Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum senin ne kilon var masallah manken gibi kilon var.klomenden kilo almissindir ödemdir o yavas yavas gider

Yaşı da geçtim insan artık sıkılıyo bi sonuca varmak istiyo. Bakalım inşallah sonuçların iyi çıkar ve en hayırlı tedavi uygulanır kuzum

Ya burda cok kisi tanidim annelik icin savasan rabbim hepimize nasip etsin.

Canım kistim hiç olmadı. 2.günü yine kontrol oldum bişe yoktu ama azaldı eskiye göre

günaydın canım, sen günde iki kez aslanğençesine devam et bence.. bence de iğneye geçilse iyi olur ama doktorlar uzman sonuçta.. ben 4 kez klomen kullandım ve sonuc sıfır..

Bende 3 kez kullandim.
1 sinde 35mm e cıkti kist oldu
2 sinde zar zor 1 tane 20mm
3.sünde 10 dan fazla büyüyemeyen yumurtan oldu.9mm 11mm de kaldilar.doktorda vucudun klomene cevap veriyor diyor.ne ye gore cevap verdi ben goremedim 7 8 kilo aldigimla kaldim. He birde d vitamini ve b12 hamilelikte cok onemliymis.ben burda okudum gecenlerde simdi sordum evet etkili dedi.benim 6 ay once riskli seviyede düsük cikmisti.

Kızlar belki tedaviye yeni başlayipta okuyan olur not düsulsünde benim yaptigim hatalar olmasin.

Eger 6 ay ve uzun suredir normsl yolla gebe kalinamiyorsa

1. Bütün hormon testlari yapilmali
2.rahime alttan ultrasonla bakilmali
3.basta d vitamini ve b12 olmak uzere hem kadina hem erkege kan testi yapilmali
4.kanda hemograma bakilmali
5.rahim filmi cekilmeli
6.erkege sperm testi yapilmali
7.kilo varsa verilmeli
Bunlardan sonra tedaviye başlanmali.diger türlü benim gibi 7 aydir kumar oynamis ve zamam ve sinir kaybi yasamis olursunuz.

Kizlar sonuclar cikmiş

E2 86.02
Fsh 5.56
Lh 6.78
Prolaktin 15.17
Tsh 0.825
B12 249.2
D3 vitamin 30.38

Bir bakin ne olur

Kizlar ben doktora gosterdim kan sonuclari cok cok iyi cikmis.ama tam olarak regli olamadigimdan rahim duvari cok kalin bu yuzden gonal f e baslamayalim dedi.ilacin maliyeti yaklasik 900 tutarmis bu ay rahim duvarin kalin oldugundan hamile kalamayabilirsin bosuna igne parasi verme bu ayda klomen kullanalim önümüzdeki ayda igne ve asilama deniyecek.olmazsa tüp bebek dedi.kesinlikle bir sekilde hamile kalacaksin uzulme dedi.tanidigi arkadasi varmiş tup bebek icin cok uygun fiyat alicam sana dedi.insallah gerek kalmaz.anlamiyorum esimin degerleri benim degerlerim cok iyi neden olmuyor.vardir zamani demekten baska care yok.

o zaman canım vitamin seviyelerine baktırman lazım ki ben de baktırsam iyi olur anlaşılan..

gözün aydın canım bak korktuğun gibi cıkmamıs sonuçların.. doktorun tavsiyesine uy bence. soğan kürü rahimi temizliyor ya içebilirsin belki..

kuzum ya yumurtayı büyütmek için vurulan iğneler nekdrki tek tanesi mi 900

kuzum ya yumurtayı büyütmek için vurulan iğneler nekdrki tek tanesi mi 900

Yok canim kutusu 490 civariymis normalde çoğunu ssk karsiliyormus rapor cikinca ama sartlari var hic cocuk olmamasi lazimmis.1 aylik tedavi icin 2 tane alman lazim dedi 1 tane yetmiyormuş.femare dedim ben önermiyorum dedi klomen verdi zaten bu ay tam olarak regli olamadigimdan umit yok gibi birsey o yuzden klomen verdi onümüzdeki ay mecburen 900 u vericez.

gözün aydın canım bak korktuğun gibi cıkmamıs sonuçların.. doktorun tavsiyesine uy bence. soğan kürü rahimi temizliyor ya içebilirsin belki..

Rahim temiz cok iyide rahim duvari kalinmis normalde regli olunca ince olup sonradan kalinlasmasi lazimmis.artikbu aydan ümit yok

o zaman canım vitamin seviyelerine baktırman lazım ki ben de baktırsam iyi olur anlaşılan..

Evet canim d vitamini kisirligi diye birsey varmis.hatta erkege bile yapilmasi lazimmis. D vitamini ve b12 ayrica kansayimi.benim nisan ayinda d vitaminim 6 cikmis belkide o yüzden hamile kalamiyordum.1 ay tedavi oldum günese falan ciktim sukür 30 a cikmiş

ben 2 kutu menogon (10 doz) ve 1 ovitrelleyi heyet raporu ile 90 tlye aldım. heyet raporu şartlarını taşıyorsanız heyet raporuyla alın bence. Umutumut82

Heyet raporu icin cocuk ve evlilik sarti varmis canim benim 1 tane cocugum oldugundan sistem kabul etmiyor.galiba senin ilk bebis oyuzden rapor cikmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…