Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala adet olmadim kistmi olustuki bende acaba kızlar cok fena agri giriyo olcam saniyom bianda geri gidiyo agri suanda hicbisey yok kistte nasi oluyo bilmiyorum hic yasamadim

Inss bitanem cok sagol:) sevindm iyi olmana bize en kisa zamanda mujdeyi vericeksn zatn bole daha iyi hap igne kontrol oldu mu cok sartlaniyor insan gercekten❤
Evet kuzum böyle gerçekten stressizim hep olmıycak gözüyle baktığımdan bi beklentiye girmiyorum. İnşallah en kötü ihtimalle 2-3 aya veririm müjdeyi bebeğim ❤

Dediklerini dikkate alacagım canım, sağ ol

Kızlar ben klomen kullandığımdan beri adetlerim azaldı. Bugün 4.günüm adetimin ama hiç kan gelmedi. Bitti gibi sanki. Normalde 5-6 gün sürer. Acaba iğneden ya da klomenden olabilir mi?

Bunun formulü bulursan bana da söyle lütfen :)

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim.rahim gayet temiz güzel dedi.ama bugün reglinin 3.gunü ama hala camur seklinde geliyor.dojtir muhtemelen lh fsh dengesizliginden oluyor senin daha oncede bozukluk cikmisti dedi.bu arada d vitamini ve b12 ye de bakilacak.eger tahlil temiz cikarsa klomen diye israr ediyor.ben klomen istemiyorum dedim bakalim insallah lf fsh yine kötü cikmaz.yoksa yine 2 3 ay tedavi uzayacak

Kızlar ben klomen kullandığımdan beri adetlerim azaldı. Bugün 4.günüm adetimin ama hiç kan gelmedi. Bitti gibi sanki. Normalde 5-6 gün sürer. Acaba iğneden ya da klomenden olabilir mi?
Canım dönemsel olarak bi azalma olabilir. Çünkü genelde klomen kanı azaltmaz aksine fazla yumurta geliştirdiği için normalden fazla kanama ve ağrı olabilir. Kist gibi bi durum yoksa dönemseldir bazen az kanama olur. Ama kist varsa ve atılamıyosa vücuttan o kanamanın sökülmesini engelleyebilir

Günaydın şekeriim :) maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin, rahim temizmiş bu önemli. Lh fsh da bence iyi çıkar bi süre aslanpençesi içtin ya sonuçta o da biraz etki etmiştir canım.
Tabi doktorun daha iyi bilir ama klomrn kullandın bi kaç kez, şansını iğneyle ya da aşılamayla denemen güzel olurdu aslında. Çünkü büyük ihtimalle olumlu sonuç alıcaksın bence

Insallah bitanem bende doktora artik igneye gecelim diye israr edicem yasim 20 25 olsa 1 degil 3 ay denerdim sansimi ama yas oldu 35

güzel dilkeklerin için teşekkür ederim canımcım, inşallahh umduğumuz gibi olur.. umarım sen ve bebiş iyisinizdir :)

Kizlar bu arada doktorum tebrik etti kilo verme azmim icin 96kg dan 79kg ya harikasin hedefine ulasmak icin elinden geleni yapan hastayi gorünce mutlu oluyorum boyle devam et dedi.ekranina bakti eylül ayinda 96.70 kg ymusum.acayip motive oldum.Güzel Allah imda gorsun mucadelemide eli ayagi saglam saglikli bir evlat nasip etsin insallah

günaydın canım, sen günde iki kez aslanğençesine devam et bence.. bence de iğneye geçilse iyi olur ama doktorlar uzman sonuçta.. ben 4 kez klomen kullandım ve sonuc sıfır..

Insallah bitanem bende doktora artik igneye gecelim diye israr edicem yasim 20 25 olsa 1 degil 3 ay denerdim sansimi ama yas oldu 35
Yaşı da geçtim insan artık sıkılıyo bi sonuca varmak istiyo. Bakalım inşallah sonuçların iyi çıkar ve en hayırlı tedavi uygulanır kuzum

İnan ki ben de azmine hayranım çok güzel kilo verdin canım. Valla ben de 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum. 4-5 kilo vercem diye mahvoldum sana helal olsun :)
İnşallah bu azminin karşılığını alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…