniz?Hanımlar Selamlar,
geçtiğimiz hafta eşimin babaannesi vefat etti, Ordu'da defnedildi. o yuzden giremedim son zamanlarda. umarım yeni bebiş haberleri vardır. en sonAlene hamile haberini almıştı. ben de 4. klomen tedavisinden sonra bugun doktora gittim ve sonuç hüsran yine. en büyük yumurta 9.4 mm. yine olmadı, çok üzüldüm.. bir sonraki ay HSG ve iğne ile yumurta büyütülüp aşılama dedi doktor. Hayırlısı Allah'tan artık...
canm hap tan çok igneler iseyariyor diyebiliyorum kuzumHanımlar, klomen ben de işe yaramadı, iğneler de işe yaramazsa diye endişelendim. var mı bu konuda bilginiz arkadaşlar?
Hanımlar Selamlar,
Ignenin olduğu günü sayıyormuyuz arkadaşlar eğer sayiyorsak16. Günün hala test yapmadım cumaya kadar beklicem.arada âdet olacakmışım gibi hissediyorum
Hanımlar, klomen ben de işe yaramadı, iğneler de işe yaramazsa diye endişelendim. var mı bu konuda bilginiz arkadaşlar?
Hosbuldum canim insallah dedigin gibi olur bekliyorum henüz bisey yokMerhaba canım hoş geldin. Regl olanan kadar umut var, sürpriz yapar belki bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?