- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.281
Sagol teyzesi dogsun opcem heryerini:) buyuyorlar elleri olustu bu hafta hayretle takip ediyorm hergun Allahin bi mucizesi❤Sagol bitanem. Ya resimde bastan popoya 16mm yazmis yerim onlarin popişlerini.buyuyorlar annesi
Ozaman sikinto yok sekerim super hepsi:)Canim e2 ne hic bilmiyorum ama referans araligi 30 la 119 arasindaymiş.
Devletn o sartlari beni bnden aliyo hep cocuk yapin die mesaj veriyorlar hemde destek olmuyorlarYok canim kutusu 490 civariymis normalde çoğunu ssk karsiliyormus rapor cikinca ama sartlari var hic cocuk olmamasi lazimmis.1 aylik tedavi icin 2 tane alman lazim dedi 1 tane yetmiyormuş.femare dedim ben önermiyorum dedi klomen verdi zaten bu ay tam olarak regli olamadigimdan umit yok gibi birsey o yuzden klomen verdi onümüzdeki ay mecburen 900 u vericez.
Ah bitanem allah yardimcisi olsn bizim gibilerin gercektn cok zor. O sartlara uymk mumkundegl gebe bile kalmams olcn die bisi bile var. Canli cock vsrsa zatn olmuyo bide 23-39 arasi mi nydi yas bi yasi tutuyoruz sanirm:) allahtn umit kesilmez asilama tutsr ins canim benim. Bnde 3 bilezik bozdum tupbebek tedavisi icin sukur ki oldu ins dogsr saglkli. Bide suan jel verdi 3 aya kadr bi kutu bi hftsda bitiyo 100 tl ayda 400 hele gidiyo hpsini toparla 10 bini buluyo ek ilac jel blmemne allahtn yaptrdgm yer uygndu:)Valla canim benimde kenarda eşimden gizli 3000 vardi sperm testi hsg 1000tl gitti 200de bugun doktor tahlil gitti 50 de infolic combi. 1750tl kaldi.doktor bu aydan cok umutsuz yani onumüzdeki ay 1 kere igneli tedavi ve asilama yapicaz dedi. 900 ilac 600tl asilama ucreti 1500 yani benim para bitiyor.oglum dun geldi arkadasinin annesi hamileymis erkek kardesi varmis anne benimde olsun kardesim dedi cok üzüldüm.doktor 1 kez aşılamada tutmazsa tüp bebege göndericem dedi.6000 civariymis ignesi aşısi muayenesi yine 9000 i bulur.ben yaptiramam dedim.artik 1 ince bilezigim vardi taaaa dugunümden onu bozup 2.asilamayi yaptiririm olmadi Allahtan dicem
Cok heyecnli ins pozitifi gorursn canimBenim bugün ıgnenin 17. Günü gelen giden yok normalde bugün kan testi yaptiricaktim çalıştığım için hastaneye gidemedim.esimede söylemedim olursa supriz yaparım diye sadece bi gebelik testi aldım şimdimi yapsam yoksa sabah ilk idrarlami
Catlatmayi hp 90 a aliyodm buldgm indrimli eczanedn en son 70 e almstim isteynce satabiliyorlarms kuzum mecburuz ya kar yapiyo eczanelerde iste:) hepside sagolsn yurtdisndan geliyor:)kuzum çatlatan ovitrelle ama buyutende var kuzum onlar pahalıymış ama ben baktım 870 tl
Ah bitanem allah yardimcisi olsn bizim gibilerin gercektn cok zor. O sartlara uymk mumkundegl gebe bile kalmams olcn die bisi bile var. Canli cock vsrsa zatn olmuyo bide 23-39 arasi mi nydi yas bi yasi tutuyoruz sanirm:) allahtn umit kesilmez asilama tutsr ins canim benim. Bnde 3 bilezik bozdum tupbebek tedavisi icin sukur ki oldu ins dogsr saglkli. Bide suan jel verdi 3 aya kadr bi kutu bi hftsda bitiyo 100 tl ayda 400 hele gidiyo hpsini toparla 10 bini buluyo ek ilac jel blmemne allahtn yaptrdgm yer uygndu:)
Aynen ona sinir oluyorm bende 3 diyoda olmayn napsn bi maasla asgari ucrt gecinenler var halki dusnmeleri lazim temel ihtiyac gibi bisi bu ozel luks degl ki. Ay deme ole kuzum ya en guzel snasin iknci evladn olsun❤ ben bide ozel kurumdaym bankabin kendi emkli sandigi var ozel sigirta ayri vsr okadr pirim kesiliyorki maastn yuksk odeniyo sgkdan da ama gel gor sartlar ayni benmde agrima gitmsti:)Hem 3 cocuk diyorlar ayda 850tl sigorta primi öduyorum okadar agrima gidiyorki. Inanki ben para verip hamile kaliyim o igneler bedava verilmeye baslar bende sans yok
3 yılı aşkın evli olmak hiç cocugunun olmaması 23 yasını doldurmak bunlar hatırladıkladımşartlar nedir?
