Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saat 12 de aşılama işlemine gireceğim kızlar çok korkuyorum dua edelim birbirimize lütfen işlem sırasında herhangi bir acı hissediliyor mu
Canım inşallah güzel haberler verisin sonunda ben hiç bimiyorum ama Allah yardımcın olsun hayırlı haberler ver bizede inşallah tutunur bebeğin sana

1saat önce başım donmeye gözüm kararmaya başladı tansiyonumu ölçtük düşmüş 10a 6 bugun adet günüm adet olmadim henüz ümitlenmelimiyim
Bence ümit var sende canım. Ben bile merak ettim inşallah güzel haberlerini alırız

Anladım kuzum. O zaman regl inşallah gelmez de gecikme olunca gidersin doktora. Kısa sürede çok ilerlemez canım

İyi akşamlar kızlar bende 29kasımda ovitrelle iğnesi oldum. Perşembeydi doktorumuz cuma ve ctesi değerlendirin dedi. Bat 12 Aralık bakalım artık Allahtan hayırlısı..
Hayırlısı olsun canım inşallah tedavinden olumlu sonuç alırsın

Kizlar karar verdim aşılama yaptiricam.en azindan 1 kere şansimi denicem.
Bence güzel karar vermişsin bitanem. Aşılamayla senin hamile kalma ihtimalin çok fazla. Denemeye değer yani senin durumun. Hem nasılsa iğneyle büyücek yumurtalar, olmuşken tam olsun bari

Düşer inşallah herseyin caresi var beslenmene dikkat et ceviz hurma ye ve en önemlisi moralini yüksek tut
ıyyim buaralar şükür kuzum ya insallah düşer ama stres yapmiyorm mesela dustumu dusmedimi diye ama bu aralar yumurtluyorum gibi geliyor kaçırmıyorum günleri ne olur ne olmaz diey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…