Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yavrum keşke catlatma olsa bu iğne büyütücü iğneler ve 900 tl
Ah bana mi diyon ne igneler aldim kuzum tedavide hepsi yuzlerce tl italya ingiltre hep oralardn geliyo malum dolarda ykskti ozaman daha cok:) aldgmz eczaci yariya yakn indrm yapti sagolsn cok dua ettik ona cok sevap isliyor isi rast gitsin

Sagol canim benimde ayni yerde genel cerrahiye bir gostericem.iyi huylu kotu huylu ayrimi falan varmis aldiemayinca anlamazlar herhalde
Ya bende 2gun once farkettim 2tane sol kulak arkasinda nohuttan daha küçük çıkmış bitanede boynumun yan tarafinda baya bi büyük çıkmış cok korkuyorum arkadaki küçüklerden biri cok aciyo kasiniyo surekli napcam bilmiyorum cok üzgünüm yaa

Alemsnsn sekerm tamam:) yok soleyemem zatn konsmuyorm hic tanimadgim bilmedgim insanlar dedikodumi yapms okadr bos kalmslar demek:)

Canim birde internette recep ivedigin resmi var afedersin nah çekiyor ben onun resmini bir badiye bastirip ustünede hirka giyip önünü kapatip 1 2 kisi var onlara supriz yapicam ahtim var eşimin teyzesinin kizi var 20kisinin icinde rezil etti.

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-07-23-29-20.webp
    29 KB · Görüntüleme: 18
Hahaa aynısı canım. Ben de öyle diyorum, hamile kalınca beni unut birkaç ay diyorum. Bizim bebişlerimiz cok kıymetli olur canım, zor olan her şey daha güzel olur :))
Hayatımda hiç bişey kolay gelmedi bana zaten tırnaklarımla kazıyarak aldım buda öyle olmasaydı şaşardım :) hayırlısı deyip tevekkül ediyoruz

Sanada cok gecms olsn canim ihmal etmeyn iyi dusunelim strestn olabilir basit kolaydir ins

Canim genel cerrahi bakiyormuş ihmal etme benimde agri yapiyor

Sesli guldum evde Allah da seni guldursun harika plan kuzum ay cok guldm ya hakedene yapacaksin aynen:)

Canim genel cerrahi bakiyormuş ihmal etme benimde agri yapiyor
Ya ben hayatimda hic boyle bisey yaşamadım okadar korktumki farkedince sanki bianda bigecede çıkmışlar çünkü ele gelmicek gibi diil cok kafama taktim biraz netten baktim kanser falanda yaziyo 2gundur uyku uyuyamiyorum okadar moralim bozukki gidicem doktorada insallah

Ay Allah korusun canim bende cok korktum.4 yasinda oglum var bana birsey olsa neyapar diye düsündüm durdum.

Allah korusun tabi hep moral bozukluğundan stres sıkıntıdan oluyo bunlar huyum batsın herseyi aşırı kafama takan insanim ben nefret ediyorum bu huyumdan

Aynen bende oyleyim normalde pazartesi randevum var ama yarin sabah acile gidicem yoksa pazartesiye kadar stresten portakal gibi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…