- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.221
İnan ki ben de azmine hayranım çok güzel kilo verdin canım. Valla ben de 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum. 4-5 kilo vercem diye mahvoldum sana helal olsun :)
İnşallah bu azminin karşılığını alıcaksın
Yaşı da geçtim insan artık sıkılıyo bi sonuca varmak istiyo. Bakalım inşallah sonuçların iyi çıkar ve en hayırlı tedavi uygulanır kuzum
Canım kistim hiç olmadı. 2.günü yine kontrol oldum bişe yoktu ama azaldı eskiye göreCanım dönemsel olarak bi azalma olabilir. Çünkü genelde klomen kanı azaltmaz aksine fazla yumurta geliştirdiği için normalden fazla kanama ve ağrı olabilir. Kist gibi bi durum yoksa dönemseldir bazen az kanama olur. Ama kist varsa ve atılamıyosa vücuttan o kanamanın sökülmesini engelleyebilir
günaydın canım, sen günde iki kez aslanğençesine devam et bence.. bence de iğneye geçilse iyi olur ama doktorlar uzman sonuçta.. ben 4 kez klomen kullandım ve sonuc sıfır..
Ahhh canım bulabilsem keşke. Tedavi gören biri olduğum için ister istemez aklımdan çıkmıyor. İlişki saatini bile doktor belirliyor yaniBunun formulü bulursan bana da söyle lütfen :)
Bende 3 kez kullandim.
1 sinde 35mm e cıkti kist oldu
2 sinde zar zor 1 tane 20mm
3.sünde 10 dan fazla büyüyemeyen yumurtan oldu.9mm 11mm de kaldilar.doktorda vucudun klomene cevap veriyor diyor.ne ye gore cevap verdi ben goremedim 7 8 kilo aldigimla kaldim. He birde d vitamini ve b12 hamilelikte cok onemliymis.ben burda okudum gecenlerde simdi sordum evet etkili dedi.benim 6 ay once riskli seviyede düsük cikmisti.
Kizlar ben doktora gosterdim kan sonuclari cok cok iyi cikmis.ama tam olarak regli olamadigimdan rahim duvari cok kalin bu yuzden gonal f e baslamayalim dedi.ilacin maliyeti yaklasik 900 tutarmis bu ay rahim duvarin kalin oldugundan hamile kalamayabilirsin bosuna igne parasi verme bu ayda klomen kullanalim önümüzdeki ayda igne ve asilama deniyecek.olmazsa tüp bebek dedi.kesinlikle bir sekilde hamile kalacaksin uzulme dedi.tanidigi arkadasi varmiş tup bebek icin cok uygun fiyat alicam sana dedi.insallah gerek kalmaz.anlamiyorum esimin degerleri benim degerlerim cok iyi neden olmuyor.vardir zamani demekten baska care yok.
kuzum ya yumurtayı büyütmek için vurulan iğneler nekdrki tek tanesi mi 900Kizlar ben doktora gosterdim kan sonuclari cok cok iyi cikmis.ama tam olarak regli olamadigimdan rahim duvari cok kalin bu yuzden gonal f e baslamayalim dedi.ilacin maliyeti yaklasik 900 tutarmis bu ay rahim duvarin kalin oldugundan hamile kalamayabilirsin bosuna igne parasi verme bu ayda klomen kullanalim önümüzdeki ayda igne ve asilama deniyecek.olmazsa tüp bebek dedi.kesinlikle bir sekilde hamile kalacaksin uzulme dedi.tanidigi arkadasi varmiş tup bebek icin cok uygun fiyat alicam sana dedi.insallah gerek kalmaz.anlamiyorum esimin degerleri benim degerlerim cok iyi neden olmuyor.vardir zamani demekten baska care yok.
O stres de zaten sinir bozucu mecbur gibi yapıyorsun artık bi sene oldu benimAhhh canım bulabilsem keşke. Tedavi gören biri olduğum için ister istemez aklımdan çıkmıyor. İlişki saatini bile doktor belirliyor yani
Ben de öyle. Ağladığım zamanlar oluyor, ödevmiş gibi sanki. Ama yanlış yapıyoruz.O stres de zaten sinir bozucu mecbur gibi yapıyorsun artık bi sene oldu benim
kuzum ya yumurtayı büyütmek için vurulan iğneler nekdrki tek tanesi mi 900
gözün aydın canım bak korktuğun gibi cıkmamıs sonuçların.. doktorun tavsiyesine uy bence. soğan kürü rahimi temizliyor ya içebilirsin belki..
o zaman canım vitamin seviyelerine baktırman lazım ki ben de baktırsam iyi olur anlaşılan..
ben 2 kutu menogon (10 doz) ve 1 ovitrelleyi heyet raporu ile 90 tlye aldım. heyet raporu şartlarını taşıyorsanız heyet raporuyla alın bence.kuzum ya yumurtayı büyütmek için vurulan iğneler nekdrki tek tanesi mi 900
rapordaki şartlar neler kuzumben 2 kutu menogon (10 doz) ve 1 ovitrelleyi heyet raporu ile 90 tlye aldım. heyet raporu şartlarını taşıyorsanız heyet raporuyla alın bence.Umutumut82
rapordaki şartlar neler kuzum
ben 2 kutu menogon (10 doz) ve 1 ovitrelleyi heyet raporu ile 90 tlye aldım. heyet raporu şartlarını taşıyorsanız heyet raporuyla alın bence.Umutumut82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?