- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.161
yüz üstü mü sırt üstü mü? ben de sağ tarafa yatmak iyi diye duymuştum ilişki sonrasında :)) ay nelere takılır olduk yaaa..
Inanki olacaksa oluyor bence .hepsi hurafe diye dusünüyorum.ama elimiz mahkum catiya cıkın deseler çıkıcaz artik
Anladım canım. Sonunda başlıyo bak tedavin, bizi de haberdar et :)Yarin 12 de gel dedi.ama ben 10 gibi giderim..kan tahlilini yaptiricam muayene saatine kadar cikmis olur.yoksa aksami bulur hastaneden cikmak.
Anladım canım. Sonunda başlıyo bak tedavin, bizi de haberdar et :)
Ah kıyamam ya tabi onu da umutlandırmak istemiyosun. İnşallah hemen ilk aşılamanda gelir bebişin canım. Senin aşılamayla hamile kalıcağına çok inanıyorum ben, inşallah öyle olurValla bir hamile kalirsam hamileligimi once dojtor sobra ben sonrada siz ogreneceksiniz.kese ve kalp atisi olmadan esimede tutmadi demeyi dusunuyorum.
YaaaaBenim sonuçta negatif kizlar artik bidahaki aylara bakicaz
Aaa başlamadık mi dedi :) aa eşine bakmadık mı dedi :) sonra dur sen daha 3 ay oldu evleneli ne bu acele sabırsızlık dedi:) ee yumurtalarım tembel dediniz ben de hızlandırdım dedim :)O zaman çok iyi canım olmaması için hiç sebep yok. Folik asite daha bile önce başlatsaymış keşke, başla canım önemli bi konu folik asit
Hahah :) doğru canım evlilik yeni olunca doktorlar pek önemsemiyo 1 sene içinde oluyomuş çünkü her şey normalse. Ama sen bir an önce çocuk istiyosan ısrar et ne gerekiyosa yapsın, en baştan her şeyi araştırmakta fayda var. Senin de eşinin de bütün değerlerine bakılsın mesela. Onlara bakılınca ne zarar gelir ki. Her sonuç iyiyse ne ala, iyi olmayan bi şeyler varsa da ona göre yok çizilir tedavi edilir canım. Folik asite başla ama bir an önce. Hamileliğin en az 3 ay öncesinden bile başlanmasında fayda varmışAaa başlamadık mi dedi :) aa eşine bakmadık mı dedi :) sonra dur sen daha 3 ay oldu evleneli ne bu acele sabırsızlık dedi:) ee yumurtalarım tembel dediniz ben de hızlandırdım dedim :)
Ah kıyamam ya tabi onu da umutlandırmak istemiyosun. İnşallah hemen ilk aşılamanda gelir bebişin canım. Senin aşılamayla hamile kalıcağına çok inanıyorum ben, inşallah öyle olur
Ay inşallah canımcım ya inşallah artık şurda o rüya gibi olan haberi verelim. Valla sabrettik Allahım inşallah karşılığını versin artık bizeInsallah canim bu ay senden onümuzdeki ayda senden guzel haberler cikar.ikimizde zurnanin zirt dedigi yere geldik
yarar ins cnm. benimde vaktim yok spoor falan. zaten isten gec geliorum. yemek vs zaman bitioÇok iradeli değilim malesef yemek konusunda, yemeği çok seviyorum canım ama 2 ay kadar yediklerime dikkat ediyim diyorum. Bakalım inşallah işe yarar
hayirlisi cnm artik.Sakin tatlım elbet vardır vakti. Stres yok
Haklısın canım. 15 dakikalık pilates hareketleri yapabilirsin ama akşam tv izlerken :)yarar ins cnm. benimde vaktim yok spoor falan. zaten isten gec geliorum. yemek vs zaman bitio
Ay inşallah canımcım ya inşallah artık şurda o rüya gibi olan haberi verelim. Valla sabrettik Allahım inşallah karşılığını versin artık bize
Kesinlikle doğru diyorsun aldım ilaçı içtim bile, eşim de cumartesi vericek örnek. Cumartesi sıkıntı olur mu ki diye düşünmüştüm ama, bakılıyormuş. Bence herşeye en başta bakılmalı bütün değerlere hem kadına hem de erkeğe. Burda sizin sayeniz de öğreniyoruz işte bişeyleri. Yoksa doktor parça parça. Bu gittiğime gidip ilaç iğne hamile kalanlar da var zaten, beğeniliyor yaşadığım yerde diye tercih ettim. Ama aşılamadır, tüp bebektir daha büyük yerleri tercih edebilirimHahah :) doğru canım evlilik yeni olunca doktorlar pek önemsemiyo 1 sene içinde oluyomuş çünkü her şey normalse. Ama sen bir an önce çocuk istiyosan ısrar et ne gerekiyosa yapsın, en baştan her şeyi araştırmakta fayda var. Senin de eşinin de bütün değerlerine bakılsın mesela. Onlara bakılınca ne zarar gelir ki. Her sonuç iyiyse ne ala, iyi olmayan bi şeyler varsa da ona göre yok çizilir tedavi edilir canım. Folik asite başla ama bir an önce. Hamileliğin en az 3 ay öncesinden bile başlanmasında fayda varmış
Amin canımhayirlisi cnm artik.
Asilama cok yuksk degl canim 1200 e yaptrmstm ben.BEnde bu Aydan sonra denerim herhalde
Özelde ne kdr ücretleri biliyor Muş’un
Canim hic merak etme igneyle cokguzel sonuc alirsin hapla sonux vermeyn igneyle veriyor mtlaka. Benimde klomenle 1 tane anca oluyodu buyuyodu ama kiste donmstu bikeresnde ise yaramiyodu. Igneler hizli buyutuyo kaliteli yumurta olsturuyo gonlunu ferah tut ins olumlu sonuc alirsn die dusunutorm❤inşallah arkadaşım, iğneler işe yarasın inşallah.. en son yumurta Eylülde büyümüştü o da sınırda 18 mm. ondan beridir yok gelişen.. sebep ne bilmiyorum ama önceden böyle olmadığını biliyorum. Yaş mı kilo mu stres mi bilmiyorum.. bilsem ki yavaş gelişiyor 3 ayda bir gelişsin beklerim ama bu tam bir belirsizlik. göğüslerimde de sızlama var ilaçlardan olsa gerek fibrokist vardı zaten. onun için de ultrason çektireceğim.
En iyisini yaparsınız canım. Aklınızda soru işareti olacağına nasıl bi yol izleyeceğinizi bilirsiniz. İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan en yakın zamanda gelir bebişinKesinlikle doğru diyorsun aldım ilaçı içtim bile, eşim de cumartesi vericek örnek. Cumartesi sıkıntı olur mu ki diye düşünmüştüm ama, bakılıyormuş. Bence herşeye en başta bakılmalı bütün değerlere hem kadına hem de erkeğe. Burda sizin sayeniz de öğreniyoruz işte bişeyleri. Yoksa doktor parça parça. Bu gittiğime gidip ilaç iğne hamile kalanlar da var zaten, beğeniliyor yaşadığım yerde diye tercih ettim. Ama aşılamadır, tüp bebektir daha büyük yerleri tercih edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?