- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.061
pozitif çıkınca inanmayız bozuk bu derizzaten alıştık negatif görmeye pozitif çıksa düşer bayılırız heralde ya
he ya valla öyle ama insallah en kısa zamanda gerçek pozitif gorelimpozitif çıkınca inanmayız bozuk bu deriz
günaydınlar kızlar. dün erken gebelik testi aldım ve bu sabah yaptım.
hop negatif
Bende de aynı mevzu aşılamaya geçmeyi düşünüyorum canımKizlar kafam allak bullak bir türlu karar veremiyorum acaba sadece gonalf +ovitrelle mi kullansam yoksa devaminda aşılamada mi yaptirsam.esimin sperm degerleri gayet iyi dedi doktor.benim yerimde olsaniz napardiniz.artik cok sıkıldım
hayırlısı olsun yumoş sağda idi. sağda olunca olmuyo niyeyse benim gebelik.Üzülme diyecegim ama insan üzülüyor illaki.insallah en kisa zamanda yüzümüz güler
çok mu büyümüşler yoksa sayı olarak mı fazlaymış yumurta?Kızlar doktordan geliyorum şimdi. Bu ay klomen kullandım günde iki tane. Yumurtalarımın çok büyüdüğünü söyledi. Çoğul gebelik olabilirmiş tutarsa. Çatlamayanda kiste dönüşebilir dedi. Öğlen 12 de iğne vurulacağım. Başına böyle bişey gelen var mı ?
Kızlar doktordan geliyorum şimdi. Bu ay klomen kullandım günde iki tane. Yumurtalarımın çok büyüdüğünü söyledi. Çoğul gebelik olabilirmiş tutarsa. Çatlamayanda kiste dönüşebilir dedi. Öğlen 12 de iğne vurulacağım. Başına böyle bişey gelen var mı ?
kizlar gunaydin. 46 kiloydum. simdi 4 kilo aldim. klomen ve igneden. simdi zayiflamam lazim. daha once hix diyet yapmamistim. nasil baslamaliyim
157 cnm ama basenlerden aliyorum o cok,kotu duruoCnm kilon fazla degilki boyun kac ki kilo vermek istiyorsun
hadi hayırlısı sonuç çıkmamış mı?Kizlar ben bugunde adet olmadim sabah gittim kan werdim dua edin
hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah.Saglik ocagina werdim netten bakiyorum ben akşamüstü cikiyo 4 5gibi
Aslinda hic umudum yok ama niye adet olmadim onu düşünüyorum strestendir belki sonuc negatif cikarsa wucudum rahatlar adet olurum belki diye gittim werdim kafamda döndürüp durmam insan nekadar umutsuz olsada düşünüyo istemezhadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah.
ay ne heyecanlı
aynen öyle. ben de o yüzden erken gebelik testi aldım adete 1 hafta var daha ama düşüneceğime yapıp kurtulayım dedim seni çok iyi anlıyorumAslinda hic umudum yok ama niye adet olmadim onu düşünüyorum strestendir belki sonuc negatif cikarsa wucudum rahatlar adet olurum belki diye gittim werdim kafamda döndürüp durmam insan nekadar umutsuz olsada düşünüyo istemez
Ne çıktı sonuc canim testteaynen öyle. ben de o yüzden erken gebelik testi aldım adete 1 hafta var daha ama düşüneceğime yapıp kurtulayım dedim seni çok iyi anlıyorum
Canım eşim ne zaman hasta olacağın belli değil, ya ilerlerse diye yolladı doktora. Geldim doktor sezeryana girdi falan derken bu saate kaldım. Önce test yapalım ondan sonra muaine dedi. Bekliyorum kan sonucunu. Yoktur diye düşündüğüm halde heycan yaptımAnladım kuzum. O zaman regl inşallah gelmez de gecikme olunca gidersin doktora. Kısa sürede çok ilerlemez canım
Ayy hadi insallah wardir canim yaaCanım eşim ne zaman hasta olacağın belli değil, ya ilerlerse diye yolladı doktora. Geldim doktor sezeryana girdi falan derken bu saate kaldım. Önce test yapalım ondan sonra muaine dedi. Bekliyorum kan sonucunu. Yoktur diye düşündüğüm halde heycan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?