Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç merak etme özellikle eşinde bi problem yoksa iğneli tedavi ve aşılamayla büyük ihtimalle olumlu sonucu alırsın canım

Yumurtanın gelişmemesi en çok pko ya bağlı canım. Tabi dolaylı olarak kilo falan varsa onlarda etkiliyo bu süreci. İğneli tedavi pko lular için en iyi yöntem sanırım. Stres yapma olucak yakın zamanda canım benim sabır

Kayseridemi yaşiyorsunuz bende orda yasiyorum doktorunuz kim acaba

Hiç merak etme özellikle eşinde bi problem yoksa iğneli tedavi ve aşılamayla büyük ihtimalle olumlu sonucu alırsın canım

eşimin çok kötü değil sonuç, zaten aşılama öncesi onunda yıkanıyor ya spermi, işe yarayanları kullanırlar herhalde :)) ay inşallah Mart ayına hamile girelimm hayırlısıyla..

Insallah hayirlisi olur senin için.benm 8 yaşında bi kızım var o nda hiç bi sıkıntı olmamıştı supriz geldi hatta 2. Yi 3 senedir düşünüyoruz ilk 1 yıl hemn olmadı doktora gittim enfeksiyon varmış o ay hemen hamile kaldım ve dış gebelik oldu sonra arkasına yine kendiliğinden hamile kaldım ve bukezde kalbi durdu ve b pıhtılaşma çıktı. Ve 6 aydır istiyoruz olmadı daha işte iğne tedavi sine başladı bu 2. İgne Hayırlısı insallah

Ya çok sordum ama sana son soru öatlama iğnesi femara muayene özelde ben zaten bundan biraz azını ödedim devlet aşılama istersen yapıyor mu direk yada tüp bebek gibi süresi mi var
Gittim devlete aşılama olmak istiyormuşum dedi bende evet dedim adetliyken gel dedi3 cü nü gittim aşılama için doktora muane oldum toplam 11 gün sürdü

Kızlarrr bugün 28. Günüm. 30 da hasta oluyorum. Ama bu ay hiç geçmedi benim ağrılarım. Sürekli bir bel ağrısı tamam geliyor diyorum belli etti kendini sonra yine ağrımıyor normale dönüyor. Kasıklarım da değişik bir his var özellikle solda ani kramp batma gibi bir his. Acaba diyorum var mıdır birşey, sonra yoktur diyorum. Sivilcelerim çıktı, sinir stres hat safha da. Regliden önce de olur bende. Bi de akşam yemek yiyorum biraz zaman geçio yine açım. Cumayı bekliyorum

Canım ben de sana katılıyorum. Geçen ay iğneden 36 saat sonra ilişkiye girdim. Bu ay öncesinde de girmeyi düşünüyorum , nolur nolmaz riske atmak istemiyorum.

Canım ben de sana katılıyorum. Geçen ay iğneden 36 saat sonra ilişkiye girdim. Bu ay öncesinde de girmeyi düşünüyorum , nolur nolmaz riske atmak istemiyorum.

Kesinlikle en mantiklisi cnm igne gunu bos gecmeli once ve sonrasi iliski olmali bu benim görüşüm insallah bu ay sende pozitifi gorursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…