- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.321
oz3lden de yazabilirsin cnm. telefonumu verebilirim
tsk ederim saolasin cnm.Aman biz senle gorusmeyelim yojsa senin hala kizini tokatlarim...cok gicik oldum.surekli dua ediyorum sana
Aynen oyle kuzum hic gozumde degil bu da olmasa devam edicektik digerleride bozlckti mali napiym yanmda yavrum olmaynca sukurler olsn❤Sonu iyi oldu 3 bilekle 2 elmasin oldu.insallah saglikli sihatli gelsinler
2 ayimz doldu canimKaç aylık canm
Canim benim bnde sana size cok baglandm sevdim en kotu anlarmda desrk oldunuz bilgiler verdiniz. whatsp arkadslarndn cok burdan yazisiyordk hep iyiki varsin sen de❤Burda sevmedigim kimse yok kimse kotu niyetli degil.sanirim hepimizin bir tarafi eksik oldugundan anliyoruz birbirimizi. Heleki insanin cevresinde kötü seyler yasadigimizda yalanciktan uzulen timsahlar varken yanliz olmadigini bilmek güzel. ama bugun doktordan cikinca hemen buraya yazdim ve A AloeeVeraa veMorasigi maldelmor i aradi gozlerim onlarla cok uzun zamandir dertlesiyoruz.
Aman biz senle gorusmeyelim yojsa senin hala kizini tokatlarim...cok gicik oldum.surekli dua ediyorum sana
Evet ama hassaslaşınca artık tam yumurtlama zamanı nedense modum gidiyor diğer zaman sorun yok bazen espriye de vuruyorum hamile kalayım inşallah bir ay bana yanaşmaBen de öyle. Ağladığım zamanlar oluyor, ödevmiş gibi sanki. Ama yanlış yapıyoruz.
Ya. Bende bunu düşünüyordum kilo veremiyorum ve almaya devam ediyoeum ilaçlardan mı diye düşünüyordum sürekli yeme isteği varKlomen ve çatlatma iğnesinin kilo aldırdığı söyleniyo canım. Bence doğru olabilir, çünkü 2 kez kullandım onlardan sonra birden kilo almaya başladım sanki
allahin daha iyi planlari var. heo,ona inanirim. kuzular saglikla gelsin ins cnm. en buyuk cvp olur cnmmaldelmor ahh o kiza bnde sinir oldm okuynca nasi bi kalp anne demstim. Allah sana tez zamanda nasip etsnde agizlari cok guzel kapansin ins ay benmde sokagmda dedikodum ckms sabhn koru gidiyorm aksm gidiyorm diger binadaki kadnlari allah askina nerde goreyim anca binamdaki 2 3 komsumla iyiym. Islemlerdn sora hastanedn eve geldgmzde tabi halsz gelmstim zor yurudm arabadb inince gorms millet yemems icmems alt kimsuma dems aa senin komsun dusuk yapti sanirm hastanedn geldi. Bak hep akil kotuluge calisiyo iyi biseye degil. Kiz da ne dusugu hamile degil kimsum ne alaka senaryo falan dems. Cok dedikoducular ole insnlarla asla zatn isim olmaz bide nrde gorcm milleti ben umrmda degl dengim sanki o kadinlar Allah buyk iste o laflardn sora hamile kaldim iste karnm buyunce gorurlerse kapak olur allahn isine karislmaz anlarlar
Bende de oldu o aldırdım ama yine çıktı sorunsuz sa boşa aldırma bence genel olarak yine çıktığını duydumKizlar agustos ayindan beri stres icindeyim kafamda nohut buyüklugünde beze cikti cok agri yapmaya basladi zonk zonk zonkluyor yarin randevular dolu pazartesi randevu aldim insallah kötu huylu birsey cikmaz.
maldelmor ahh o kiza bnde sinir oldm okuynca nasi bi kalp anne demstim. Allah sana tez zamanda nasip etsnde agizlari cok guzel kapansin ins ay benmde sokagmda dedikodum ckms sabhn koru gidiyorm aksm gidiyorm diger binadaki kadnlari allah askina nerde goreyim anca binamdaki 2 3 komsumla iyiym. Islemlerdn sora hastanedn eve geldgmzde tabi halsz gelmstim zor yurudm arabadb inince gorms millet yemems icmems alt kimsuma dems aa senin komsun dusuk yapti sanirm hastanedn geldi. Bak hep akil kotuluge calisiyo iyi biseye degil. Kiz da ne dusugu hamile degil kimsum ne alaka senaryo falan dems. Cok dedikoducular ole insnlarla asla zatn isim olmaz bide nrde gorcm milleti ben umrmda degl dengim sanki o kadinlar Allah buyk iste o laflardn sora hamile kaldim iste karnm buyunce gorurlerse kapak olur allahn isine karislmaz anlarlar
Bende de oldu o aldırdım ama yine çıktı sorunsuz sa boşa aldırma bence genel olarak yine çıktığını duydum
Canim benim bnde sana size cok baglandm sevdim en kotu anlarmda desrk oldunuz bilgiler verdiniz. whatsp arkadslarndn cok burdan yazisiyordk hep iyiki varsin sen de❤
yavrum keşke catlatma olsa bu iğne büyütücü iğneler ve 900 tlCatlatmayi hp 90 a aliyodm buldgm indrimli eczanedn en son 70 e almstim isteynce satabiliyorlarms kuzum mecburuz ya kar yapiyo eczanelerde iste:) hepside sagolsn yurtdisndan geliyor:)
İlki yapıyordu hatta çarpıyordum arabaya binip inerken inanılmaz canım yanıyordu o yüzden aldırdım ama yerine aynısı çıktı şimdilik ağrımıyor o çok eskiydi ama bu bi sene falan oldu belki oda sonra öyle olurBenim agri yapiyor senin agrimismiydi canim
Ağrı yapan bi şeyse kötü bi şey değildir canım benim. Tabi baktırmakta fayda var. Moralini bozma hiçKizlar agustos ayindan beri stres icindeyim kafamda nohut buyüklugünde beze cikti cok agri yapmaya basladi zonk zonk zonkluyor yarin randevular dolu pazartesi randevu aldim insallah kötu huylu birsey cikmaz.
Gelişimi durdu canım. 7 haftalıkken kalp atışı dinlemeye gittik yoktu 6+2 boyutundaydı. Bekleyelim dedi doktor. 8 haftalıkken gittik bir hafta da 6+5 olmuştu çok yavaş gelişiyodu. Ertesi gün zaten kese tamamen bozulmuştu ve kürtaj oldum canımBende çok şişiyorum nefes almakta zorlanıyorum neden bebeğini kaybettin canm
Antibiyotik geciktirebiliyomuş canım ama belli olmaz zamanında gelir belki. Bitkisel bi şeyler yapmak istersen civanperçemi adet söktürmede oldukça etkilikizlar bu,ay antibiyotik kullandim. regl tarihim 13 aralik. acaba antibiyotikten regl gec gelirmi. reglin gelmesi icin bitkisel bisiler yapayimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?