- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.501
Çok geçmiş olsun kuzummm giremedim bi kaç gündür rabbim güzel haberler almayı nasip etsin öyle de olacak inşaaaallah sen içini Ferah tut stres kaynaklıdır bence
Benim bütün tahlillerim yapıldı ama onuda inşallah ikna ederim nereye gidiliyor urolojimi
Ben de çektirdim ama olmadı. Doktora sorsan mı canım?Günaydin kizlar mutlu pazarlar
Rahim filmi sonrasi cok kanama ve yogun parca döken oldumu.dün sabahtan beri koca koca parcalar döküyorum.rahmin temizdi kist falanda yoktu.sizdede oldumu böyle birsey.
Ben de çektirdim ama olmadı. Doktora sorsan mı canım?
Amin kuzummmm amin inşaallah her şeyin başı sağlıkSagol bitanem bu gece biraz zor gecti agrim var ama iyiyim.insallah bundan sonra hersey hepimiz icin iyi olsun
Günaydin kizlar mutlu pazarlar
Rahim filmi sonrasi cok kanama ve yogun parca döken oldumu.dün sabahtan beri koca koca parcalar döküyorum.rahmin temizdi kist falanda yoktu.sizdede oldumu böyle birsey.
Aa doktorunla bi gorus canim benim sadece 2 gun az miktarda kanama olmustu
Ben de bildiklerimle yardımcı olayım canım. Keçiboynuzu özü içir mutlaka sabah akşam aç olarak 1 yemek kaşığı tahta kaşık olması daha iyi. Geceden zeytinyağın içine 1 tane kuru inciri koy sabah aç olarak onu yesin, sonra sabah o incirin yerine yenisini koy o inciri de akşam yemeğinden önce yesin canım. Biz çakşır kökü suyu da kullanıyoruz sabah akşam aç olarak. Bi de doktorumuz promen-k diye şase suda çözünen bi toz verdi onu içiyo her akşam eşim. O oldukça etkili bi şey içerisinde arginin, carnitin, selenyum, çinko, e vitamini, a b c d vitaminleri, folik asit gibi spermin hammaddesi olan şeyler vardaha soyleyemedim adet oldugumu ogrendi üzgun.kur bildigin varsa soylermisin
Benim bi bilgim yok canım ama aslında iyi bi şey bence, rahmin temizlenmiş gerçekten. Tabi uzun sürerse ve seni halsiz bırakırsa doktoruna danış mutlakaGünaydin kizlar mutlu pazarlar
Canım benimde biraz kanamam pislik te geldi biraz normal bence içindeki pislik çıkıyoGünaydin kizlar mutlu pazarlar
Canım benimde biraz kanamam pislik te geldi biraz normal bence içindeki pislik çıkıyo
Benim bi bilgim yok canım ama aslında iyi bi şey bence, rahmin temizlenmiş gerçekten. Tabi uzun sürerse ve seni halsiz bırakırsa doktoruna danış mutlaka
Selam kuzum bnde olmadi normal regl gibi gecmsti senin rahim baya temizleniyo olabilir bisiler ictin ya sen baya:) druna bilgi verirsin yine de dikat etGünaydin kizlar mutlu pazarlar
Esin mutlaka gitsin canm. Arkadas cok guzel anlatms. Keciboynuzu etkili baya ben bi ay bisielr kullandim 0 dan 8 e cikmsti hemen. Caksir e vitamini nar cinko. Internettn yazmstim liste cikiyo sperm hareketini sayisini ne arttirir die guzel bilgiler vardaha soyleyemedim adet oldugumu ogrendi üzgun.kur bildigin varsa soylermisin
Selam kuzum bnde olmadi normal regl gibi gecmsti senin rahim baya temizleniyo olabilir bisiler ictin ya sen baya:) druna bilgi verirsin yine de dikat et
Selam kuzum bnde olmadi normal regl gibi gecmsti senin rahim baya temizleniyo olabilir bisiler ictin ya sen baya:) druna bilgi verirsin yine de dikat et
Bende temizleniyor diye seviniyorum.o degilde 1 gün daha sabretsem igneli tedavi olabilecektim bu ay.klomene başladigim gün regli oldum
Bende oldu canım parça parça döküldü rağmen ben o ara bide soğan kürü yapıyordum umarım temizlenmiştir hoş hala hamile kalamadım 2ay geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?