- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.421
Buna çok güldüm valla alemsin kıız
Seninki daha küçük olur inşallah.. cok ara verdigime ooookadar pişmanimki hep kpss yüzünden bu boyutta hiç düşünemedim rabbim kimseyi ağır imtihan etmesin önce bi sıkıntı yoktu bende neden bilmiyorum yeni olduAyni durumdayiz bendede 4 yasinda var okula baslayinca kardes krizi tuttu sadece onun kardesi yokmuş.o boyle uzulünce ben daha cok strese giriyorum.
inşallah olur. sen çok dua etInşallah kızım çok istiyor yakında doğum günü anne inşallah doğum günü hediyesi kardeşim olur en büyük hediye diyor((
İnşallah olur rabbim tüm isteyenlerin. Üzüntüyle adetim de geldiinşallah olur. sen çok dua et
yapma ya üzüldüm(. inşallah bi dahakineİnşallah olur rabbim tüm isteyenlerin. Üzüntüyle adetim de geldidoktora haber vericem bakalım ne diyicek
ALLAH yardimcin olsun. kötü günler çabuk biter inşallah bundan sora hep mutlu haberler alırsınKizlar hastanedeyim birazdan ameliyathaneye alicaklar kafamda cikan seyi alip tahlile gondericekler kötü huylumu diye 10gune sonuc cikiyormus bugun klomenede basladim genel cerrahi antibiyotikde vericek bu ay pek iyi gecmiyecek yani
ALLAH yardimcin olsun. kötü günler çabuk biter inşallah bundan sora hep mutlu haberler alırsın
her kötü günün elbet bir sonu var sadece sabr etmeyi biliceksin. RABBİM sabrımızın müjdesini verir inşallahSagol canim insallah valla bitmedi bitmedi
Allah yardımcın olsun canım, iyi ol sağlıklı ol da hepsi olur. Dualarım seninle ❤Kizlar hastanedeyim birazdan ameliyathaneye alicaklar kafamda cikan seyi alip tahlile gondericekler kötü huylumu diye 10gune sonuc cikiyormus bugun klomenede basladim genel cerrahi antibiyotikde vericek bu ay pek iyi gecmiyecek yani
Benim bugün ıgnenin 17. Günü gelen giden yok normalde bugün kan testi yaptiricaktim çalıştığım için hastaneye gidemedim.esimede söylemedim olursa supriz yaparım diye sadece bi gebelik testi aldım şimdimi yapsam yoksa sabah ilk idrarlami
Allah yardımcın olsun canım, iyi ol sağlıklı ol da hepsi olur. Dualarım seninle ❤
Bence sorun olmaz kuzum. Senin zaten bi kaç gündür lekelenme şeklinde geliyodu regl, klomen de 3-4-5 günlerinden birinde başlanıyo. Tam zamanıdır yaniSagol bitanem kapida bekliyorum doktoru.bu sabshta klomene basladim.biraz once wc ye gittim ameliyathaneye girmeden birden kan bosalmaya basladi reglim geldi ameliyat acisindan problem olmazmista klomene basladimya acaba birsey olur mu .gerci klomenede regliyken baslaniyor
Sagol bitanem kapida bekliyorum doktoru.bu sabshta klomene basladim.biraz once wc ye gittim ameliyathaneye girmeden birden kan bosalmaya basladi reglim geldi ameliyat acisindan problem olmazmista klomene basladimya acaba birsey olur mu .gerci klomenede regliyken baslaniyor
Cok gecmis olsunnKizlar ciktim iyiyim cok sukür 10güne sonuclar cikacak.yuzde 90 iyi huyli dedi ama resmen kafamdan misket cikti
gecikmemesi yeterli cnm. normalde gecikmez. ilaçtan dolayı gecikirseDene canım. Adetlerin çok düzensiz değilse 1-2 günde etki ediyo ama tadı acayip iğrenç
Geçmiş olsun canmKizlar ciktim iyiyim cok sukür 10güne sonuclar cikacak.yuzde 90 iyi huyli dedi ama resmen kafamdan misket cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?