- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.401
Dene canım. Adetlerin çok düzensiz değilse 1-2 günde etki ediyo ama tadı acayip iğrençcnm denicem o dedigini. pazartesi basliyacam.
Normal gebelikti canım hem de ilk denediğimiz ayda hamile kaldım evliliğimin 2.ayındaNormal gebelikmiydi aşılama mı
Valla ben haber beklerim öyle bi durumda canımcım :) ❤Ahh ins tatlim❤ izmire yolum duserse yazcm size ordaki arkadslara:)
Buna çok güldüm valla alemsin kıızCanim birde internette recep ivedigin resmi var afedersin nah çekiyor ben onun resmini bir badiye bastirip ustünede hirka giyip önünü kapatip 1 2 kisi var onlara supriz yapicam ahtim var eşimin teyzesinin kizi var 20kisinin icinde rezil etti.
Buna çok güldüm valla alemsin kıız
Katılıyorum tam öylelerine yaptıkları gibi cevap vermek lazım canım. Onlar ancak bundan anlarHakedene hakettigini vermeyince aziyorlar canim.... beni 20kadinin icinde rezil etti.hatta yanimdaki kadinlar bu nebicim akraba suratindan fitnelik hinlik akiyor dediler
çok teşekkur ederim. ben de aşılama deyil yalnızHayirli olsn canim tedavin2 si birden dollenirse olur ihtimal var. Asilamada bunun icin onay aliniyor cogul ihtimali var olabilir die. Allah gonlune gore versin
inşallah yakında iyi haberler alırsın. moralini bozma. kaç gun geciktinkiŞimdi test yaptım sonuç malesef tek çizgi adette olmadım neden acaba moralim çok kötü
inşallah tutar. ama 2si tutsa daha guzel olmazmı?
Bugün ıgnenin 18. Günü uzulmemet elde değil gecikince umitleniyosun umitlenmeyim diyorum ama olmuyorinşallah yakında iyi haberler alırsın. moralini bozma. kaç gun geciktinki
ilk hamilelik mi duşunuyosun. Rabbim gonlunce eyler inşallah. bu kotu gunleri unutursun. belki geç dollenmiş hemen umidini uzme. bu ay olmazsa gelen ay olur inşallahBugün ıgnenin 18. Günü uzulmemet elde değil gecikince umitleniyosun umitlenmeyim diyorum ama olmuyor
Ilk degil bi kızım var 8 yaşında 3 senedirde 2 ye uğraşıyoruz 2 düşüğünm var şimdide olmuyoilk hamilelik mi duşunuyosun. Rabbim gonlunce eyler inşallah. bu kotu gunleri unutursun. belki geç dollenmiş hemen umidini uzme. bu ay olmazsa gelen ay olur inşallah
Diğerlerinde hiç bi sıkıntım yoktuIlk degil bi kızım var 8 yaşında 3 senedirde 2 ye uğraşıyoruz 2 düşüğünm var şimdide olmuyo
Diğerlerinde hiç bi sıkıntım yoktu
Çok tesekur ederim bu saatte bile bana destek oluyorsunuz rabbim biran önce yüzünüzü sizinde guldursunilk hamilelik mi duşunuyosun. Rabbim gonlunce eyler inşallah. bu kotu gunleri unutursun. belki geç dollenmiş hemen umidini uzme. bu ay olmazsa gelen ay olur inşallah
teşekkurler. benimde bir kızım var. inşallah 2ci de gelir. Her kese bebeyini kucağına almayı nasip etsin RABBİM.Çok tesekur ederim bu saatte bile bana destek oluyorsunuz rabbim biran önce yüzünüzü sizinde guldursun
Inşallah kızım çok istiyor yakında doğum günü anne inşallah doğum günü hediyesi kardeşim olur en büyük hediye diyorteşekkurler. benimde bir kızım var. inşallah 2ci de gelir. Her kese bebeyini kucağına almayı nasip etsin RABBİM.
Şimdi test yaptım sonuç malesef tek çizgi adette olmadım neden acaba moralim çok kötü
Inşallah kızım çok istiyor yakında doğum günü anne inşallah doğum günü hediyesi kardeşim olur en büyük hediye diyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?