- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.961
Ben pıhtılaşma igneside kullaniyorum pazar günü bitiyor eğer gebeysem devam etmem lazim .sizde varmı pıhtılaşma iğnesine kullanıcak olanIgneden sonraki gunden basliyoruz. 15.gun olmuş artik idrardada kandada çikar.ben 2 klomen kullanimimda 17 ve 18.gunler regli oldum.
Benimki igneden öncede onerdi ve iğneden 1 gün sonra demişti ve gün asiriKizlar genelde herkeste duyduğum igneden 36saat sonra iliski demiş doktorlar benim doktorum igneyi wurundugum gun ilişki dedi hep neden acaba
Benim igneden birgün once yasak igneyi wurundugum gün sonraki gun we sonraki gün iliski ondan sonrada gün aşırıBenimki igneden öncede onerdi ve iğneden 1 gün sonra demişti ve gün asiri
Ben pıhtılaşma igneside kullaniyorum pazar günü bitiyor eğer gebeysem devam etmem lazim .sizde varmı pıhtılaşma iğnesine kullanıcak olan
bende de o degerler yuksek. bi basarisiz igne tedavim vr. bu,ay bakalm. hangi tedaviye baslicaz. esimde problm yokYok kuzum bi kere klomen tedavisi yaptık ama bende fsh yüksek çay içiyorum bi de ovülasyon testi ile takip edeceğim 1-2 ay sonra tabi yine doktor
Yok geciktirmez kani civiltiyor zaten doktora sormada birakamm.. doktorum 14 gün sonra yap demisti ama diğer catlatma ignesinde 15. Gün adet olmustum korkuyorum yaa hayırlısıBen kullanmiyorum.hadi bakalim bence yarin bir test yap en azindan gebe degilsen bosuna igne olmazsin.pirtilasma ignesi hakkinda pek bilgim yok acaba regliyi geciktirirmi
bende de o degerler yuksek. bi basarisiz igne tedavim vr. bu,ay bakalm. hangi tedaviye baslicaz. esimde problm yok
Yok geciktirmez kani civiltiyor zaten doktora sormada birakamm.. doktorum 14 gün sonra yap demisti ama diğer catlatma ignesinde 15. Gün adet olmustum korkuyorum yaa hayırlısı
Ignenin olduğu günü sayıyormuyuz arkadaşlar eğer sayiyorsak16. Günün hala test yapmadım cumaya kadar beklicem.arada âdet olacakmışım gibi hissediyorum
İgneden onceki gunu yasak etmesi cok sacma doktorunun icerde sperm olmasi lazim pespese iliskide sperm kalitesinolmaz ben ilk ignemde hem igne günü hem 36 saat sonra hemde sonraki gun munasebet yasadim catlamisti yumurtam ama tutmamisti ama bunda igneden onceki gun ve igneden 37 saat sonra iliski oldu sonra gün asiri oldu ve cok şükür tuttu bence igneden once kesinlikle ilisko olmaliBenim igneden birgün once yasak igneyi wurundugum gün sonraki gun we sonraki gün iliski ondan sonrada gün aşırı
Benm doktorBenim igneden birgün once yasak igneyi wurundugum gün sonraki gun we sonraki gün iliski ondan sonrada gün aşırı
aslinda sık ilişki sperm kalitesini düsuruyormus doktorum gün aşırı iyi demişti yinede sen doktorun ne dediyse onu yap hatta benm doktor iğneden sonra gün aşırı 2 ilişki önerdi başka yok dediBenim igneden birgün once yasak igneyi wurundugum gün sonraki gun we sonraki gün iliski ondan sonrada gün aşırı
Hayırlısı olsun umidimizi kaybetmeyelimHakkinda hayirlisi bende regli oldum bu ay igneli tedaviye gecicez bakalim.doktor muhtemelen cuma gel der.
Bendede adet belirtileri çok vardı şimdi azaldı başka hiç bi beliti yok..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada.sizin ilkmi?tum isteyenlere de sağlıklı bebekler versin inşallah rabbimBen igne gununu genelde sayıyorum 14.gununde pozitifi görmüştüm butun adet belirtilerim vardi inan hamilelikle adet belirtisi hic ayirt edilmiyor insallah pozitiftir cnm
Canım burda tınlamamak gibi bi şey yok, herkes bildiği kadarıyla bi şeyler yazmaya çalışıyo. Açıkçası ben de 2-3 gündür pek giremediğim için olayları tam yakalayamıyorum. Yoksa kimse özellikle yeni gelenlere cevap yazmamazlık yapmazMrhb arkadaşlar yeni gelenlerin msjlarina hiç cevap yazmıyorsunuz neden acaba bizde sizin durumunuzdayız buraya sadece fikir almak için yazıyorum ama kimse tınlamıyor.
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebişin gelsin. Şu süreçte hep dua et ayetel kürsi oku ve kendine de dikkat etSaat 12 de aşılama işlemine gireceğim kızlarçok korkuyorum dua edelim birbirimize lütfen işlem sırasında herhangi bir acı hissediliyor mu
Bugün yarın sökülür bence canım. Merak etme bak tam gününde regl olucaksın ve hayırlısıyla tedavin başlıycakGunaydin kizlar mutlu sabahlar.galiba regli oluyorum.az az lekelenmelerim başladi insallah tamamen sökülür...
Başınız sağ olsun canım inan dün akşam aklıma sen geldin çoktan buralarda yok fiye düşünüyodum.Hanımlar Selamlar,
geçtiğimiz hafta eşimin babaannesi vefat etti, Ordu'da defnedildi. o yuzden giremedim son zamanlarda. umarım yeni bebiş haberleri vardır. en son @Alene hamile haberini almıştı. ben de 4. klomen tedavisinden sonra bugun doktora gittim ve sonuç hüsran yine. en büyük yumurta 9.4 mm. yine olmadı, çok üzüldüm.. bir sonraki ay HSG ve iğne ile yumurta büyütülüp aşılama dedi doktor. Hayırlısı Allah'tan artık...
Az önce de yazdım sana kuzum klomen genellikle düzensiz regl olanlarda işe yaramıyo ama iğneler çok daha yüksek dozda olduğu için kolaylıkla büyür yumurtaların korkmaHanımlar, klomen ben de işe yaramadı, iğneler de işe yaramazsa diye endişelendim. var mı bu konuda bilginiz arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?