Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ignenin olduğu günü sayıyormuyuz arkadaşlar eğer sayiyorsak16. Günün hala test yapmadım cumaya kadar beklicem.arada âdet olacakmışım gibi hissediyorum
Doktorlar tarafından iğnenin olduğu gün sayılmıyomuş canım. Yani senin 15.günün bugün ve varsa bebiş kesin çıkar testte. Sabredebilirsen adeti bekle tabi, gecikmen var mı şu an? Adet olacakmış hissi de hamilelik belirtisi, inşallah bebişin seninledir

Eve geldim şimdi aşılama işlemi tamam Allah’a şükür herşey gayet yolunda gitti kasık ağrım var bi hayli ama olsun yeterki bebişim olsun 10 gün sonra kan testi yaptır dedi doktorum nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorum

Kizlar genelde herkeste duyduğum igneden 36saat sonra iliski demiş doktorlar benim doktorum igneyi wurundugum gun ilişki dedi hep neden acaba
İğne yapıldığı gün de ilişki öneriyo bi çok doktor canım, zarar gelmez içerde sperm bulunur. Ama tabi yaklaşık olarak iüneden 36 saat sonra çatlıyo yumurta. 36 saate yakın saatlerde ilişki olursa güzel olur canım

Kizlar doktoru aradim cuma gel dedi.lh ve fsh a tekrar bakilsin 6 ay once bakmiştik demistiniz dedim. (Allah affetsin yalan söyledim)( doktorada doktorluk ögretiyoruz) . tamam tamam ozaman cuma test yapip ona göre igne vericem dedi.
Hadi gözün aydın bebeğim :) ama iyi demişsin lh ve fsh bu konuda önemli hormonlar, bakılsın tabi ki. İnşallah senin iğneli tedaviyle bebiş gelicek ya ben öyle hissediyorum. Çünkü senin sorunun ya yumurtalar büyümüyo ya çok büyüyüp kist oluyo, inşallah iğneyle dozunda büyücek ve döllenicek kuzum

Hadi hayırlısı olsun, sabret canım geçicek 10 gün. Bu sürede kendine çok dikkat et

Bendede adet belirtileri çok vardı şimdi azaldı başka hiç bi beliti yok..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada.sizin ilkmi?tum isteyenlere de sağlıklı bebekler versin inşallah rabbim

Amin cnm insallah İlk bebegim olucak cnm Allahin jzniyle Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

çok sağol inşalla h tüm isteyenler güzel haber alır beklemek zor.
Adet tarihim geçen ay 9ndaydi ilk günü bu ay yarın olmam gerekiyor Adet takvimine göre.. Adet ağrılarım haftasonundan beri vardı bugün hiç yok sanki bilmiyorum ki kafam karışık ben cumayı bekleyim en iyisi

Ümit vermek gibi olmasın ama böyle gelip giden adet ağrıları bence bi belirti olabilir. Yarın da adet gününmüş hamile olma ihtimalin yüksek canım. İnşallah öyledir, güzel haberlerini alalım

Insallah bitanem sirayla yuzümüz güler artik cok yipratici olmaya basladi.

Ümit vermek gibi olmasın ama böyle gelip giden adet ağrıları bence bi belirti olabilir. Yarın da adet gününmüş hamile olma ihtimalin yüksek canım. İnşallah öyledir, güzel haberlerini alalım
İnşallah çok sağol güzel dileklerin için. Senin durumun nasıl tanımadığım için soruyorum

canım doktor zaman aralığından bahsetmedi ama hsg sonrasi tedaviye başlar herhalde.

bende de canım PKO var regl düzensizliği var. insülin direnci nasıl anlaşılıyor. belki bende de vardır. Açlık insülini 11 benim. evlenmeden önce 6 idi. kilo alınca arttı herhalde..

Canım arkadaşım teşekkür ederim.. sizde benim aklımdasınız valla hep.. merak ediyorum ne oldu nasıl oldu diye. bu ay da ne yazık ki olmadı canımcım, vazgeçmek yok. HSG sonrası iğne ile büyütme ve aşılama olacak. umarım bu sefer sonuç alırım.. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah hepimizee..

Az önce de yazdım sana kuzum klomen genellikle düzensiz regl olanlarda işe yaramıyo ama iğneler çok daha yüksek dozda olduğu için kolaylıkla büyür yumurtaların korkma

inşallah arkadaşım, iğneler işe yarasın inşallah.. en son yumurta Eylülde büyümüştü o da sınırda 18 mm. ondan beridir yok gelişen.. sebep ne bilmiyorum ama önceden böyle olmadığını biliyorum. Yaş mı kilo mu stres mi bilmiyorum.. bilsem ki yavaş gelişiyor 3 ayda bir gelişsin beklerim ama bu tam bir belirsizlik. göğüslerimde de sızlama var ilaçlardan olsa gerek fibrokist vardı zaten. onun için de ultrason çektireceğim.

İnşallah çok sağol güzel dileklerin için. Senin durumun nasıl tanımadığım için soruyorum
Canım bizim eş faktöründen dolayı 7 aydır korunmadığımız halde bebişimiz olmuyo. Geçen sene ilk denediğimiz ay hamile kalmıştım ve malesef 8 haftalık kürtaj oldum. Sonra 5 ay korunduk, şimdi 7.ayımız bekliyoruz bakalım. Bu arada eşimin sorunu varikosele bağlı spermde sayı ve hareket yetersizliği, ameliyat oldu eşim bugün 55.günü ameliyatın. Ameliyattan 72 gün sonra spermler toparlanıyomuş. Az kaldı inşallah artık hepimizin yüzü güler. Ben de bi problem yok çok şükür. Bazı aylar prolaktinim biraz yükseliyo ama hemen düşürülüyo sorun yaratmıyo yani.
Senin durumun ne tam olarak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…