Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun kuzummm giremedim bi kaç gündür rabbim güzel haberler almayı nasip etsin öyle de olacak inşaaaallah sen içini Ferah tut stres kaynaklıdır bence

Sagol bitanem bu gece biraz zor gecti agrim var ama iyiyim.insallah bundan sonra hersey hepimiz icin iyi olsun

Benim bütün tahlillerim yapıldı ama onuda inşallah ikna ederim nereye gidiliyor urolojimi

Evet canim urolojiden oluyor muayeneye gerek olmuyor ürolojinin sekreterine kimlikle gidiyorsun ödeme yapiyorsun sonrada 1 kap veriyorlar esin örnegi veriyor sonucuda doktoruna gidiyor

Günaydin kizlar mutlu pazarlar
Rahim filmi sonrasi cok kanama ve yogun parca döken oldumu.dün sabahtan beri koca koca parcalar döküyorum.rahmin temizdi kist falanda yoktu.sizdede oldumu böyle birsey.

Aa doktorunla bi gorus canim benim sadece 2 gun az miktarda kanama olmustu

Rahim filmi sonrasi benimde 3 gün olduda bu rahim sonrasi ilk reglim canim, ama yumurta gibi parcalar döküyorum degisik geldi.icim temizleniyor diye seviniyorum yarin sabahtan doktoru ariyacagim

daha soyleyemedim adet oldugumu ogrendi üzgun.kur bildigin varsa soylermisin
Ben de bildiklerimle yardımcı olayım canım. Keçiboynuzu özü içir mutlaka sabah akşam aç olarak 1 yemek kaşığı tahta kaşık olması daha iyi. Geceden zeytinyağın içine 1 tane kuru inciri koy sabah aç olarak onu yesin, sonra sabah o incirin yerine yenisini koy o inciri de akşam yemeğinden önce yesin canım. Biz çakşır kökü suyu da kullanıyoruz sabah akşam aç olarak. Bi de doktorumuz promen-k diye şase suda çözünen bi toz verdi onu içiyo her akşam eşim. O oldukça etkili bi şey içerisinde arginin, carnitin, selenyum, çinko, e vitamini, a b c d vitaminleri, folik asit gibi spermin hammaddesi olan şeyler var

Rahim filmi sonrasi cok kanama ve yogun parca döken oldumu.dün sabahtan beri koca koca parcalar döküyorum.rahmin temizdi kist falanda yoktu.sizdede oldumu böyle birsey.
Benim bi bilgim yok canım ama aslında iyi bi şey bence, rahmin temizlenmiş gerçekten. Tabi uzun sürerse ve seni halsiz bırakırsa doktoruna danış mutlaka

Selam kuzum bnde olmadi normal regl gibi gecmsti senin rahim baya temizleniyo olabilir bisiler ictin ya sen baya:) druna bilgi verirsin yine de dikat et

daha soyleyemedim adet oldugumu ogrendi üzgun.kur bildigin varsa soylermisin
Esin mutlaka gitsin canm. Arkadas cok guzel anlatms. Keciboynuzu etkili baya ben bi ay bisielr kullandim 0 dan 8 e cikmsti hemen. Caksir e vitamini nar cinko. Internettn yazmstim liste cikiyo sperm hareketini sayisini ne arttirir die guzel bilgiler var

Selam kuzum bnde olmadi normal regl gibi gecmsti senin rahim baya temizleniyo olabilir bisiler ictin ya sen baya:) druna bilgi verirsin yine de dikat et

Bende temizleniyor diye seviniyorum.o degilde 1 gün daha sabretsem igneli tedavi olabilecektim bu ay.klomene başladigim gün regli oldum

Merhaba kızlr biraz giremedim baya msj birikmiş hamiş falan varsa hayırlı olsun. Benim 29. Günüm de nagtifi görmüştük yumurtalar da çatlamış. 32. Günümdeyim daha gelen giden yok. Ağrım sızım falan da kalmadı. Göğüslerim hassas bi. Bekliyorum bakalım adeti klomene başlıycam

Bende temizleniyor diye seviniyorum.o degilde 1 gün daha sabretsem igneli tedavi olabilecektim bu ay.klomene başladigim gün regli oldum

Bende oldu canım parça parça döküldü rağmen ben o ara bide soğan kürü yapıyordum umarım temizlenmiştir hoş hala hamile kalamadım 2ay geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…