- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.981
Doktorlar tarafından iğnenin olduğu gün sayılmıyomuş canım. Yani senin 15.günün bugün ve varsa bebiş kesin çıkar testte. Sabredebilirsen adeti bekle tabi, gecikmen var mı şu an? Adet olacakmış hissi de hamilelik belirtisi, inşallah bebişin seninledirIgnenin olduğu günü sayıyormuyuz arkadaşlar eğer sayiyorsak16. Günün hala test yapmadım cumaya kadar beklicem.arada âdet olacakmışım gibi hissediyorum
İnşallah güzel haberler verirsin bize canımHosbuldum canim insallah dedigin gibi olur bekliyorum henüz bisey yok
İğne yapıldığı gün de ilişki öneriyo bi çok doktor canım, zarar gelmez içerde sperm bulunur. Ama tabi yaklaşık olarak iüneden 36 saat sonra çatlıyo yumurta. 36 saate yakın saatlerde ilişki olursa güzel olur canımKizlar genelde herkeste duyduğum igneden 36saat sonra iliski demiş doktorlar benim doktorum igneyi wurundugum gun ilişki dedi hep neden acaba
Hadi gözün aydın bebeğim :) ama iyi demişsin lh ve fsh bu konuda önemli hormonlar, bakılsın tabi ki. İnşallah senin iğneli tedaviyle bebiş gelicek ya ben öyle hissediyorum. Çünkü senin sorunun ya yumurtalar büyümüyo ya çok büyüyüp kist oluyo, inşallah iğneyle dozunda büyücek ve döllenicek kuzumKizlar doktoru aradim cuma gel dedi.lh ve fsh a tekrar bakilsin 6 ay once bakmiştik demistiniz dedim. (Allah affetsin yalan söyledim)( doktorada doktorluk ögretiyoruz) . tamam tamam ozaman cuma test yapip ona göre igne vericem dedi.
Hadi hayırlısı olsun, sabret canım geçicek 10 gün. Bu sürede kendine çok dikkat etEve geldim şimdi aşılama işlemi tamam Allah’a şükür herşey gayet yolunda gitti kasık ağrım var bi hayliama olsun yeterki bebişim olsun 10 gün sonra kan testi yaptır dedi doktorum nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorum
Bendede adet belirtileri çok vardı şimdi azaldı başka hiç bi beliti yok..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada.sizin ilkmi?tum isteyenlere de sağlıklı bebekler versin inşallah rabbim
çok sağol inşalla h tüm isteyenler güzel haber alır beklemek zor.Doktorlar tarafından iğnenin olduğu gün sayılmıyomuş canım. Yani senin 15.günün bugün ve varsa bebiş kesin çıkar testte. Sabredebilirsen adeti bekle tabi, gecikmen var mı şu an? Adet olacakmış hissi de hamilelik belirtisi, inşallah bebişin seninledir
İnşallah hayırlı haber alırsın bol bol dinlenEve geldim şimdi aşılama işlemi tamam Allah’a şükür herşey gayet yolunda gitti kasık ağrım var bi hayliama olsun yeterki bebişim olsun 10 gün sonra kan testi yaptır dedi doktorum nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorum
Ümit vermek gibi olmasın ama böyle gelip giden adet ağrıları bence bi belirti olabilir. Yarın da adet gününmüş hamile olma ihtimalin yüksek canım. İnşallah öyledir, güzel haberlerini alalımçok sağol inşalla h tüm isteyenler güzel haber alır beklemek zor.
