- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.021
Bende mi yapsam öyle bu ay tutmazsa gideyim devlette sene şartı falan var diye düşündüm ben Sah 2 yıllık evliyim çünküGittim devlete aşılama olmak istiyormuşum dedi bende evet dedim adetliyken gel dedi3 cü nü gittim aşılama için doktora muane oldum toplam 11 gün sürdü
Allah razı olsun canım iyiyim sen nasılsın. Hep dualarımdasınızevet doğru bilmişim sen iğne vurulmstun naislsin bebiş nasıl canm @SemSem01 'de iğne vurulcakta
Evet o yüzden aşılamada şansın yüksek canım. İnşallah artık bir an önce hamile kalırızeşimin çok kötü değil sonuç, zaten aşılama öncesi onunda yıkanıyor ya spermi, işe yarayanları kullanırlar herhalde :)) ay inşallah Mart ayına hamile girelimm hayırlısıyla..
Hepimiz için hayırlısı olsun canım. Şimdilik kızın bari teselli senin için. Allahım herkesin gönlüne göre versin, gelsin bebişlerimiz inşallahInsallah hayirlisi olur senin için.benm 8 yaşında bi kızım var o nda hiç bi sıkıntı olmamıştı supriz geldi hatta 2. Yi 3 senedir düşünüyoruz ilk 1 yıl hemn olmadı doktora gittim enfeksiyon varmış o ay hemen hamile kaldım ve dış gebelik oldu sonra arkasına yine kendiliğinden hamile kaldım ve bukezde kalbi durdu ve b pıhtılaşma çıktı. Ve 6 aydır istiyoruz olmadı daha işte iğne tedavi sine başladı bu 2. İgne Hayırlısı insallah
Şu anki belirtilerin hamilelik belirtileriyle çok uyumlu canım. Belki de gerçekten gelmiştir bebişin :)Kızlarrr bugün 28. Günüm. 30 da hasta oluyorum. Ama bu ay hiç geçmedi benim ağrılarım. Sürekli bir bel ağrısı tamam geliyor diyorum belli etti kendini sonra yine ağrımıyor normale dönüyor. Kasıklarım da değişik bir his var özellikle solda ani kramp batma gibi bir his. Acaba diyorum var mıdır birşey, sonra yoktur diyorum. Sivilcelerim çıktı, sinir stres hat safha da. Regliden önce de olur bende. Bi de akşam yemek yiyorum biraz zaman geçio yine açım. Cumayı bekliyorum
ıyyim bende bitanem çok sagol rabbim kabul etsin inşalalh bende lh düşsün diye aslan pençesi icoyormAllah razı olsun canım iyiyim sen nasılsın. Hep dualarımdasınız
Sene şartı yok 1 yıl 3 ay sonra oldum bi sıkıntı olmadı Allah'a şükür ilk aşılamam da tuttuBende mi yapsam öyle bu ay tutmazsa gideyim devlette sene şartı falan var diye düşündüm ben Sah 2 yıllık evliyim çünkü
Heycan yaptım bugün sabah test yaptım hani silik falan bişey çıkar diye de yok çıkmadı, mantar başladı bi de ben deŞu anki belirtilerin hamilelik belirtileriyle çok uyumlu canım. Belki de gerçekten gelmiştir bebişin :)
Canım buna sen karar vereceksin hngisine hazır hissediyorsan kendini. Ben olsam iğneyle bir kere denerdimKizlar kafam allak bullak bir türlu karar veremiyorum acaba sadece gonalf +ovitrelle mi kullansam yoksa devaminda aşılamada mi yaptirsam.esimin sperm degerleri gayet iyi dedi doktor.benim yerimde olsaniz napardiniz.artik cok sıkıldım
Hakkımızda hayırlısı olur inşşş tatlımbende de o degerler yuksek. bi basarisiz igne tedavim vr. bu,ay bakalm. hangi tedaviye baslicaz. esimde problm yok
Açıkçası ben senin yerinde olsam imkanım varsa aşılama şansımı denerdim kuzucum. Çünkü erkeğin spermlerinde sorun yoksa aşılamada daha büyük şansın oluyo, yani senin aşılamayla hamile kalman çok muhtemel. Ama yine de kafanı karıştırmak istemiyorum. İstersen önce bi kez iğne tedavisi de dene, hiç belli olmazKizlar kafam allak bullak bir türlu karar veremiyorum acaba sadece gonalf +ovitrelle mi kullansam yoksa devaminda aşılamada mi yaptirsam.esimin sperm degerleri gayet iyi dedi doktor.benim yerimde olsaniz napardiniz.artik cok sıkıldım
Belki de daha erkendir canım, adeti bekle bakalım. Mantar tedavisi kolay bi durum ama tedavi olmak gerekiyo canım. Onun için bi doktora git fitil antibiyotik falan kullan benceHeycan yaptım bugün sabah test yaptım hani silik falan bişey çıkar diye de yok çıkmadı, mantar başladı bi de ben deyani çook eskiden bi çıkmıştı, sanki o tekrarladı gibi
Açıkçası ben senin yerinde olsam imkanım varsa aşılama şansımı denerdim kuzucum. Çünkü erkeğin spermlerinde sorun yoksa aşılamada daha büyük şansın oluyo, yani senin aşılamayla hamile kalman çok muhtemel. Ama yine de kafanı karıştırmak istemiyorum. İstersen önce bi kez iğne tedavisi de dene, hiç belli olmaz
Gidicem canım akılm da, şeye krar veremedim cuma günü regli günüm olursam giderim diye. 1/2 gün bekliyim dedim. İlçe de yaşıyorum izin alıp gitmem gerekiyor ileBelki de daha erkendir canım, adeti bekle bakalım. Mantar tedavisi kolay bi durum ama tedavi olmak gerekiyo canım. Onun için bi doktora git fitil antibiyotik falan kullan bence
Test yaptın mı canım, belirtileri bazen biz de kendimizi dinlemekten buluyoruz1saat önce başım donmeye gözüm kararmaya başladı tansiyonumu ölçtük düşmüş 10a 6 bugun adet günüm adet olmadim henüz ümitlenmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?