Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de yaptırdım aşılama ama leke falan olmadı ve de gebe kalmıştım. oğlum 4 yaşında şu an

hm masallah cnm cok azimlisin sen

Evet tamamen kullanamadım miğdem yüZünden ama. Hatta doktor şey dedi sen de ilaç da kullanmamıza gerek yok normal büyüyüp çatlamış, folik asit başlıycaz işte vermemişti daha önce.

Kizlar doktora sordum regli sokülnedi siyah lekelenme tarzinda devam ediyor dedim olsun o da regli sayiliyor gel dedi.Allah im ne büyük bir sınav rabbim beterinden korusun.

En iyisi sabahtan doktora gidiyim o karar versin.cicanpercemi adacayi içtim.evde hoplayip zipliyorum bisiklet sürüyorum belki fayda eder diye.
Evet doktor karar verir o daha iyi bilir canım. Faydası olur hareket etmenin sökülmesine

Evet tamamen kullanamadım miğdem yüZünden ama. Hatta doktor şey dedi sen de ilaç da kullanmamıza gerek yok normal büyüyüp çatlamış, folik asit başlıycaz işte vermemişti daha önce.
O zaman çok iyi canım olmaması için hiç sebep yok. Folik asite daha bile önce başlatsaymış keşke, başla canım önemli bi konu folik asit

Kizlar doktora sordum regli sokülnedi siyah lekelenme tarzinda devam ediyor dedim olsun o da regli sayiliyor gel dedi.Allah im ne büyük bir sınav rabbim beterinden korusun.
Oh bak sonuçta tedaviye başlıyosun hayırlısı olsun bitanem. Ne zaman gidiyosun doktora

Oh bak sonuçta tedaviye başlıyosun hayırlısı olsun bitanem. Ne zaman gidiyosun doktora

Yarin 12 de gel dedi.ama ben 10 gibi giderim..kan tahlilini yaptiricam muayene saatine kadar cikmis olur.yoksa aksami bulur hastaneden cikmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…