Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En az 3 yil evli olmak
Hic cocuk olmamasi
En az 23 yasinda olmak vsss.
evlilik tutuyor sadece ya ne alaka bunlarda varya insanları ellerine düşmeye görsünler hayatta alamam o iğnelerden 900 tl çok pahali allah büyük çaresiz otlarla biseler yapicam inşalalh dualarim karşılık bulur

Kizlar merhaba bende igne olali bugun 17. Gunum.ve hic bir adet belirtim yok normalde 10 gun oncesinden goguslerimin acimaya baslamasi lazimdi oda yok merak icindeyim gunum gecsin diye bekliyorum

Valla canim benimde kenarda eşimden gizli 3000 vardi sperm testi hsg 1000tl gitti 200de bugun doktor tahlil gitti 50 de infolic combi. 1750tl kaldi.doktor bu aydan cok umutsuz yani onumüzdeki ay 1 kere igneli tedavi ve asilama yapicaz dedi. 900 ilac 600tl asilama ucreti 1500 yani benim para bitiyor.oglum dun geldi arkadasinin annesi hamileymis erkek kardesi varmis anne benimde olsun kardesim dedi cok üzüldüm.doktor 1 kez aşılamada tutmazsa tüp bebege göndericem dedi.6000 civariymis ignesi aşısi muayenesi yine 9000 i bulur.ben yaptiramam dedim.artik 1 ince bilezigim vardi taaaa dugunümden onu bozup 2.asilamayi yaptiririm olmadi Allahtan dicem

Kizlar merhaba bende igne olali bugun 17. Gunum.ve hic bir adet belirtim yok normalde 10 gun oncesinden goguslerimin acimaya baslamasi lazimdi oda yok merak icindeyim gunum gecsin diye bekliyorum

17.gunde idrardada kandada cikar canim ben olsam hemen test yapardim

2 yıldır her ay negatif gördüğüm icin cesaret edemiyorum tekrar yoksa diye ama meraktandan ölüyorum

Canim yoksada en azindan regli sokturücu ilac verir doktor kist olmasin diye regli olabilnekte tedavi basarisi bence. Ama regli belirtin yoksa hamilelik olabilir rabbim yüzune baksin insallah

valla rabbim büyük kuzum çaresiz kalamk çok kötü insallah bunlara gerek kalmadan gelir bebgin benimde geçen gün oğlum anne kardeşim ne zaman olucak dedi evet var 2 tane ama çocuk işte istiyor ben istiyorm 1 tane daha insallah babası istiyor ahhh ahhhhh

Benim bugün ıgnenin 17. Günü gelen giden yok normalde bugün kan testi yaptiricaktim çalıştığım için hastaneye gidemedim.esimede söylemedim olursa supriz yaparım diye sadece bi gebelik testi aldım şimdimi yapsam yoksa sabah ilk idrarlami

O kadarda bitki ictim 1aydir regli sokulsun diye fasa fiso oldu.reglim sokulmeden bitti artik bu aydan ümit yokta önümüzdeki ay igneyi alicaz mecbur.

Sabah ilk idrar daha garanti olur

Canim sabah yap bakalim bende 17. Gundeyim ama cesaret edemiyorum insallah gebeyizdir

Tutması için illa leke yada kanama olması gerekmiyor yani değil mi
hayır tabi ki. bir de aşılamada çok fazla ümitlenmemek lazım normal ilişkiden bir tık daha arttırıyor şansı.

Canım aşılamada düşük tehlikesi daha fazla diyolardogrumu
hiç alakası yok normal gebe kalanlarda düşük tehlikesi ne kadar bu da öyle.
tüp bebekte düşük tehlikesi daha çok. embriyo dışarda döllenip rahme yerleştirildiği için.

Cnm ilk idrarın onemli oldugunu cok dusunmuyorum 14.gunu aksam iş dönüşü yapip pozitif görmüştüm gebelik varsa cikiyor kesinlikle suanda zaten idrara gecmistir beta hcg hormonun simdi yapabilirsin insallah pozitifir

Kuzum senin ne kilon var masallah manken gibi kilon var.klomenden kilo almissindir ödemdir o yavas yavas gider
Ay canım benim ya çok teşekkür ederim iltifatın için :) işte klomenden sonra birden aldım canım. Bi de bundan bi kaç ay önce 7 kutu demir hapı kullandım onlar da çok kilo aldırıyo. Neyse veririz sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…