- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.001
Hiç merak etme özellikle eşinde bi problem yoksa iğneli tedavi ve aşılamayla büyük ihtimalle olumlu sonucu alırsın canımCanım arkadaşım teşekkür ederim.. sizde benim aklımdasınız valla hep.. merak ediyorum ne oldu nasıl oldu diye. bu ay da ne yazık ki olmadı canımcım, vazgeçmek yok. HSG sonrası iğne ile büyütme ve aşılama olacak. umarım bu sefer sonuç alırım.. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah hepimizee..
Yumurtanın gelişmemesi en çok pko ya bağlı canım. Tabi dolaylı olarak kilo falan varsa onlarda etkiliyo bu süreci. İğneli tedavi pko lular için en iyi yöntem sanırım. Stres yapma olucak yakın zamanda canım benim sabırinşallah arkadaşım, iğneler işe yarasın inşallah.. en son yumurta Eylülde büyümüştü o da sınırda 18 mm. ondan beridir yok gelişen.. sebep ne bilmiyorum ama önceden böyle olmadığını biliyorum. Yaş mı kilo mu stres mi bilmiyorum.. bilsem ki yavaş gelişiyor 3 ayda bir gelişsin beklerim ama bu tam bir belirsizlik. göğüslerimde de sızlama var ilaçlardan olsa gerek fibrokist vardı zaten. onun için de ultrason çektireceğim.
Kayseridemi yaşiyorsunuz bende orda yasiyorum doktorunuz kim acabaEve geldim şimdi aşılama işlemi tamam Allah’a şükür herşey gayet yolunda gitti kasık ağrım var bi hayliama olsun yeterki bebişim olsun 10 gün sonra kan testi yaptır dedi doktorum nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorum
Canım bizim eş faktöründen dolayı 7 aydır korunmadığımız halde bebişimiz olmuyo. Geçen sene ilk denediğimiz ay hamile kalmıştım ve malesef 8 haftalık kürtaj oldum. Sonra 5 ay korunduk, şimdi 7.ayımız bekliyoruz bakalım. Bu arada eşimin sorunu varikosele bağlı spermde sayı ve hareket yetersizliği, ameliyat oldu eşim bugün 55.günü ameliyatın. Ameliyattan 72 gün sonra spermler toparlanıyomuş. Az kaldı inşallah artık hepimizin yüzü güler. Ben de bi problem yok çok şükür. Bazı aylar prolaktinim biraz yükseliyo ama hemen düşürülüyo sorun yaratmıyo yani.
Senin durumun ne tam olarak canım
Hiç merak etme özellikle eşinde bi problem yoksa iğneli tedavi ve aşılamayla büyük ihtimalle olumlu sonucu alırsın canım
yok kuzum iğneler ise yarıyor hattaburda bi arkada iğne kullanmayı hamile kalmıştı B bibliyofil_k galiba oyduinşallah arkadaşım ya.. benim de umudum o yönde valla.. iğneyle de büyümezse diye çok endişeliyim
mide problemim vr cnm. her seyi kullanamiyorum. doktorum hic bitkisel cay falan kullanma demisti.Canim bitki cayi iciyormusun aslanpencesiyle civanpercemi bana cok iyi geldi.yumurtlama donemi disinda kullanabilirsin bence.
ben yumurta geliştirici menogon sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum canım. normal ilşki oldu sonra.yok kuzum iğneler ise yarıyor hattaburda bi arkada iğne kullanmayı hamile kalmıştı B bibliyofil_k galiba oydu
Ya çok sordum ama sana son soru öatlama iğnesi femara muayene özelde ben zaten bundan biraz azını ödedim devlet aşılama istersen yapıyor mu direk yada tüp bebek gibi süresi mi varBilmiyorum ama çok gidiyor devlette benim iğnelerle toplam 250 hastaneye aşı olacağım gün 50 tl ödedim ilacımda 200 tuttu
Valla ben akşamdan akşama giriyorum anca işten dolayı elimden geleni yaparım arada kaçıyor mesajlarTeşekürler haklisiniz görmüyor olabilirsiniz
Gittim devlete aşılama olmak istiyormuşum dedi bende evet dedim adetliyken gel dedi3 cü nü gittim aşılama için doktora muane oldum toplam 11 gün sürdüYa çok sordum ama sana son soru öatlama iğnesi femara muayene özelde ben zaten bundan biraz azını ödedim devlet aşılama istersen yapıyor mu direk yada tüp bebek gibi süresi mi var
inşallah canım bir an önce sonuç alırsınızteşekkür ederim, evet klomen fayda etmiyor bana. iğne ile deneyecekler artık. umarım o bari işe yarar hayırlısıyla
amin kuzum amin insallahteşekkür ederim arkadaşım.. darısı başımıza olsun hayırlısıyla..
Canım ben de sana katılıyorum. Geçen ay iğneden 36 saat sonra ilişkiye girdim. Bu ay öncesinde de girmeyi düşünüyorum , nolur nolmaz riske atmak istemiyorum.İgneden onceki gunu yasak etmesi cok sacma doktorunun icerde sperm olmasi lazim pespese iliskide sperm kalitesinolmaz ben ilk ignemde hem igne günü hem 36 saat sonra hemde sonraki gun munasebet yasadim catlamisti yumurtam ama tutmamisti ama bunda igneden onceki gun ve igneden 37 saat sonra iliski oldu sonra gün asiri oldu ve cok şükür tuttu bence igneden once kesinlikle ilisko olmali
Canım ben de sana katılıyorum. Geçen ay iğneden 36 saat sonra ilişkiye girdim. Bu ay öncesinde de girmeyi düşünüyorum , nolur nolmaz riske atmak istemiyorum.
İnşallah canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızKesinlikle en mantiklisi cnm igne gunu bos gecmeli once ve sonrasi iliski olmali bu benim görüşüm insallah bu ay sende pozitifi gorursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?