Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hay ağzına sağlık şurdaki herkese hep bunları söylüyorum, sen ne iyi yapmışsın sırayla yazmışsın her şeyi. Biz 7 aydır uğraşıyoruz en azından başka arkadaşlarımız faydalansın

Kizlar sonuclar cikmiş

E2 86.02
Fsh 5.56
Lh 6.78
Prolaktin 15.17
Tsh 0.825
B12 249.2
D3 vitamin 30.38

Bir bakin ne olur
Maşallah sana kuzum her şeyin çok güzel. Hafif pko var sadece onu biliyodun zaten. Bi de b12 nin sınırını hatırlayamadım ama büyük ihtimalle normaldir maşallah

Süper bi haber canım hayırlısı olsun. Evet ikinizin de değerleri harika bi sebep görünmüyo ama işte nasip demek ki. Ama içini ferah tut senin her türlü olur bebişin. Tüp bebeğe gerek kalmaz en kötü ihtimal aşılamayla hamile kalıcaksın bence sen bitanem

Sagol canım sevindim buna

Sagol bitanem benim bebis 2019 da kararli .rahim duvari cok kalin reglum cok az lekelenmeyle sokülmeden bitti o yüzden kalinlik kalmiş ve bir sonraki regliye kadarda kalinlasacagindan döllenme olmayabiliyormus.bu ayda çöp yani.aslinda hicbirsey vermicekti.klomen verdi yinede.deneme amacli yumurta geliscekmi diye .bakalim Allahtan umut kesilmez.

Vardır her şeyde bi hayır, olmaz diye düşünürsün oluveririr bu ay canım. İnşallah güzel haberi alırsın artık. Bizim bebişler 2019 u bekliyo, ocakta sanki çift çizgiyi görcez gibi bi his var içimde hep söylüyorum bakalım nasip :)

Bende de çok şişkinlik var ondanmı
Yok srnin bebiştendir canım benim. Ben de kaybettiğim bebeğime hamile kaldığımda en büyük belirtim şişkinlikti. Hiçbir şeyi sindiremiyodu resmen midem. Senin ki çok normal canım

Harika vermissn vala tebrikler sana kilo olayini hallettnsayilir bir neden gitti inss nasip olucak kuzum

Kizlar sonuclar cikmiş

E2 86.02
Fsh 5.56
Lh 6.78
Prolaktin 15.17
Tsh 0.825
B12 249.2
D3 vitamin 30.38

Bir bakin ne olur
Iyi gibi duruyo e2 birz yuksk geldi ama blki daha iyidir yksk olmasi bilmiyorm:) tsh harika kuzum ya. Benim 4 e yakndi tiroit var hapla 2 ye anca indirdim sukur son tedavnden once:)

Evt illaki olicak imkanlar teknolji gelsti neguzel guven verms doktorun. Evt yani bska nedn bizde goremiyorz asilama snde kesn tutar gibi geliyo bana esinin degerleri cok iyi senin yumrtalari hazirladilar mi olur gibi ins:) Cok kalin demek ki bildigi vardir canim ters tepmesin zaten pahali. Bi tup var icnde bi kuti ilac 500 tl sats fiyati. Onlada 2 kere igne yapiyorsun iste oyle dusn:) fzla koyuyorlwrms bazi kutulrdan 3 tane ckmsti. Burda indrmli satn yer var aslnda senn oldgn yerdede vrdir toplu alan hastane yakini bi eczane mtlaka sorsturursn kuzum.

Iyi gibi duruyo e2 birz yuksk geldi ama blki daha iyidir yksk olmasi bilmiyorm:) tsh harika kuzum ya. Benim 4 e yakndi tiroit var hapla 2 ye anca indirdim sukur son tedavnden once:)

Canim e2 ne hic bilmiyorum ama referans araligi 30 la 119 arasindaymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…