Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil gidiyo hamilelik cnm gittinmi daha doktora :) bebisler nasil
Bu ctesi gitcektk kuzum doktorn acil isi cikms haftaya gidicez:) iyi sagilir iste bulanti devm alstm. Burnum baya bi tikali gece hep uyaniyorm:s kkb ye gttim okyanus suyu falan verdi bunyede alerjk benm doktor cok erken tikanmssin dedi kontrole cagirckms hep cekcz artik:) senin nasi gidiyo buyuyo masallah❤

Canım benim ya kıyamam burun tıkanıklığı çok zor oluyo benim de tıkanıyo sürekli, grip falan kalmadı artık ama burnum tıkanıyo geniz akıntısı oluyo. Sen bi de 3 canlısın zorlanıyosundur ama geçer inşallah yakında sabret

kızlar günaydın. daha önce gebe kaldığımı ilk sizlerle paylaşmıştım. Şimdi de içinde bulunduğum zorlu durumu yine sizlerle paylaşmak istedim. Şuan yaklaşık 6 haftalık hamileyim. Ancak beta değerim istenildiği ölçüde artış göstermiyor. 1 Aralık'a kadar katlanarak ilerlerken, 5 Aralık'ta gittiğimde 100 puan, 8 Aralık'ta gittiğimde 200 artmıştı sadece ve 970 civarındaydı. Doktor keseleri (2 kese görüldü) görüyor. Ancak içlerini göremiyor. Yani dış gebelik ya da kimyasal değil. Ya boş kese veya sağlıksız veya çok nadir de olsa sağlıklı olabilirmiş. Herhangi bir müdahale yapamıyor da aaz da olsa arttığı için. Doktor nadir de olsa böyle hastalarım var dedi. Moralim çok bozuk. Eşime çok belli etmemeye çalışıyorum da pek umutlu değilim. Bu şekilde yavaş ilerleyerek sağlıklı doğum yapan var mıdır? Çok da umutlanmak istemiyorum ama.. Umut olmadan da yaşanmıyor

Ahh arkadasim cok zor bir durummus. Daha once boyle birsey yasayan birisini duymamistim. Ama yinede umut var gibi gorunuyor. Sabretmek elbet ki cok zor ama mumkun mertebe moralini yuksek tutmaya calis. Dahada etkilenmesin minnoslarin. Allahin izniyle olumlu sonuclara doner bu durum. Bir daha ne zaman gideceksin kontrole

Aslında haftaiçi çağırdı Çarşamba filan çağırdı ancak moral bozukluğu çok yaşamamak adına gitmek istemedim. Ondan sonra ofiste odaklanmak zor oluyor. Cumartesi gidicem. Nolcak bilmiyorum. Pek ümitli değilim.

Canim ben bazi yerlerde beta hcg si böyle once az az sonradan artisi hizlananlari okumustum.rabbim seninde bebislerinde hakkinda ne hayirlisi neyse onu yasatsin.sadece hayirlisini iste.

Cumartesiye kadar ne olacak acaba dusuncesiyle yasamakta zor arkadasim. Bence carsamba gunu git. Eninde sonunda olumsuz bir durum varsa ogreneceksin. Dolayisiyla kendine iskence etme bence. hem belki yapabilcek birseyler vardir. Bir gelisme vardir olumlu anlamda. Cumartesi gec kalmis olma. Suan nasil bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum inan ki.

Canim ben bazi yerlerde beta hcg si böyle once az az sonradan artisi hizlananlari okumustum.rabbim seninde bebislerinde hakkinda ne hayirlisi neyse onu yasatsin.sadece hayirlisini iste.
Evet dua ediyorum hayırlısı olsn. Geç olsun güç olmasın. Rabbim tez zamanda hayırlısını göstersin

Bi düşüneyim bunu. Olabilir aslında.

Umutumut82 canim oncelikle gecmis olsun. Icimi ferah tut ki iyisin anladigim kadariyla,cok yuksek ihtimal olumsuz bir durum olmayacagi soylenmis. Ayrica igneye baslamadim diye uzulme eminim ki vardir bir hayir. Belki bu ay bir surpriz oluverir herseye ragmen ve kenarda ki birikimini kullanmana luzum kalmaz boylece igneler icin.

Canım bende 5 haftalıkken gittim kese vardı ama bile görünmüyodu dktr 10 sonra gel kalp atışlarına bakcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…