Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de aynı mevzu aşılamaya geçmeyi düşünüyorum canım

Kızlar doktordan geliyorum şimdi. Bu ay klomen kullandım günde iki tane. Yumurtalarımın çok büyüdüğünü söyledi. Çoğul gebelik olabilirmiş tutarsa. Çatlamayanda kiste dönüşebilir dedi. Öğlen 12 de iğne vurulacağım. Başına böyle bişey gelen var mı ?

Üzülme diyecegim ama insan üzülüyor illaki.insallah en kisa zamanda yüzümüz güler
hayırlısı olsun yumoş sağda idi. sağda olunca olmuyo niyeyse benim gebelik.
solda olduğu ay hamile kalmıştım. sol tüpler daha mı iyi nedir.
ama doktor rahim tabakası ince demişti 5mm. en az 9 mm olması lazım sanırım embriyonun tutunması için.

çok mu büyümüşler yoksa sayı olarak mı fazlaymış yumurta?

Cok buyumusten kasti cok yumurtan var demek istemistin Genelde cok yumurtasi oluyor herkesin klomen kullandiginda ikiz ihtimali olabiliyor tabiki ama.tekde tutabiliyor insallah catlar ve dollenirler cnm hayirlisi olsun

hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah.
ay ne heyecanlı
Aslinda hic umudum yok ama niye adet olmadim onu düşünüyorum strestendir belki sonuc negatif cikarsa wucudum rahatlar adet olurum belki diye gittim werdim kafamda döndürüp durmam insan nekadar umutsuz olsada düşünüyo istemez

aynen öyle. ben de o yüzden erken gebelik testi aldım adete 1 hafta var daha ama düşüneceğime yapıp kurtulayım dedim seni çok iyi anlıyorum

Anladım kuzum. O zaman regl inşallah gelmez de gecikme olunca gidersin doktora. Kısa sürede çok ilerlemez canım
Canım eşim ne zaman hasta olacağın belli değil, ya ilerlerse diye yolladı doktora. Geldim doktor sezeryana girdi falan derken bu saate kaldım. Önce test yapalım ondan sonra muaine dedi. Bekliyorum kan sonucunu. Yoktur diye düşündüğüm halde heycan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…