- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.441
Normaldede bole izlemeyi severim zatn kuzum:) duygusalim asiri dram flaan sevmiyorm suan asiri duygusallk var hsber izlerken bile aglayabiliyorm hic gerk yok oyuzden dedign gibi:))Gül tabiya ..simdi sen hep komedi filmleri izleki minnoslarda pozitif enerjini alsinlar
Olsn yine ihtimal oluyo dusuk de olsa canim gonlune gore olsn en onemlisi saglikli olmasi tabikiçok teşekkur ederim. ben de aşılama deyil yalnız
Oy kiyamam ona ya bnde tek cocugum cok istemstim kardesimn olmasini yasayamadim cocuguma yasaticm demstm hep. Uzuldm adet olmssn ins bidahaki aylarda Allah nasip ederInşallah kızım çok istiyor yakında doğum günü anne inşallah doğum günü hediyesi kardeşim olur en büyük hediye diyor((
Hadi gecms olsn kuzum smdiden guzel sonuclar alicaksn Allahn izniyleKizlar hastanedeyim birazdan ameliyathaneye alicaklar kafamda cikan seyi alip tahlile gondericekler kötü huylumu diye 10gune sonuc cikiyormus bugun klomenede basladim genel cerrahi antibiyotikde vericek bu ay pek iyi gecmiyecek yani
Hadi geçmiş olsun canım. Hiç merak etme yağ bezesi gibi bi şeydir kötü huylu olmuyo bu tür şeylerKizlar ciktim iyiyim cok sukür 10güne sonuclar cikacak.yuzde 90 iyi huyli dedi ama resmen kafamdan misket cikti
Ohh be sukurler olsun canim benim cok sevindim❤Kizlar ciktim iyiyim cok sukür 10güne sonuclar cikacak.yuzde 90 iyi huyli dedi ama resmen kafamdan misket cikti
Büyük ihtimalle gecikmez canım. Gecikirse civanperçemi iç 1-2 gün etkisi olurgecikmemesi yeterli cnm. normalde gecikmez. ilaçtan dolayı gecikirse
çok teşekkur ederim her kesin.. siz hamilemisiniz? birde ovulyasyon zamanı hangi belirtiler oluyor biliyomusunuzOlsn yine ihtimal oluyo dusuk de olsa canim gonlune gore olsn en onemlisi saglikli olmasi tabiki
Normaldede bole izlemeyi severim zatn kuzum:) duygusalim asiri dram flaan sevmiyorm suan asiri duygusallk var hsber izlerken bile aglayabiliyorm hic gerk yok oyuzden dedign gibi:))
Evet tatlim tupbebekle hamile kaldim bençok teşekkur ederim her kesin.. siz hamilemisiniz? birde ovulyasyon zamanı hangi belirtiler oluyor biliyomusunuz
çok teşekkür ederim. darısı tüm olmayanların başına. iğne dün yaptırdım içim içimi yiyor acaba çatlarmı diye. çok heyecanlıyımEvet tatlim tupbebekle hamile kaldim benovulasyn tsti hic bilmem ben bu konuda diger srkadslar da deneyimli :) yumrtlama zmaani da hafif reg agrisi oluyodu sisknlk oluyodu bnde. Darisi basina❤
Oyle oluyor canim ignedn sora heyecnli bkleyis:) tabiki catlar merk etme:)çok teşekkür ederim. darısı tüm olmayanların başına. iğne dün yaptırdım içim içimi yiyor acaba çatlarmı diye. çok heyecanlıyım
çok heyecanlym. bi an once tedaviye baslamak istiyormBüyük ihtimalle gecikmez canım. Gecikirse civanperçemi iç 1-2 gün etkisi olur
çatladıkdan sora mayalanırmı diye bekliycem ooff zaman geçmek bilmiyor. sizde ikizmi? kaç haftalıksız? cinsiyyeti bellimiOyle oluyor canim ignedn sora heyecnli bkleyis:) tabiki catlar merk etme:)
çok heyecanlym. bi an once tedaviye baslamak istiyorm
Ins olur canim en zoru bklemek iste malesef gnler gcmk bilmz. Gecn hafta ikiz oldgunu ogrendk evet:) 8 haftamiz doldu dun canim daha kucukler cinsiyete da cok var:)çat
çatladıkdan sora mayalanırmı diye bekliycem ooff zaman geçmek bilmiyor. sizde ikizmi? kaç haftalıksız? cinsiyyeti bellimi
ALLAH analı babalı buyutsun. sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi. sağ eliniz başıma :)Ins olur canim en zoru bklemek iste malesef gnler gcmk bilmz. Gecn hafta ikiz oldgunu ogrendk evet:) 8 haftamiz doldu dun canim daha kucukler cinsiyete da cok var:)
Evet senin iyice uzadı canım heyecan dorukta. Az kaldı tedaviye, hayırlı sonuçlar al inşallahçok heyecanlym. bi an once tedaviye baslamak istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?