Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayanlar merhaba.. konu actim.ama kimse yazmadi ben bisey ogrenmek istiyorum Femara isimli ilacı kaçıncı kullanışınız? doktorunuz kac defa Femarayla devam etmenizi uygun buldu? benim bu ay 4. Kullanisim olacakta doktor vermeyi dusunmuyorum dedi bense devam etmek istiyorum

Benim ikinci ayim femarada zaten 10 tane hapim kaldi sanırım 3ay kullanilcak canım bilmiyorum dewami gelirmi

kizlar gunaydin. 46 kiloydum. simdi 4 kilo aldim. klomen ve igneden. simdi zayiflamam lazim. daha once hix diyet yapmamistim. nasil baslamaliyim
Aynı bensin canım :) benim kilom çok iyiydi 51 dim, klomen ve çatlatmalar 5 kilo aldırdı 56 yım şu an. Ve 10 gündür hafif diyetteyim :) sabah açken limonlu ılık su iç mutlaka. Ekmeği kes. Yapabilirim diyosan kalori hesabıyla beslen, ben 10 gündür öyle yapıyorum dün tartıldım 900 gram vermişim toplamda. Öncelikle internetten hesapla boyuna yaşına ve günlük yaşamdaki aktifliğine göre günlük kaç kalori alırsan zayıflarsın onu hesapla. Ben mesela günlük 1250 kaloriyi geçmezsem ayda 2 kilo veriyomuşum o hesaba göre. Hedefim zaten 4-5 kilo. İşte şimdi her şeyin kalorisini hesaplayarak yiyorum 1250 yi geçmiyorum. Tabi bi de biraz pilates yoga falan yapıyorum

157 cnm ama basenlerden aliyorum o cok,kotu duruo
Sen boy olarak da benim gibisin ben de 159 um canım. Ama senin kilon boyuna göre tam ideal şu an. Sen kilo vermek yerine basen için hareketler araştır onları erit daha iyi bence

Şu an sayfaları tek tek okuyorum çok birikmiş canım, inşallah sonucunla bi sürpriz yapmışsındır bize, sonucunla ilgili bi şey okumadım henüz. Ben bile heyecanlandım canım

merhaba bende bu ctesi günü ilk defa ovitrelle kullandım. öncesinde ilk kez de femare kulladım. ctesi iğne ardından pazar günü ilişki oldu. ptesi günü inanılmaz bel ve kasık ağrım oldu ve kahverengi akıntım. bunu yaşayan oldu mu içinizde.

Şimdi okudum çok üzüldüm ama her şeyin hayırlısı, bi gün olucak mutlaka canım
Canım hayırlısı diyoruö. Ben bu ay 7/8 gün soğan suyu içtim miğdeme dokundu diye bırakmıştım. Sanırım şiddetli ağrılarım o yüzden oldu. Bugün kontrol oldum ve sağ tarafta pco şeklinde bir sürü kistcik vardı. Yoklar. Israrla sordum doktora yok kistin dedi. En azından buna sevindim:)

Kizlar benim yarin doktir randevum var acaba iptal mi etsem.reglim sökülnedi sadece ara ara koyu kahverengi lekelenmelerim var.bu lekelenmeler regli sayiliyormu.

Merhaba canım. Ben de iki kez çatlatma iğnesi kullandım ve ilk kullandığımda 1-2 gün kasık ve bel ağrım oldu, ikinci kullanımda tam 9 gün acayip bel ve kasık ağrım oldu. Yani ovitrelle beta hcg hormonu da içerdiği için vücut hamilr gibi hissediyo ve böyle tepkiler gösteriyo normal. Kahverengi akıntı yaşamadım ama ciddi bi şey değildir iğnenin etkisidir o da

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum aşılama yaptıran birkaç kişinin leke şeklinde kanamasının olduğunu okudum benim ikinci günüm bugün hiç öyle bişey yok bu iyi bişey mi yoksa o kanamanın olması mı gerekiyordu bu kanama tutmuş olmasının belirtisi mi eğer öyleyse hiç ümitlenmeyim ben kanama falan yok bende

İşte soğan suyu kistleri yok ediyo rahimi çok güzel temizliyo canım. Benim pko kist falan hiç olmadı ama yazın baya sancılı regl olmaya başlamıştım soğan kürü yaptım 15 gün, regl de içim temizlendi resmen ve o gün bugündür çok şiddetli regl ağrım olmuyo çok ilginç

Kizlar benim yarin doktir randevum var acaba iptal mi etsem.reglim sökülnedi sadece ara ara koyu kahverengi lekelenmelerim var.bu lekelenmeler regli sayiliyormu.
Onu bi doktoruna sor canım benim bilgim yok. Çünkü burda söküldüğü zaman regl olup tedaviye başlıyosun diyenleri de okudum, lekelenmelerin reglden sayıldığını da okudum

Onu bi doktoruna sor canım benim bilgim yok. Çünkü burda söküldüğü zaman regl olup tedaviye başlıyosun diyenleri de okudum, lekelenmelerin reglden sayıldığını da okudum

En iyisi sabahtan doktora gidiyim o karar versin.cicanpercemi adacayi içtim.evde hoplayip zipliyorum bisiklet sürüyorum belki fayda eder diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…