Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah kızım çok istiyor yakında doğum günü anne inşallah doğum günü hediyesi kardeşim olur en büyük hediye diyor((
Oy kiyamam ona ya bnde tek cocugum cok istemstim kardesimn olmasini yasayamadim cocuguma yasaticm demstm hep. Uzuldm adet olmssn ins bidahaki aylarda Allah nasip eder

Kizlar hastanedeyim birazdan ameliyathaneye alicaklar kafamda cikan seyi alip tahlile gondericekler kötü huylumu diye 10gune sonuc cikiyormus bugun klomenede basladim genel cerrahi antibiyotikde vericek bu ay pek iyi gecmiyecek yani
Hadi gecms olsn kuzum smdiden guzel sonuclar alicaksn Allahn izniyle

Normaldede bole izlemeyi severim zatn kuzum:) duygusalim asiri dram flaan sevmiyorm suan asiri duygusallk var hsber izlerken bile aglayabiliyorm hic gerk yok oyuzden dedign gibi:))

Uzme minnoslari. Sen haberleri izleyince dunya duzelmiyecek hep mutlu ol

Valla kizlar Allah ne eksik etsin ne de muhtaç etsin. Ama hastaneye insan ayagini bir atinca kurtulamiyor.

çok teşekkur ederim her kesin.. siz hamilemisiniz? birde ovulyasyon zamanı hangi belirtiler oluyor biliyomusunuz
Evet tatlim tupbebekle hamile kaldim ben ovulasyn tsti hic bilmem ben bu konuda diger srkadslar da deneyimli :) yumrtlama zmaani da hafif reg agrisi oluyodu sisknlk oluyodu bnde. Darisi basina❤

Evet tatlim tupbebekle hamile kaldim ben ovulasyn tsti hic bilmem ben bu konuda diger srkadslar da deneyimli :) yumrtlama zmaani da hafif reg agrisi oluyodu sisknlk oluyodu bnde. Darisi basina❤
çok teşekkür ederim. darısı tüm olmayanların başına. iğne dün yaptırdım içim içimi yiyor acaba çatlarmı diye. çok heyecanlıyım

çok heyecanlym. bi an once tedaviye baslamak istiyorm

Sende benim gibisin canim bir an önce tedaviye baslamak istiyosun ama tam olarak regli sokülneden gitme doktora benim 3 gün lekelenmem oldu devam etmicek diye doktor igleli tedaviye baslamadi bugünde reglim soküldü ama klomene başlamis oldum.keske acele etmeseydim.

çat

çatladıkdan sora mayalanırmı diye bekliycem ooff zaman geçmek bilmiyor. sizde ikizmi? kaç haftalıksız? cinsiyyeti bellimi
Ins olur canim en zoru bklemek iste malesef gnler gcmk bilmz. Gecn hafta ikiz oldgunu ogrendk evet:) 8 haftamiz doldu dun canim daha kucukler cinsiyete da cok var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…