- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.361
6 haftalık benimde aşılamayla oldugeçen ay iğnesiz çatladı ama kalmadım(. şimdi olur inşallah. kaç haftalıksız? kızmı erkekmi?
Evetsiz aşılama yaptırdız?
Evet aşılamasiz aşılama yaptırdız?
ilkinde mi tutdu?6 haftalık benimde aşılamayla oldu
Evet allaha şükürler olsunilkinde mi tutdu?
çok şükür. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeyiniEvet allaha şükürler olsun
Amin inşallah canm sabırsızlıkla bekliyorumçok şükür. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeyini
Sizinkinin olmama sebebi varmi daha önce olmuşya kızınızçok şükür. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeyini
yumurta buyuyub çatlamıyor. doktor başka sebeb demedi. başka her şey yolunda. yazda kaldım. yeni oğrendim ama öğrendim gunde açıldıSizinkinin olmama sebebi varmi daha önce olmuşya kızınız
Bilmiyorum onu cannm benimki biri kendi çatladı diğeri iğneyle benim bir ardaşta yumurtası 18 olmuştu doktor ikiz şansı yüksek demiştibende 2yumurta yetişdi. acaba 2de çatlarsa ikiz ola bilirmi. biliyormusun?
İnşallah çatlaryumurta buyuyub çatlamıyor. doktor başka sebeb demedi. başka her şey yolunda. yazda kaldım. yeni oğrendim ama öğrendim gunde açıldı
peki noldu hamile kala bilmişmiBilmiyorum onu cannm benimki biri kendi çatladı diğeri iğneyle benim bir ardaşta yumurtası 18 olmuştu doktor ikiz şansı yüksek demişti
valla haberim yok beraber aşılama olmuştuk doktor öyle dedipeki noldu hamile kala bilmişmi
hepimiz icin hayırlısı. çok isterdim ikiz olmasını. pazartesi gunu doktora gidicem yine o zaman hayırlısı öğrenirimvalla haberim yok beraber aşılama olmuştuk doktor öyle dedi
Amin inşallah canmhepimiz icin hayırlısı. çok isterdim ikiz olmasını. pazartesi gunu doktora gidicem yine o zaman hayırlısı öğrenirim
Amin. ben gidiyim dua ediyim. Rabbim her kesin gonlune gore versin. iyi gecelerAmin inşallah canm
İstediğin kadar sor lütfen kafamda Benimde sağ kulak hizasının biraz üstü orayı uyuşturup iki üç dikişle halloluyor beş dakka da ama bende maalesef yine çıktıCanim cok soru sordum kafandami cikmisti benim kafamin sag orta kisiminda cikti
İstediğin kadar sor lütfen kafamda Benimde sağ kulak hizasının biraz üstü orayı uyuşturup iki üç dikişle halloluyor beş dakka da ama bende maalesef yine çıktı
Yk anlamazlar alınca ancak incelemeye gidiyor yağ bezeleri genelde temiz çıkar ama takma kafanaSagol canim benimde ayni yerde genel cerrahiye bir gostericem.iyi huylu kotu huylu ayrimi falan varmis aldiemayinca anlamazlar herhalde
Hahaa aynısı canım. Ben de öyle diyorum, hamile kalınca beni unut birkaç ay diyorum. Bizim bebişlerimiz cok kıymetli olur canım, zor olan her şey daha güzel olur :))Evet ama hassaslaşınca artık tam yumurtlama zamanı nedense modum gidiyor diğer zaman sorun yok bazen espriye de vuruyorum hamile kalayım inşallah bir ay bana yanaşmaeşimi makaraya alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?