Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni durumdayiz bendede 4 yasinda var okula baslayinca kardes krizi tuttu sadece onun kardesi yokmuş.o boyle uzulünce ben daha cok strese giriyorum.
Seninki daha küçük olur inşallah.. cok ara verdigime ooookadar pişmanimki hep kpss yüzünden bu boyutta hiç düşünemedim rabbim kimseyi ağır imtihan etmesin önce bi sıkıntı yoktu bende neden bilmiyorum yeni oldu

Kizlar hastanedeyim birazdan ameliyathaneye alicaklar kafamda cikan seyi alip tahlile gondericekler kötü huylumu diye 10gune sonuc cikiyormus bugun klomenede basladim genel cerrahi antibiyotikde vericek bu ay pek iyi gecmiyecek yani
ALLAH yardimcin olsun. kötü günler çabuk biter inşallah bundan sora hep mutlu haberler alırsın

Kizlar hastanedeyim birazdan ameliyathaneye alicaklar kafamda cikan seyi alip tahlile gondericekler kötü huylumu diye 10gune sonuc cikiyormus bugun klomenede basladim genel cerrahi antibiyotikde vericek bu ay pek iyi gecmiyecek yani
Allah yardımcın olsun canım, iyi ol sağlıklı ol da hepsi olur. Dualarım seninle ❤

Canim yaptin mi testi merak ettim

Allah yardımcın olsun canım, iyi ol sağlıklı ol da hepsi olur. Dualarım seninle ❤

Sagol bitanem kapida bekliyorum doktoru.bu sabshta klomene basladim.biraz once wc ye gittim ameliyathaneye girmeden birden kan bosalmaya basladi reglim geldi ameliyat acisindan problem olmazmista klomene basladimya acaba birsey olur mu .gerci klomenede regliyken baslaniyor

Bence sorun olmaz kuzum. Senin zaten bi kaç gündür lekelenme şeklinde geliyodu regl, klomen de 3-4-5 günlerinden birinde başlanıyo. Tam zamanıdır yani

Cnm cok gecmis olsun Allahin izniyle sonuclarin temiz cikar insallah bebise kavusursun bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…