- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.341
Kıyamam sana ya canım benim. Keşke daha erken koşabilseydim yardımına ama biraz geç gördüm malesef. Benim için de öyle burdaki herkesi çok seviyorum ama dediğin gibi belli kişilerle uzun zamandır bir aradayız ya ailemizden gibilerBurda sevmedigim kimse yok kimse kotu niyetli degil.sanirim hepimizin bir tarafi eksik oldugundan anliyoruz birbirimizi. Heleki insanin cevresinde kötü seyler yasadigimizda yalanciktan uzulen timsahlar varken yanliz olmadigini bilmek güzel. ama bugun doktordan cikinca hemen buraya yazdim ve A AloeeVeraa ve @Morasigimaldelmor i aradi gozlerim onlarla cok uzun zamandir dertlesiyoruz.
Tam bi bilgim yok ama klomen ve çatlatmanın kilo aldırdığı söyleniyo canım. Doğru olabilir çünkü ben de birden 4 kilo falan aldım nasıl aldığımı bile anlamadımYa. Bende bunu düşünüyordum kilo veremiyorum ve almaya devam ediyoeum ilaçlardan mı diye düşünüyordum sürekli yeme isteği var
İğnenin içeriğinde lh hormonu da var canım. O yüzden ovulasyon iğne etkisi geçene kadar pozitif çıkar seni yanıltırBen çatlama iğnesinden sonra üç gün ovülasyon testi yaptım hep iki çizgi de kıpkırmızı çıktı çatlamamış gibi duruyor iğne etkisinden mi acaba ya ovulasyonn testi aktif kullanan var mı
cnm denicem o dedigini. pazartesi basliyacam.Antibiyotik geciktirebiliyomuş canım ama belli olmaz zamanında gelir belki. Bitkisel bi şeyler yapmak istersen civanperçemi adet söktürmede oldukça etkili
Çatlar canmmerhaba! iyi akşamlar. bende bugun oldum iğne. çok heyecanlıyım. çatlarmı acaba. faydasını gorenler varmı? lutfen yardımcı olun
İlki yapıyordu hatta çarpıyordum arabaya binip inerken inanılmaz canım yanıyordu o yüzden aldırdım ama yerine aynısı çıktı şimdilik ağrımıyor o çok eskiydi ama bu bi sene falan oldu belki oda sonra öyle olur
Ay inşallahh. kaç gün içinde çatlar acaba biliyormusunuzÇatlar canm
Normal gebelikmiydi aşılama mıGelişimi durdu canım. 7 haftalıkken kalp atışı dinlemeye gittik yoktu 6+2 boyutundaydı. Bekleyelim dedi doktor. 8 haftalıkken gittik bir hafta da 6+5 olmuştu çok yavaş gelişiyodu. Ertesi gün zaten kese tamamen bozulmuştu ve kürtaj oldum canım
Ben akşam iğne vurdum sabah çatladıAy inşallahh. kaç gün içinde çatlar acaba biliyormusunuz
şimdi hamilemisiniz siz?Ben akşam iğne vurdum sabah çatladı
Evet canımşimdi hamilemisiniz siz?
Sen aşılamamı olcan canmşimdi hamilemisiniz siz?
çok sevindim)) Allah analı babalı buyutsun inşallah. hoş gelsin. ilk hamileliyiniz?Evet canım
Amin canım sagol darısı sana inşallah isteyen herkese Allahım nasip etsinçok sevindim)) Allah analı babalı buyutsun inşallah. hoş gelsin. ilk hamileliyiniz?
yok. benim bir kızım var. 2ci bir turlu olmak bilmiyor. yumurta buyumesi çatlamsı için iyne yaptırdım inşallah çatlarda hamile kalırımSen aşılamamı olcan canm
Amin))Amin canım sagol darısı sana inşallah isteyen herkese Allahım nasip etsin
İnşallah canm çatlar lavoboya gittiğin zaman akıntın olur anlarsın çatladığınıyok. benim bir kızım var. 2ci bir turlu olmak bilmiyor. yumurta buyumesi çatlamsı için iyne yaptırdım inşallah çatlarda hamile kalırım
geçen ay iğnesiz çatladı ama kalmadım(. şimdi olur inşallah. kaç haftalıksız? kızmı erkekmi?İnşallah canm çatlar lavoboya gittiğin zaman akıntın olur anlarsın çatladığını
siz aşılama yaptırdız?geçen ay iğnesiz çatladı ama kalmadım(. şimdi olur inşallah. kaç haftalıksız? kızmı erkekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?