Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim devlete aşılama olmak istiyormuşum dedi bende evet dedim adetliyken gel dedi3 cü nü gittim aşılama için doktora muane oldum toplam 11 gün sürdü
Bende mi yapsam öyle bu ay tutmazsa gideyim devlette sene şartı falan var diye düşündüm ben Sah 2 yıllık evliyim çünkü

Aranzda ankarada olan varsa Prof. Dr Kutay Biberoğlu’yu öneriyorum. Kendisi muhteşem bir doktor. Üzerimde emeği büyük. Bana vesile oldu belki de ama nokta atışı yapıyor sorun neyse ona göre tedavi uyguluyor.

eşimin çok kötü değil sonuç, zaten aşılama öncesi onunda yıkanıyor ya spermi, işe yarayanları kullanırlar herhalde :)) ay inşallah Mart ayına hamile girelimm hayırlısıyla..
Evet o yüzden aşılamada şansın yüksek canım. İnşallah artık bir an önce hamile kalırız

Hepimiz için hayırlısı olsun canım. Şimdilik kızın bari teselli senin için. Allahım herkesin gönlüne göre versin, gelsin bebişlerimiz inşallah

Şu anki belirtilerin hamilelik belirtileriyle çok uyumlu canım. Belki de gerçekten gelmiştir bebişin :)

Kizlar kafam allak bullak bir türlu karar veremiyorum acaba sadece gonalf +ovitrelle mi kullansam yoksa devaminda aşılamada mi yaptirsam.esimin sperm degerleri gayet iyi dedi doktor.benim yerimde olsaniz napardiniz.artik cok sıkıldım

Şu anki belirtilerin hamilelik belirtileriyle çok uyumlu canım. Belki de gerçekten gelmiştir bebişin :)
Heycan yaptım bugün sabah test yaptım hani silik falan bişey çıkar diye de yok çıkmadı, mantar başladı bi de ben de yani çook eskiden bi çıkmıştı, sanki o tekrarladı gibi

Canım buna sen karar vereceksin hngisine hazır hissediyorsan kendini. Ben olsam iğneyle bir kere denerdim

Açıkçası ben senin yerinde olsam imkanım varsa aşılama şansımı denerdim kuzucum. Çünkü erkeğin spermlerinde sorun yoksa aşılamada daha büyük şansın oluyo, yani senin aşılamayla hamile kalman çok muhtemel. Ama yine de kafanı karıştırmak istemiyorum. İstersen önce bi kez iğne tedavisi de dene, hiç belli olmaz

Heycan yaptım bugün sabah test yaptım hani silik falan bişey çıkar diye de yok çıkmadı, mantar başladı bi de ben de yani çook eskiden bi çıkmıştı, sanki o tekrarladı gibi
Belki de daha erkendir canım, adeti bekle bakalım. Mantar tedavisi kolay bi durum ama tedavi olmak gerekiyo canım. Onun için bi doktora git fitil antibiyotik falan kullan bence

artik hakkimda hayirlisi ... yumurtalarin durumuna göre karar vericem.insallah gelisir bu sefer

Belki de daha erkendir canım, adeti bekle bakalım. Mantar tedavisi kolay bi durum ama tedavi olmak gerekiyo canım. Onun için bi doktora git fitil antibiyotik falan kullan bence
Gidicem canım akılm da, şeye krar veremedim cuma günü regli günüm olursam giderim diye. 1/2 gün bekliyim dedim. İlçe de yaşıyorum izin alıp gitmem gerekiyor ile ilerlemez umarım. Çoştu yine bel ağrım gelcek gibi benim ki

Ignenin 12 we 13uncu gunu yaptim hafif cizgi cikti 14uncu gun yaptim başta çıkmadı sonradan belli belirsiz cikiyodu çöpe attim umitlendirmesin beni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…