Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buna çok güldüm valla alemsin kıız

Hakedene hakettigini vermeyince aziyorlar canim.... beni 20kadinin icinde rezil etti.hatta yanimdaki kadinlar bu nebicim akraba suratindan fitnelik hinlik akiyor dediler
Katılıyorum tam öylelerine yaptıkları gibi cevap vermek lazım canım. Onlar ancak bundan anlar

Ben bugün adet oldum gibi 2gun gecikmeyle boyle coook açık kahwerengi ama gelmiyo tuwalete gittikce az az geliyo okadar agrimda yok denecek kadar az ki ben cok sancılı adet olurum normalde sökulemedimmi acabaaa

Diğerlerinde hiç bi sıkıntım yoktu
ilk hamilelik mi duşunuyosun. Rabbim gonlunce eyler inşallah. bu kotu gunleri unutursun. belki geç dollenmiş hemen umidini uzme. bu ay olmazsa gelen ay olur inşallah
Çok tesekur ederim bu saatte bile bana destek oluyorsunuz rabbim biran önce yüzünüzü sizinde guldursun

Şimdi test yaptım sonuç malesef tek çizgi adette olmadım neden acaba moralim çok kötü

Hakkinda hayirlisi canim. Ben 2 kullanimimda 18gunde regli oldum.pazartesiye kadar regl olmazsan doktora gidersin.ama sen her ihtimale karsi ilac falan icme idrar testlerine güven olmuyor.

Inşallah kızım çok istiyor yakında doğum günü anne inşallah doğum günü hediyesi kardeşim olur en büyük hediye diyor((

Ayni durumdayiz bendede 4 yasinda var okula baslayinca kardes krizi tuttu sadece onun kardesi yokmuş.o boyle uzulünce ben daha cok strese giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…