- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.461
Progestsnı rahımdenmı kullanıyosun faydası varmı acaba bende kullanıyorum daProgestan kullandim bende bu ay aynen tutunmasi ve dusmemesi icin. Yanls mi yazdi acaba:) blki oyle bi etkisi vrdir bilmiyorm ama hastalk tedavsnde kullanilan kortizon icern bi hap uyku yapar onu diyim canim:) prrogestan da asiri uyku halszlk bas donmesi yapiyor vajinadan kullaniyorm bnde artk hm oyle daha etkili oluyoms
Allah razi olsn amin canim darisi basiniza isteyene el veririm:)ALLAH analı babalı buyutsun. sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi. sağ eliniz başıma :)
Evet canim hep veriyorlar dusugu onleyici etkisi varms rahimi hazrliyo. Ben smdi bi jel kullaniyorm yine progestn hormonu iceriyor ihmal etme bnce canimProgestsnı rahımdenmı kullanıyosun faydası varmı acaba bende kullanıyorum da
Tahlil yaptinmi sen merak ettim ben hasta oldumCanim sabah yap bakalim bende 17. Gundeyim ama cesaret edemiyorum insallah gebeyizdir
ins cnm. bgn kasiklarimin agrisi cok oldu acile gittim bi serum verdiler. galiba kistlerdenEvet senin iyice uzadı canım heyecan dorukta. Az kaldı tedaviye, hayırlı sonuçlar al inşallah
bende hemen gwlir cnmm. lekelenme gelmez hicSende benim gibisin canim bir an önce tedaviye baslamak istiyosun ama tam olarak regli sokülneden gitme doktora benim 3 gün lekelenmem oldu devam etmicek diye doktor igleli tedaviye baslamadi bugünde reglim soküldü ama klomene başlamis oldum.keske acele etmeseydim.
bende hemen gwlir cnmm. lekelenme gelmez hic
Geçmiş olsun sizede rabbim şifa versinKızlar bugün yeni birsey ögrendim.sizlede paylasiyim belkibirine faydam olur.malum ameliyat oldum doktora bugun klomen tedavisine basladigimi sakincasi olup olmayacagini sordum.ameliyat sonrasi verecegi ilaclarin listesini doktora sor dedi.kadin dogum doktoru yazdigi 1 tane agri kesinin yumurtalarin catlamasina engel oldugunu söyledi degistirdiler.gerci ben korkudan zararsiz dediklerinide icmedim simdilik agriya dayaniyorum.ilk verdigi agri kesicinin adini unuttum ama sonradan hamilelerde kullaniliyor diye parol yazdi.
Geçmiş olsun sizede rabbim şifa versin
Kızlar benm doktorum iğneden sonra hep 1 ay ara veriyor sizdede mi öyle oluyor????????????????sizce doktorumu degistirmelimiyim herseyini biliyor diye hep aynı doktora gidiyorum uzmanlık alanı diye birde.....sanki başka doktora gitsem oda aynı tedaviyi uygulucak proflarda çok pahalı kararsız kaldım benim doktor diğer ay gel dedi bu ay başka doktoramı gitsemki birde eşime hiç bakmadı normal yolla bebeğimiz oldu diye rahim filmide çekmedi..
olblr cnm. degisioruz. ilac kullandikca malesefBenimde hic lekelenmem olmazdi direk 1günden reglim baslardi ama bu ay 4 gün grip ilaci ictim bence o bozdu.
eşim doktora gitmek istemiyor cok utanirim diyor.nasıl ikna edicem bilmiyorum bitkisel biseyler varmı bildiginizCanim muhakkak esine baktir daha onceden konustugumuz bir arkadas vardi 4 ay klomen ovitrelle kullanmis rahim filmi cekilmis hormonlarida duzgunmus hamile kalamamis sonra esine test yapiliyorki esinin spermlerinde bozukluk cikmis uroloji ilac vermisti o ay kendiliginden hamile kalmisti.bosuna aylarca eziyet cekti.onceden cocugun olsada spermler zamanla bozulabiliyor .araya gelince aslinda mantikli benim doktorumda vermek istemisti dinlemedim klomen kullandim birsüre sonra bagisiklik oluyor ve ara versemde klomenin etkisi bir sonraki ayda devam ediyormuş.
eşim doktora gitmek istemiyor cok utanirim diyor.nasıl ikna edicem bilmiyorum bitkisel biseyler varmı bildiginiz
Canim ben evicap 200 luk kullaniyorum hergun 1 tane e vitamini yani.birde günde 1 yemek kasigi keciboynuzu özü veriyorum.yumurtlama zamanlarimdada 2 muz 3 incir kurusu veriyorum.benim esimde utaniyordu o yüzden esimin kimligini aldim urolojiden islemlerini yaptim o sadece numune verdi. Hem bizim gibi bir surü insan var orda gayet normal yani.eşim simdi kendine gülüyor ama beni bayaaaaa yalvartti.
Canım nerde oturuyon hangi hastaneye gidiyonKızlar benm doktorum iğneden sonra hep 1 ay ara veriyor sizdede mi öyle oluyor????????????????sizce doktorumu degistirmelimiyim herseyini biliyor diye hep aynı doktora gidiyorum uzmanlık alanı diye birde.....sanki başka doktora gitsem oda aynı tedaviyi uygulucak proflarda çok pahalı kararsız kaldım benim doktor diğer ay gel dedi bu ay başka doktoramı gitsemki birde eşime hiç bakmadı normal yolla bebeğimiz oldu diye rahim filmide çekmedi..
Evet bu şekilde yapabilirim inşallah bi denetim.yumurtlama günü için ovulasyon testine gerek varmı ben anliyamiyorum sen kullaniyomusun
Kayseride oturuyorumCanım nerde oturuyon hangi hastaneye gidiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?