Ah bitanem allah yardimcisi olsn bizim gibilerin gercektn cok zor. O sartlara uymk mumkundegl gebe bile kalmams olcn die bisi bile var. Canli cock vsrsa zatn olmuyo bide 23-39 arasi mi nydi yas bi yasi tutuyoruz sanirm:) allahtn umit kesilmez asilama tutsr ins canim benim. Bnde 3 bilezik bozdum tupbebek tedavisi icin sukur ki oldu ins dogsr saglkli. Bide suan jel verdi 3 aya kadr bi kutu bi hftsda bitiyo 100 tl ayda 400 hele gidiyo hpsini toparla 10 bini buluyo ek ilac jel blmemne allahtn yaptrdgm yer uygndu:)
Bende çok şişiyorum nefes almakta zorlanıyorum neden bebeğini kaybettin canmYok srnin bebiştendir canım benim. Ben de kaybettiğim bebeğime hamile kaldığımda en büyük belirtim şişkinlikti. Hiçbir şeyi sindiremiyodu resmen midem. Senin ki çok normal canım
Kaç aylık canmSagol teyzesi dogsun opcem heryerini:) buyuyorlar elleri olustu bu hafta hayretle takip ediyorm hergun Allahin bi mucizesi❤
kizlar bu,ay antibiyotik kullandim. regl tarihim 13 aralik. acaba antibiyotikten regl gec gelirmi. reglin gelmesi icin bitkisel bisiler yapayimmi
bende griptim cnm. bu,ay doktor burda. gitmeyecek bi yere. bende cok,heyecanliyim. ins hemen erkekn gelsin regl. tedaviye baslayayimCanim ben bu ay grip icin 4 gun ilac kullandim hormonlar duzgun cikti ama tam olarak regli olamadim lekelenme oldu bitti.bitkilere gelince 20 gündur reglim gecikmesin diye icmedigim kalmadi fos çıktı
Antibiyotik le alakası yok canım hatta ben içtiğimde adet ölüyordum bazenkizlar bu,ay antibiyotik kullandim. regl tarihim 13 aralik. acaba antibiyotikten regl gec gelirmi. reglin gelmesi icin bitkisel bisiler yapayimmi
qy insallah cnm. olmasin zaten. hemen tedaviye baslayalim. zaman kaybetmek istemiykrum artik. hafif kasiklarimda agri var ama hayirlisi bakalmAntibiyotik le alakası yok canım hatta ben içtiğimde adet ölüyordum bazen
İnşallah tedavinde istediğin sonucu alırsın canmqy insallah cnm. olmasin zaten. hemen tedaviye baslayalim. zaman kaybetmek istemiykrum artik. hafif kasiklarimda agri var ama hayirlisi bakalm
Kaç yıllık evliydin sen cammqy insallah cnm. olmasin zaten. hemen tedaviye baslayalim. zaman kaybetmek istemiykrum artik. hafif kasiklarimda agri var ama hayirlisi bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?