- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.141
ben de yaptırdım aşılama ama leke falan olmadı ve de gebe kalmıştım. oğlum 4 yaşında şu anArkadaşlar birşey sormak istiyorum aşılama yaptıran birkaç kişinin leke şeklinde kanamasının olduğunu okudum benim ikinci günüm bugün hiç öyle bişey yok bu iyi bişey mi yoksa o kanamanın olması mı gerekiyordubu kanama tutmuş olmasının belirtisi mi eğer öyleyse hiç ümitlenmeyim ben kanama falan yok bende
Tutması için illa leke yada kanama olması gerekmiyor yani değil miben de yaptırdım aşılama ama leke falan olmadı ve de gebe kalmıştım. oğlum 4 yaşında şu an
Test yap canm1saat önce başım donmeye gözüm kararmaya başladı tansiyonumu ölçtük düşmüş 10a 6 bugun adet günüm adet olmadim henüz ümitlenmelimiyim
hm masallah cnm cok azimlisin senAynı bensin canım :) benim kilom çok iyiydi 51 dim, klomen ve çatlatmalar 5 kilo aldırdı 56 yım şu an. Ve 10 gündür hafif diyetteyim :) sabah açken limonlu ılık su iç mutlaka. Ekmeği kes. Yapabilirim diyosan kalori hesabıyla beslen, ben 10 gündür öyle yapıyorum dün tartıldım 900 gram vermişim toplamda. Öncelikle internetten hesapla boyuna yaşına ve günlük yaşamdaki aktifliğine göre günlük kaç kalori alırsan zayıflarsın onu hesapla. Ben mesela günlük 1250 kaloriyi geçmezsem ayda 2 kilo veriyomuşum o hesaba göre. Hedefim zaten 4-5 kilo. İşte şimdi her şeyin kalorisini hesaplayarak yiyorum 1250 yi geçmiyorum. Tabi bi de biraz pilates yoga falan yapıyorum
Canım aşılamada düşük tehlikesi daha fazla diyolardogrumuben de yaptırdım aşılama ama leke falan olmadı ve de gebe kalmıştım. oğlum 4 yaşında şu an
oyle cnm. her ay umut etmekten biktm artkEet negatif çıktı az önce, hayırlısı bakalım hasta olunca yine tedavi :) doktor kapılarında bekliyoruz işte
Evet tamamen kullanamadım miğdem yüZünden ama. Hatta doktor şey dedi sen de ilaç da kullanmamıza gerek yok normal büyüyüp çatlamış, folik asit başlıycaz işte vermemişti daha önce.İşte soğan suyu kistleri yok ediyo rahimi çok güzel temizliyo canım. Benim pko kist falan hiç olmadı ama yazın baya sancılı regl olmaya başlamıştım soğan kürü yaptım 15 gün, regl de içim temizlendi resmen ve o gün bugündür çok şiddetli regl ağrım olmuyo çok ilginç
Sakin tatlım elbet vardır vakti. Stres yokoyle cnm. her ay umut etmekten biktm artk
Bende girip girip sana bakıyordum sonuç çıktı mı diye. Hayırlısı olsun. Pes etmek yok.Benim sonuçta negatif kizlar artik bidahaki aylara bakicaz
Evet doktor karar verir o daha iyi bilir canım. Faydası olur hareket etmenin sökülmesineEn iyisi sabahtan doktora gidiyim o karar versin.cicanpercemi adacayi içtim.evde hoplayip zipliyorum bisiklet sürüyorum belki fayda eder diye.
Çok iradeli değilim malesef yemek konusunda, yemeği çok seviyorum canım ama 2 ay kadar yediklerime dikkat ediyim diyorum. Bakalım inşallah işe yararhm masallah cnm cok azimlisin sen
O zaman çok iyi canım olmaması için hiç sebep yok. Folik asite daha bile önce başlatsaymış keşke, başla canım önemli bi konu folik asitEvet tamamen kullanamadım miğdem yüZünden ama. Hatta doktor şey dedi sen de ilaç da kullanmamıza gerek yok normal büyüyüp çatlamış, folik asit başlıycaz işte vermemişti daha önce.
Ben de sonucunu merak ediyodum tüh üzüldüm canım yaBenim sonuçta negatif kizlar artik bidahaki aylara bakicaz
Oh bak sonuçta tedaviye başlıyosun hayırlısı olsun bitanem. Ne zaman gidiyosun doktoraKizlar doktora sordum regli sokülnedi siyah lekelenme tarzinda devam ediyor dedim olsun o da regli sayiliyor gel dedi.Allah im ne büyük bir sınav rabbim beterinden korusun.
Benim sonuçta negatif kizlar artik bidahaki aylara bakicaz
Hem büyük dedi hem de çoüul gebelik ihtimali de var dedi.Bu kadar büyümesini istemiyoruz normal de dedi.
Oh bak sonuçta tedaviye başlıyosun hayırlısı olsun bitanem. Ne zaman gidiyosun doktora
yüz üstü mü sırt üstü mü? ben de sağ tarafa yatmak iyi diye duymuştum ilişki sonrasında :)) ay nelere takılır olduk yaaa..Bide iliskiden sonra yüzüstü 1saat mutlaka yaticaksin diyo bu ikinci ayim benim ama femara kullaniyorum ben klomen diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?