- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.301
bende griptim cnm. bu,ay doktor burda. gitmeyecek bi yere. bende cok,heyecanliyim. ins hemen erkekn gelsin regl. tedaviye baslayayim
3. yildayiz cnm. bakalm artik hayirlisi ne olck. 1 basarisiz tedavim vr. klomen ve igne. bu,ay yeni,tedaviye baslayacagmKaç yıllık evliydin sen camm
oy kuzum ins. bende cok istiykrum. saglikla gelsin bebis. hep beraber olsn bebisleer. gun,yalariz belki bi,gun bulusuruz :)Insallah canim benim umutlar 2019 a kaldi bari senin tutsun.halanin kizina okadar gicik oldumki inan kendim kadar cok istiyorum saglikli bir bebisin olmasini
bakalm cnm. pek sansli degilim ama. bu ay cok ,istiyrmİnşallah tedavinde istediğin sonucu alırsın canm
Umutsuzluga kapınma canım bence eşim de olmaz çocugumız diyoduk ama bak oldu hala inanamıyoruz inşallah seninse her isteyenin de olurbakalm cnm. pek sansli degilim ama. bu ay cok ,istiyrm
Aşılamayı dene bide canm3. yildayiz cnm. bakalm artik hayirlisi ne olck. 1 basarisiz tedavim vr. klomen ve igne. bu,ay yeni,tedaviye baslayacagm
cnm bakalm artkm hayirlisi hkkimizda. ins olur bebisUmutsuzluga kapınma canım bence eşim de olmaz çocugumız diyoduk ama bak oldu hala inanamıyoruz inşallah seninse her isteyenin de olur
oy kuzum ins. bende cok istiykrum. saglikla gelsin bebis. hep beraber olsn bebisleer. gun,yalariz belki bi,gun bulusuruz :)
Bir kaç kişide bende varmıyım acaba canm☺Bugun kontrolden cikinca sunu farkettim bu forumdaki birkac kisiye bayagi baglanmisim. Teselliyi mutlulugu burda paylasmak istiyorum.
Ama gerçekten insan baglanıyo burayaBugun kontrolden cikinca sunu farkettim bu forumdaki birkac kisiye bayagi baglanmisim. Teselliyi mutlulugu burda paylasmak istiyorum.
Bir kaç kişide bende varmıyım acaba canm☺
Ama gerçekten insan baglanıyo buraya
Hm anladım canmBurda sevmedigim kimse yok kimse kotu niyetli degil.sanirim hepimizin bir tarafi eksik oldugundan anliyoruz birbirimizi. Heleki insanin cevresinde kötü seyler yasadigimizda yalanciktan uzulen timsahlar varken yanliz olmadigini bilmek güzel. ama bugun doktordan cikinca hemen buraya yazdim ve A AloeeVeraa veMorasigi maldelmor i aradi gozlerim onlarla cok uzun zamandir dertlesiyoruz.
Kontrole gittiginde son durumun ne canım bir gelişmen varnıBugun kontrolden cikinca sunu farkettim bu forumdaki birkac kisiye bayagi baglanmisim. Teselliyi mutlulugu burda paylasmak istiyorum.
Kontrole gittiginde son durumun ne canım bir gelişmen varnı
evet cnm bende. ins allah gonlumuzdekini versin bizeBugun kontrolden cikinca sunu farkettim bu forumdaki birkac kisiye bayagi baglanmisim. Teselliyi mutlulugu burda paylasmak istiyorum.
Hayırlısı olsun canımTam olarak regli olamadigimdan rahim duvarim hala kalinmiş birsonraki regliye dahada kalinlasir o yuzden bu ay muhtemelen döllenme olmaz dedi doktor ama yumurta gelisimini izlemek icin klomen verdi.ocak ayinda igneli tedaviye baslicaz.
oz3lden de yazabilirsin cnm. telefonumu verebilirimBurda sevmedigim kimse yok kimse kotu niyetli degil.sanirim hepimizin bir tarafi eksik oldugundan anliyoruz birbirimizi. Heleki insanin cevresinde kötü seyler yasadigimizda yalanciktan uzulen timsahlar varken yanliz olmadigini bilmek güzel. ama bugun doktordan cikinca hemen buraya yazdim ve A AloeeVeraa veMorasigi maldelmor i aradi gozlerim onlarla cok uzun zamandir dertlesiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?