Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dun gece kasigimin agrisindan uyuyamadim adet olcam gibi ama olmuyorum 2gundur boyle bide bacagim cok kasiliyo cektiriyo kalcamdan ondan uyuyamiyorum ya benimde umudum yok dedigin gibi heycan yapiyo insan

Ben dun gece kasigimin agrisindan uyuyamadim adet olcam gibi ama olmuyorum 2gundur boyle bide bacagim cok kasiliyo cektiriyo kalcamdan ondan uyuyamiyorum ya benimde umudum yok dedigin gibi heycan yapiyo insan
Aynı ya 3/4 gündür herhalde erken olucam diye kıvranıyorum geldi gene diyorum. Benimde çekme değil de minik soldan sızı gibi batma gibi. Gece uykularım harap zaten 10 gündür

Aynı ya 3/4 gündür herhalde erken olucam diye kıvranıyorum geldi gene diyorum. Benimde çekme değil de minik soldan sızı gibi batma gibi. Gece uykularım harap zaten 10 gündür
Batma zaten oluyo canim igneyi wurundugum gunden beri ama benim bacagim cok kasiliyo kac gundur delirtiyo beni insan wucudunda ne olsa ona bagliyo hemen

Benim kuzenim pkolu oda tedavi goruyodu doktoru biay ona yumurtan cok büyük isimizi görmez dedi oda o ay umudu kesti oayda hamile kaldi canim
Doktor çatlamazsa kist yapabilir, gelecek ay günde 1 klomen kullanırsın dedi. Tedirgin oldum bende. İnşallah hayırlısıyla tutar bir sorun olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…