- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.041
İhtimal var gibi dediğine göre, günün de geçtiyse kan ver yarın daha emin olursunIgnenin 12 we 13uncu gunu yaptim hafif cizgi cikti 14uncu gun yaptim başta çıkmadı sonradan belli belirsiz cikiyodu çöpe attim umitlendirmesin beni diye
İhtimal var gibi dediğine göre, günün de geçtiyse kan ver yarın daha emin olursun[/QUOTE bugece adet olmam lazim aslinda yada yarın sabah ama ilk günle sonraki gun arasinda cizgilerde gitgide azalma wardi oyuzden pek.umudum yok
Canım inşallah güzel haberler verisin sonunda ben hiç bimiyorum ama Allah yardımcın olsun hayırlı haberler ver bizede inşallah tutunur bebeğin sanaSaat 12 de aşılama işlemine gireceğim kızlarçok korkuyorum dua edelim birbirimize lütfen işlem sırasında herhangi bir acı hissediliyor mu
İnşallah canım bence gelişicek iğne tedavisiyle yumurtaları gelişmeyen pek görmedimartik hakkimda hayirlisi ... yumurtalarin durumuna göre karar vericem.insallah gelisir bu sefer
Bence ümit var sende canım. Ben bile merak ettim inşallah güzel haberlerini alırız1saat önce başım donmeye gözüm kararmaya başladı tansiyonumu ölçtük düşmüş 10a 6 bugun adet günüm adet olmadim henüz ümitlenmelimiyim
Anladım kuzum. O zaman regl inşallah gelmez de gecikme olunca gidersin doktora. Kısa sürede çok ilerlemez canımGidicem canım akılm da, şeye krar veremedim cuma günü regli günüm olursam giderim diye. 1/2 gün bekliyim dedim. İlçe de yaşıyorum izin alıp gitmem gerekiyor ileilerlemez umarım. Çoştu yine bel ağrım gelcek gibi benim ki
Hayırlısı olsun canım inşallah tedavinden olumlu sonuç alırsınİyi akşamlar kızlar bende 29kasımda ovitrelle iğnesi oldum. Perşembeydi doktorumuz cuma ve ctesi değerlendirin dedi. Bat 12 Aralık bakalım artık Allahtan hayırlısı..
Bence güzel karar vermişsin bitanem. Aşılamayla senin hamile kalma ihtimalin çok fazla. Denemeye değer yani senin durumun. Hem nasılsa iğneyle büyücek yumurtalar, olmuşken tam olsun bariKizlar karar verdim aşılama yaptiricam.en azindan 1 kere şansimi denicem.
Düşer inşallah herseyin caresi var beslenmene dikkat et ceviz hurma ye ve en önemlisi moralini yüksek tutıyyim bende bitanem çok sagol rabbim kabul etsin inşalalh bende lh düşsün diye aslan pençesi icoyorm
ıyyim buaralar şükür kuzum ya insallah düşer ama stres yapmiyorm mesela dustumu dusmedimi diye ama bu aralar yumurtluyorum gibi geliyor kaçırmıyorum günleri ne olur ne olmaz dieyDüşer inşallah herseyin caresi var beslenmene dikkat et ceviz hurma ye ve en önemlisi moralini yüksek tut
kızlar gunydn güzellerim nasilsinz
Kizlar karar verdim aşılama yaptiricam.en azindan 1 kere şansimi denicem.
ıyyim bende şükür kuzum ya aynı bildiğin gibiGünaydın Canım, şükür diyelim daha iyi olalım.. sen nasılsın?
ben de öyle düşünüyorum canım..
aşılama ile yüzde 15 arttırıyorsun gebelik ihtimaliniKizlar karar verdim aşılama yaptiricam.en azindan 1 kere şansimi denicem.
zaten alıştık negatif görmeye pozitif çıksa düşer bayılırız heralde yagünaydınlar kızlar. dün erken gebelik testi aldım ve bu sabah yaptım.
hop negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?