Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kıyamam sana ya bebiş için uğraşırken şimdi bi de ağrılar içindesin kuzum. Aman iyi ol da bebiş de gelicek zaten. Çok ağrın olursa parol iç hemen ama zararı yok zaten

Canım siz ne kadar süredir deniyodunuz? Benden sana tavsiye kendinin ve eşinin bütün tahlillerine baktırıp da devam et tedaviye. Ben sonlanan gebeliğimde ilk ayda hamile kaldım, sonra 5 ay korunduktan sonra tekrar denemeye başladık ve şu an 7 aydır olmuyo, meğer eşimde varikosele bağlı sperm azlığı ve hareket azlığı varmış. Yani şunu demek istiyorum muhtemelen ilk bebekte de eşim bu durumdaydı ve tesadüfen oldu ama şimdi olmuyo. O yüzden her şeyinize bi baktırın. Doktorunu da değiştirebilirsin içine sinmiyosa, belki başka bi doktor daha çok yardımcı olur

Kıyamam sana ya bebiş için uğraşırken şimdi bi de ağrılar içindesin kuzum. Aman iyi ol da bebiş de gelicek zaten. Çok ağrın olursa parol iç hemen ama zararı yok zaten

Yarim saat once 1 tane parol ictim canim dayanamadim. Zaten bu ay havadaydi cokta zorlamamak lazim ocak ayina hazirlik gibi birsey oldu bu ay bütün umutlar ocak ayina kaldi.bu günümüze sükür.bu arada ayin 13 üne az kaldi varmi belirti falan insallah yeni yil hediyen gelmistir

Yok bebeğim ya malesef giçbir belirtim yok. Dün hafif kasıklarımda ve belimde ağrı oldu o da vücut kendini regle hazırladığı içindir. Başka da hiçbir şeyim yok, bu ay bebiş olmadığına çok eminim. Benim umudum şu reglden sonrasında, inşallah artık gelir bebiş. Ocakta hem benim hem eşimin doğum günü var, eğer hamile kalırsam tam doğum günüme bi kaç gün kala öğrenmiş oluruz ne güzel :)

Insallah canim insallah daha fazla bekletmeden gelsinler

Canım benimde kasıklarım belim çok agrıyodu hamilelikten olabilir umutsuzlanma

Benim bütün tahlillerim yapıldı ama onuda inşallah ikna ederim nereye gidiliyor urolojimi

Kizlar hastanedeyim birazdan ameliyathaneye alicaklar kafamda cikan seyi alip tahlile gondericekler kötü huylumu diye 10gune sonuc cikiyormus bugun klomenede basladim genel cerrahi antibiyotikde vericek bu ay pek iyi gecmiyecek yani
Çok geçmiş olsun kuzummm giremedim bi kaç gündür rabbim güzel haberler almayı nasip etsin öyle de olacak inşaaaallah sen içini Ferah tut stres kaynaklıdır bence

Hanımlar gonal f yüzde tüylenme mi yapıyo ben mi kuruntu yapıyorum ? 1 hafta olcak başlayalı az önce farkettim ki yüzümde ayva tüyü gibi ama daha yoğun tüylenme var..

Benim bütün tahlillerim yapıldı ama onuda inşallah ikna ederim nereye gidiliyor urolojimi
Kesnlkle ihmal etme canim bu konuyi. Benm ilk gittgmde 1 yil dolsn diyolardi ben hep arstrmk istedm dr degstrdm ya bisi vrsa die sanki icime dogms. Bnde polikstk over cikti cok kist olusuyodu rahim filmi cekldm bisi cikmadi bnden cok esimde sorndu spermigogrmda harektli sperm azdi ileri harekt 0 di ona gore aksiyon aldik. 1 kere dogm yapanlarada cekiyorlar film mtlaka. 6 ay oldysa bnlarn hepsini istiyo doktorlar genlde. Senin kadin dogum doktorn test talep edebiliyo esnden zatn bi odada veriyorlar direkt hemen muayene olmuyo sonuca gore doktor urologa yonlendiriyor basit haplarla bazn cozuluyo ama onmli bi konu hastalk bu normal bisi herseyi biz mi yasicaz onlarda ceksn biraz:)) btkisel kurlerde cok etkili kisa surede yukseltiyor bisi varsa bnde kzlardn ogrenip uygulamstm

daha soyleyemedim adet oldugumu ogrendi üzgun.kur bildigin varsa soylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…