- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.081
En iyisini yapmışsın, bekletip stres yaptıkça geçikiyor. Doktora geldim ben de çok akıntım vardı mantara çeviriyor gibi diye. 29. Günüm benden de kan istedi. Bu ay beklentim yok ama heycan yaptım bendeee :)Kizlar ben bugunde adet olmadim sabah gittim kan werdim dua edin
Bu ay benim bel ağrım kasık ağrım hiç geçmedi işte mantardan da olabilir. Dün test yaptım çıkmadı bişey 30 günde 32 günde hasta oluyorum. Asıl senin günün de geçmiş hazır inşallah pozitif çılarAyy hadi insallah wardir canim yaa
Ben dun gece kasigimin agrisindan uyuyamadim adet olcam gibi ama olmuyorum 2gundur boyle bide bacagim cok kasiliyo cektiriyo kalcamdan ondan uyuyamiyorum ya benimde umudum yok dedigin gibi heycan yapiyo insanBu ay benim bel ağrım kasık ağrım hiç geçmedi işte mantardan da olabilir. Dün test yaptım çıkmadı bişey 30 günde 32 günde hasta oluyorum. Asıl senin günün de geçmiş hazır inşallah pozitif çılar
insnguzl,haberlerni alalim cnm.En iyisini yapmışsın, bekletip stres yaptıkça geçikiyor. Doktora geldim ben de çok akıntım vardı mantara çeviriyor gibi diye. 29. Günüm benden de kan istedi. Bu ay beklentim yok ama heycan yaptım bendeee :)
Aynı ya 3/4 gündür herhalde erken olucam diye kıvranıyorum geldi gene diyorum. Benimde çekme değil de minik soldan sızı gibi batma gibi. Gece uykularım harap zaten 10 gündürBen dun gece kasigimin agrisindan uyuyamadim adet olcam gibi ama olmuyorum 2gundur boyle bide bacagim cok kasiliyo cektiriyo kalcamdan ondan uyuyamiyorum ya benimde umudum yok dedigin gibi heycan yapiyo insan
İnşallah hepimizin canım, beklemiyorum ama heycan da yapıyorum.insnguzl,haberlerni alalim cnm.
Batma zaten oluyo canim igneyi wurundugum gunden beri ama benim bacagim cok kasiliyo kac gundur delirtiyo beni insan wucudunda ne olsa ona bagliyo hemenAynı ya 3/4 gündür herhalde erken olucam diye kıvranıyorum geldi gene diyorum. Benimde çekme değil de minik soldan sızı gibi batma gibi. Gece uykularım harap zaten 10 gündür
157 cnm ama basenlerden aliyorum o cok,kotu duruo
Batma zaten oluyo canim igneyi wurundugum gunden beri ama benim bacagim cok kasiliyo kac gundur delirtiyo beni insan wucudunda ne olsa ona bagliyo hemen
Umutluyum ben senden canım. Bu ay bende iğne yokBatma zaten oluyo canim igneyi wurundugum gunden beri ama benim bacagim cok kasiliyo kac gundur delirtiyo beni insan wucudunda ne olsa ona bagliyo hemen
Bende de aynı mevzu aşılamaya geçmeyi düşünüyorum canım
Ignenin 12 13uncu gun idrar testi yaptım hafif cizgi cikmisti 14uncu tekrar yaptım cok cok hafif cikti belli belirsizdi bugun 16inci günüm canimHadi hayirli sonuclarla cnm idrar testi yaptinmi ignenin kacinci gunu suanda
Deme öyle kiz bende umutlaniyom yapmaUmutluyum ben senden canım. Bu ay bende iğne yok
Hem büyük dedi hem de çoüul gebelik ihtimali de var dedi.Bu kadar büyümesini istemiyoruz normal de dedi.çok mu büyümüşler yoksa sayı olarak mı fazlaymış yumurta?
İnşallah canım hayırlısı olsun.Cok buyumusten kasti cok yumurtan var demek istemistin Genelde cok yumurtasi oluyor herkesin klomen kullandiginda ikiz ihtimali olabiliyor tabiki ama.tekde tutabiliyor insallah catlar ve dollenirler cnm hayirlisi olsun
Benim kuzenim pkolu oda tedavi goruyodu doktoru biay ona yumurtan cok büyük isimizi görmez dedi oda o ay umudu kesti oayda hamile kaldi canimHem büyük dedi hem de çoüul gebelik ihtimali de var dedi.Bu kadar büyümesini istemiyoruz normal de dedi.
oyle bi sorunki,negatifi bile derrtİnşallah hepimizin canım, beklemiyorum ama heycan da yapıyorum.
Doktor çatlamazsa kist yapabilir, gelecek ay günde 1 klomen kullanırsın dedi. Tedirgin oldum bende. İnşallah hayırlısıyla tutar bir sorun olmadan.Benim kuzenim pkolu oda tedavi goruyodu doktoru biay ona yumurtan cok büyük isimizi görmez dedi oda o ay umudu kesti oayda hamile kaldi canim
cnm is yerinde de surekli,oturuyoruz. hareket hic yok. ondan kaynaklaniyorAnladim cnm hani cok zayiflikta cok kiloda iyi degil bebek dusunurkenya o yuzden demistim :) insallah verirsin cnm aksam aksam saatlerinde yemek yiyosan onlari kes zaten 4 kilo hemen verirsin
Neden igne wermedi catlatmak için cogul gebelik olur diyemiDoktor çatlamazsa kist yapabilir, gelecek ay günde 1 klomen kullanırsın dedi. Tedirgin oldum bende. İnşallah hayırlısıyla tutar bir sorun olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?