Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende griptim cnm. bu,ay doktor burda. gitmeyecek bi yere. bende cok,heyecanliyim. ins hemen erkekn gelsin regl. tedaviye baslayayim

Insallah canim benim umutlar 2019 a kaldi bari senin tutsun.halanin kizina okadar gicik oldumki inan kendim kadar cok istiyorum saglikli bir bebisin olmasini

oy kuzum ins. bende cok istiykrum. saglikla gelsin bebis. hep beraber olsn bebisleer. gun,yalariz belki bi,gun bulusuruz :)

Bugun kontrolden cikinca sunu farkettim bu forumdaki birkac kisiye bayagi baglanmisim. Teselliyi mutlulugu burda paylasmak istiyorum.

Bir kaç kişide bende varmıyım acaba canm☺

Burda sevmedigim kimse yok kimse kotu niyetli degil.sanirim hepimizin bir tarafi eksik oldugundan anliyoruz birbirimizi. Heleki insanin cevresinde kötü seyler yasadigimizda yalanciktan uzulen timsahlar varken yanliz olmadigini bilmek güzel. ama bugun doktordan cikinca hemen buraya yazdim ve A AloeeVeraa ve Morasigi maldelmor i aradi gozlerim onlarla cok uzun zamandir dertlesiyoruz.

Ama gerçekten insan baglanıyo buraya

Benim hic arkadasim yok arkadaş edinemiyorum yasitlarimla anlasamiyorum.o yuzden herzaman herseyi icime atarim kendime saklarim o yuzden böyle bir ortam benim gibiler icin cok guzel.

Hm anladım canm

Kontrole gittiginde son durumun ne canım bir gelişmen varnı

Tam olarak regli olamadigimdan rahim duvarim hala kalinmiş birsonraki regliye dahada kalinlasir o yuzden bu ay muhtemelen döllenme olmaz dedi doktor ama yumurta gelisimini izlemek icin klomen verdi.ocak ayinda igneli tedaviye baslicaz.

oz3lden de yazabilirsin cnm. telefonumu verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…