- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.101
İğne verdi canım. Bugün öğlen 12'de vurundum. Eğer tutmazsa gelecek ay 1 tane kullanırsın dedi.Neden igne wermedi catlatmak için cogul gebelik olur diyemi
Bana yarın akşam ilişki dedi doktorum. Yarın gece 12'de 36 saat yapıyor. Tam saatinden mi olmalı illa ?Kizlar klomeni cok kullanmayin cok iyi bi ilaç diil hem yumurtalari daha tembellestirip hemde kist yapiyomus 1 2aydan fazlasini onermiyo benim doktorum
Tam saatinde sart diil diye biliyorum 36 saat sonrasi iliski oluyo heralde herhangi bi saat benim doktorum igneyi wurundugum aksam iliski dedigi icin tamda bilmiyorumBana yarın akşam ilişki dedi doktorum. Yarın gece 12'de 36 saat yapıyor. Tam saatinden mi olmalı illa ?
Bana bu akşam ilişki demedi. Yarın akşam başlayın dedi. Ya böyle olunca da insanın kafası karışıyor valla.Tam saatinde sart diil diye biliyorum 36 saat sonrasi iliski oluyo heralde herhangi bi saat benim doktorum igneyi wurundugum aksam iliski dedigi icin tamda bilmiyorum
Çoğuna doktorları 36saat sonra diyo ama benim doktorum catlatma ignesini 2doz weriyo o aksam we yarin iliski diyo ucuncu gunde size kalmis diyo ama biz 3gunde deniyoruz sonra gun aşırı diyo nebilim herkesinki farkliBana bu akşam ilişki demedi. Yarın akşam başlayın dedi. Ya böyle olunca da insanın kafası karışıyor valla.
Bide iliskiden sonra yüzüstü 1saat mutlaka yaticaksin diyo bu ikinci ayim benim ama femara kullaniyorum ben klomen diilBana bu akşam ilişki demedi. Yarın akşam başlayın dedi. Ya böyle olunca da insanın kafası karışıyor valla.
Bana da sırt üstü 10-15 dk yatsan yeterli dedi de ben gene 1 saat yatarım heralde. Sen çatlama iğnesi olmadın mı bu ay ?Bide iliskiden sonra yüzüstü 1saat mutlaka yaticaksin diyo bu ikinci ayim benim ama femara kullaniyorum ben klomen diil
Oldum canım gecen ayda buayda hem femara kullandim hem çatlatma ignesi oldum bugun igneden sonra 16inci günümBana da sırt üstü 10-15 dk yatsan yeterli dedi de ben gene 1 saat yatarım heralde. Sen çatlama iğnesi olmadın mı bu ay ?
Geçmişe hiç bakmadım ki kusura bakma. Kan vermişsin. İnşallah iyi haberlerini verirsin. Evde test yaptın mı?Oldum canım gecen ayda buayda hem femara kullandim hem çatlatma ignesi oldum bugun igneden sonra 16inci günüm
Ben de negatif çıktı az önce, hadi inşallah senin pozitif çıksınDeme öyle kiz bende umutlaniyom yapma
Eet negatif çıktı az önce, hayırlısı bakalım hasta olunca yine tedavi :) doktor kapılarında bekliyoruz işteoyle bi sorunki,negatifi bile derrt
Yaptim 12 13uncu günümde hafif cizg çıkmıştı 14uncu yaptigimda dahada belli belirsizdi ignenin etkisi heralde dedim bende emin olmak icin kan werdim isteGeçmişe hiç bakmadım ki kusura bakma. Kan vermişsin. İnşallah iyi haberlerini verirsin. Evde test yaptın mı?
Üzülme tatlım pozitifleri görücez insallah bigun moral bozma tedawiye dewam önümüzdeki maclara bakicazBen de negatif çıktı az önce, hadi inşallah senin pozitif çıksın
Hayırlısıyla inşallah hamilesindir. Belirtilerin var mı ?Yaptim 12 13uncu günümde hafif cizg çıkmıştı 14uncu yaptigimda dahada belli belirsizdi ignenin etkisi heralde dedim bende emin olmak icin kan werdim iste
Bilmiyorumki bana göre hersey belirtiHayırlısıyla inşallah hamilesindir. Belirtilerin var mı ?
negatifNe çıktı sonuc canim testte
Ama cok erken yapmışsın bence canım dur bakalim adet günün gelsin gecikir inşallah kan werirsinnegatifsilik milik hiiiç bişey yok
Adet tarihinden 1hafta sonra anca idrar testinde cikiyo kiminin dahada gec cikiyo kan testinde erken cikiyonegatifsilik milik hiiiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?