Adet tarihim geçen ay 9ndaydi ilk günü bu ay yarın olmam gerekiyor Adet takvimine göre.. Adet ağrılarım haftasonundan beri vardı bugün hiç yok sanki bilmiyorum ki kafam karışık ben cumayı bekleyim en iyisi
Hadi gözün aydın bebeğim :) ama iyi demişsin lh ve fsh bu konuda önemli hormonlar, bakılsın tabi ki. İnşallah senin iğneli tedaviyle bebiş gelicek ya ben öyle hissediyorum. Çünkü senin sorunun ya yumurtalar büyümüyo ya çok büyüyüp kist oluyo, inşallah iğneyle dozunda büyücek ve döllenicek kuzum
İnşallah çok sağol güzel dileklerin için. Senin durumun nasıl tanımadığım için soruyorumÜmit vermek gibi olmasın ama böyle gelip giden adet ağrıları bence bi belirti olabilir. Yarın da adet gününmüş hamile olma ihtimalin yüksek canım. İnşallah öyledir, güzel haberlerini alalım
teşekkür ederim, evet klomen fayda etmiyor bana. iğne ile deneyecekler artık. umarım o bari işe yarar hayırlısıylaBaşınoz sağolaun öncelikle. Nasıl hapla büyümüyor mu? İğne falan mı deneseniz?
inşallah arkadaşım ya.. benim de umudum o yönde valla.. iğneyle de büyümezse diye çok endişeliyimcanm hap tan çok igneler iseyariyor diyebiliyorum kuzum
Canim bende kasimda hsg cekildim bazi doktorlar hsg nin cekildigi ay tedaviye basliyormus ama benim doktorum 1 kez temiz regli sonrasi tedaviye başliyor.ben ayni ay basliyan doktorlar var dedim.diktor sonucta kontrast madde veriyoruz riske girmenin anlami yok ben boyle birseyin sorumluluguna girmem dedi.bence sende 1 ay ara verip korun.insan sabirsizlaniyor bir an once olsun istiyor ama simdi dusunüyorumda iyiki ara vermisim kafama takilacagiba 1 ay uzasin. Bende 3 ay klonen kullandim.3. Ayda benimde 9 11 mm arasinda takildi kaldi
Canim ben igneyle tedaviyle ilgili yüzlerce yorum okudum genelde en azindan 2 yumurta gelistiriyormuş.birkac kiside tek yumurta gelismis. hatta burda bir arkadas vardi artik yazmiyor gonal f kullanmiş zar zor 1 yumurta gelismisti aşılamasi tutmamisti tüp bebege gitmisti.ama Sanirim yaşa, tedavi surecine, pko olup olmamasina,hatta kilo ve insilun direncine göre degisiyormuş.iyi düsünelim iyi olsun.bende buay igneli tedaviye basliyorum.bende kilo var regli duzensizligi var pko var insilun direnci var zaman zamanda hormonal bozukluk yasiyorum.yani isim zor
Malesef evet canım artık sıkılmaya başladım. Amiin inşallah hepimizin yüzü gülsün artıkInsallah bitanem sirayla yuzümüz güler artik cok yipratici olmaya basladi.
Başınız sağ olsun canım inan dün akşam aklıma sen geldin çoktan buralarda yok fiye düşünüyodum.
Çok üzüldüm tedavinin olumsuz sonuçlanmasına. Klomen bi çok kişide sonuç vermiyo, özellikle düzensiz regl olanlarda. Bence de doktoruna söyle iğneli tedavi uygulansın artık. O şekilde eminim yumurtaların güzel güzel büyür. Hayırlısı olsun...
Az önce de yazdım sana kuzum klomen genellikle düzensiz regl olanlarda işe yaramıyo ama iğneler çok daha yüksek dozda olduğu için kolaylıkla büyür yumurtaların korkma
Canım bizim eş faktöründen dolayı 7 aydır korunmadığımız halde bebişimiz olmuyo. Geçen sene ilk denediğimiz ay hamile kalmıştım ve malesef 8 haftalık kürtaj oldum. Sonra 5 ay korunduk, şimdi 7.ayımız bekliyoruz bakalım. Bu arada eşimin sorunu varikosele bağlı spermde sayı ve hareket yetersizliği, ameliyat oldu eşim bugün 55.günü ameliyatın. Ameliyattan 72 gün sonra spermler toparlanıyomuş. Az kaldı inşallah artık hepimizin yüzü güler. Ben de bi problem yok çok şükür. Bazı aylar prolaktinim biraz yükseliyo ama hemen düşürülüyo sorun yaratmıyo yani.İnşallah çok sağol güzel dileklerin için. Senin durumun nasıl tanımadığım için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?