- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.181
olblr cnm.Haklısın canım. 15 dakikalık pilates hareketleri yapabilirsin ama akşam tv izlerken :)
Canım ilişkiden sonra ayak ayak üstüne at ben aşılama olurken hemşire öyle dedi ilişkiyle aynı sonuçtayüz üstü mü sırt üstü mü? ben de sağ tarafa yatmak iyi diye duymuştum ilişki sonrasında :)) ay nelere takılır olduk yaaa..
regle 7 gun vr . regl olunca gidicem.bakalm. doktor ins bu,ay bi yere gitmez. giderse sinirlerim alt ust olck iyiceAmin canımrabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Başladı mı tedavin bu ay?
Seni merak etmeye başlamıştım canım. Sen ve bebişlerin iyi olun da biz haberdar ederiz seni :)Iyi aksamlar kizlar ozledim sizi❤
Yeni arkadaslarimiz gelmis hepinizin tedavisi hayirli olsun ins pozitidi gorursunuz. Aksamlari eve gelince uyuya kaliyorm asiri bulantilar devam bulantidn uyuyamadgim oluyo aktif deglm malesef ama aklim sizde ve dualarimbulantidn servisle gidp gelrkende artk okuyamiyorm. Tupbebek forumndaki bildrmler cok geldgnden sizinkileri gormuyorm. Arada beni etkiletleyp yazin guzel haberlerde onemlilerde mutlaka opuyorm hepinizi canlar
vallahi,hamuda kalkicam yakinda iliskiden sonra. ama ne yparsam yapayim olmuoCanım ilişkiden sonra ayak ayak üstüne at ben aşılama olurken hemşire öyle dedi ilişkiyle aynı sonuçta
Umutsuzlanma canım inşallah @lucakvallahi,hamuda kalkicam yakinda iliskiden sonra. ama ne yparsam yapayim olmuo
Sen bence bi test yap artık canım, senin var gibi bi şeyler :)Bende daha gelmedi adetim bi olucak gibi hissediyorum lavobaya gidiyorum beyaz bi alıntı bugün ignenin16. Günü negatif sonuçları duyunca hiç yapasım gelmiyor test
Ya ne bileyim ama yarin halletsem iyi olucak.Ay inşallah olurda darisida sizlere olur grub sans getirir.rabbim bekleyislerimizi hayırla sonlandirsin.Sen bence bi test yap artık canım, senin var gibi bi şeyler :)
fazla bu konulara bakma başka şeylerle ilgilen ben bu ay hep şöyle dedim rabbim isterse zaten olur biz elimizden geleni yapıyoruz takdir onun ama adet beklemesi daha stresli bence inşallah sagliklisindan nasip eder rabbim.Kızlar bu ay hamilelik fikrini kafamdan atmak istiyorum. Ama nasıl becericem bilmiyorum. Yarın klomene başlıyorum. Kafana takmazsan olur diyorlar. Nasıl yapim bana akıl verin lütfen. Gün sayıyorum sürekli. Özellikle ilişkiden sonra buralarda geziyorum hep
Iyilerdir ins tatlim ctesi kontrol var bkaalim kucugum de buyuyecek mi aklim onda hep:) sagol kuzum sen nasilsin❤Seni merak etmeye başlamıştım canım. Sen ve bebişlerin iyi olun da biz haberdar ederiz seni :)
Inss bebis vardir ve hic gelmez canimBende daha gelmedi adetim bi olucak gibi hissediyorum lavobaya gidiyorum beyaz bi alıntı bugün ignenin16. Günü negatif sonuçları duyunca hiç yapasım gelmiyor test
Bu zor canim ya istesen yapmaya calssanda kafadn tamamen atamiyosn cocuk planlarken:) genelde onun icn ugrssiyosn ilski vs. Benim takmadgim ayda oldu gezdk tozdk esimle sehir degstrdk gunu gunune planlayp takvm bakmadm yine olmadi. Bska saglk sornlari vrdi onlari halletmk gerkti oncelkle. Takmamak direk cozum degl bana gore herkes oyle akil verir:) ama kesinlkle stres yapmamak olmsz dusnmemek lazim biraz akisina birakmak ve olumlu dusnmk elimzden geldgince. Bigun elbet olacak inaniyorum canim hepiniz mujde vericeksiniz❤Kızlar bu ay hamilelik fikrini kafamdan atmak istiyorum. Ama nasıl becericem bilmiyorum. Yarın klomene başlıyorum. Kafana takmazsan olur diyorlar. Nasıl yapim bana akıl verin lütfen. Gün sayıyorum sürekli. Özellikle ilişkiden sonra buralarda geziyorum hep
İnşallah hepimize şans getirsin. Amiin canım hepiniz hayırlı haberler alalım artıkYa ne bileyim ama yarin halletsem iyi olucak.Ay inşallah olurda darisida sizlere olur grub sans getirir.rabbim bekleyislerimizi hayırla sonlandirsin.
İnşallah canım inşallah. Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinfazla bu konulara bakma başka şeylerle ilgilen ben bu ay hep şöyle dedim rabbim isterse zaten olur biz elimizden geleni yapıyoruz takdir onun ama adet beklemesi daha stresli bence inşallah sagliklisindan nasip eder rabbim.
Kıyamam size ya, eminim o da kocaman olmuştur annesi hiç merak etme ikizler zaten hep o şekilde oluyo kuzum ❤ Ben iyiyim canımcım şükür bekliyoruz işteIyilerdir ins tatlim ctesi kontrol var bkaalim kucugum de buyuyecek mi aklim onda hep:) sagol kuzum sen nasilsin❤
Canım doktorum da öyle dedi. Sen her adet olduğunda böyle kahrolursan olmaz dedi. Kafamı meşgul etmem gerek. Pztden itibaren ders çalışmaya başlicam zaten. Belki kafam dağılır :))Bu zor canim ya istesen yapmaya calssanda kafadn tamamen atamiyosn cocuk planlarken:) genelde onun icn ugrssiyosn ilski vs. Benim takmadgim ayda oldu gezdk tozdk esimle sehir degstrdk gunu gunune planlayp takvm bakmadm yine olmadi. Bska saglk sornlari vrdi onlari halletmk gerkti oncelkle. Takmamak direk cozum degl bana gore herkes oyle akil verir:) ama kesinlkle stres yapmamak olmsz dusnmemek lazim biraz akisina birakmak ve olumlu dusnmk elimzden geldgince. Bigun elbet olacak inaniyorum canim hepiniz mujde vericeksiniz❤
Inss bitanem cok sagol:) sevindm iyi olmana bize en kisa zamanda mujdeyi vericeksn zatn bole daha iyi hap igne kontrol oldu mu cok sartlaniyor insan gercekten❤Kıyamam size ya, eminim o da kocaman olmuştur annesi hiç merak etme ikizler zaten hep o şekilde oluyo kuzum ❤ Ben iyiyim canımcım şükür bekliyoruz işte
Evet evt bisilerle ilgilen mutlaka canim bu konu kafnda olur ama daha az dusnursn bska selerle kafani doldurdn zaman:) asiri stres malesef vucudun heryerini etkiliyor. Burdada olmsz seleri okuma cok derim sana iyi gleen sayfada kal umut buldgm olumlu sonc alanlari oku sana umut olsn negatflerdn uzak durmaya calisrsnCanım doktorum da öyle dedi. Sen her adet olduğunda böyle kahrolursan olmaz dedi. Kafamı meşgul etmem gerek. Pztden itibaren ders çalışmaya başlicam zaten. Belki kafam dağılır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?