Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devletn o sartlari beni bnden aliyo hep cocuk yapin die mesaj veriyorlar hemde destek olmuyorlar

Kizlar agustos ayindan beri stres icindeyim kafamda nohut buyüklugünde beze cikti cok agri yapmaya basladi zonk zonk zonkluyor yarin randevular dolu pazartesi randevu aldim insallah kötu huylu birsey cikmaz.

Ah bitanem allah yardimcisi olsn bizim gibilerin gercektn cok zor. O sartlara uymk mumkundegl gebe bile kalmams olcn die bisi bile var. Canli cock vsrsa zatn olmuyo bide 23-39 arasi mi nydi yas bi yasi tutuyoruz sanirm:) allahtn umit kesilmez asilama tutsr ins canim benim. Bnde 3 bilezik bozdum tupbebek tedavisi icin sukur ki oldu ins dogsr saglkli. Bide suan jel verdi 3 aya kadr bi kutu bi hftsda bitiyo 100 tl ayda 400 hele gidiyo hpsini toparla 10 bini buluyo ek ilac jel blmemne allahtn yaptrdgm yer uygndu:)

Cok heyecnli ins pozitifi gorursn canim aksmda cikiyo ama sabah daha net diyorlar istersn oyle yap kafan karsmasin:)

Hem 3 cocuk diyorlar ayda 850tl sigorta primi öduyorum okadar agrima gidiyorki. Inanki ben para verip hamile kaliyim o igneler bedava verilmeye baslar bende sans yok

Hem 3 cocuk diyorlar ayda 850tl sigorta primi öduyorum okadar agrima gidiyorki. Inanki ben para verip hamile kaliyim o igneler bedava verilmeye baslar bende sans yok
Aynen ona sinir oluyorm bende 3 diyoda olmayn napsn bi maasla asgari ucrt gecinenler var halki dusnmeleri lazim temel ihtiyac gibi bisi bu ozel luks degl ki. Ay deme ole kuzum ya en guzel snasin iknci evladn olsun❤ ben bide ozel kurumdaym bankabin kendi emkli sandigi var ozel sigirta ayri vsr okadr pirim kesiliyorki maastn yuksk odeniyo sgkdan da ama gel gor sartlar ayni benmde agrima gitmsti:)

Sonu iyi oldu 3 bilekle 2 elmasin oldu.insallah saglikli sihatli gelsinler

Yok srnin bebiştendir canım benim. Ben de kaybettiğim bebeğime hamile kaldığımda en büyük belirtim şişkinlikti. Hiçbir şeyi sindiremiyodu resmen midem. Senin ki çok normal canım
Bende çok şişiyorum nefes almakta zorlanıyorum neden bebeğini kaybettin canm

Son düzenleme:
kizlar bu,ay antibiyotik kullandim. regl tarihim 13 aralik. acaba antibiyotikten regl gec gelirmi. reglin gelmesi icin bitkisel bisiler yapayimmi

Canim ben bu ay grip icin 4 gun ilac kullandim hormonlar duzgun cikti ama tam olarak regli olamadim lekelenme oldu bitti.bitkilere gelince 20 gündur reglim gecikmesin diye icmedigim kalmadi fos çıktı

Canim ben bu ay grip icin 4 gun ilac kullandim hormonlar duzgun cikti ama tam olarak regli olamadim lekelenme oldu bitti.bitkilere gelince 20 gündur reglim gecikmesin diye icmedigim kalmadi fos çıktı
bende griptim cnm. bu,ay doktor burda. gitmeyecek bi yere. bende cok,heyecanliyim. ins hemen erkekn gelsin regl. tedaviye baslayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…