Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canim bende aynisini dusündüm.hersey para inanki kafamda bir kitle cikti 500tl masraf oldu.rabbim beterinden korusun hepimizi.rahim duvarim cok kalin oldugundan igne vermedi iyikide vermemis yoksa kafamdaki kitle icin ameliyati olamiyacaktim.sen ne durumdasin

Bi düşüneyim bunu. Olabilir aslında.

Canim ben oglumumda hamileligi 8.haftada falandi ögrendigimde doktor 8 haftalik dedi ama bence yanliş hesapladi.kese var ama ici bos dedi.ama 10gun daha bekleyelim dedi 10gun sonra hem kese vardi hem kalp atidi.bazen 10.haftaya kadar uzayabiliyormus.ama inanki yanlis hesapliyorlar.carsamba gunu muhakkak doktora git canim eger olumsuz bir durum varsa seninde sagligin etkilenmesin.

Hatta belki başka bir doktora gitmek lazım. Haklısın.

Insan maddiyati dusunuyor her durumda vallahi ister istemez. Ben senin durumunu hep olumlu goruyorum nedense,belkide yansittigin pozitif enerjiden bilmiyorum ama :) A AloeeVeraa ve sen bize cok guzel surprizler yapacakmissin gibi geliyor.
Benim durum ise 30 kasimda regl oldum. Bu ay gitmeyeyi doktora koymustum kafama zaten. Esimin hormonlara ve vitaminlerine bi baktircaz ocak ayinda. Keciboynuzu,propolis,zencefil karisimi bise yiyo sabah aksam o. Yalniz cok afedersin regl oncesi bebek vardir nolur nolmaz diye,regl donemi ve sonrasinda gezme tozma derken ustune esim grip oldu zaten bugunde isbasi yapti tam 21 gun oldu herhangi bir munasebet olmayali. 3-4 gun icinde yumurtlama donemim olur sanirim. Bu ay pek umidim yok acikcasi.

Hatta belki başka bir doktora gitmek lazım. Haklısın.

Canim ben oglumda7 aydan 9 aya kadar agladim. Birgun doktor muayene ederken gelisimi 2 3 hafta geri ailede cüce veya daum sendromu varmi diye sordu.o an öldügümü hissettim.ankaraya sevk etti ama gitmedim ögrensem ne olacakki 7 aylik falan hamileydim.rabbimin verdigine raziyiz.sonra aklima geldi ben butün muayenelerin ekran gorüntusunü aliyordum.hepsini topladim doktora gotürdüm doktor ilk haftadaki ultrason ciktilarina bakti korkma birsey yokmus bundan sonra son regli tarihini 2 hafta gec söyle dedi.mesela 15haziran dedilde 30haziran de dedi.demekki en bastan yanlis hesaplanmis .ama icimde hep bur tereddüt oldu dogum anina kadar.iyikide butün ekran gorüntülerini saklamisim.

Canim benim bebisler umulmayan zamanda geliyor inanki.hatta bir arkadas vardi tedavilerden sıkılıp 15 gün tatile gitmisti hamile kalmisti o ay...canim benim sen nasilsan karsindakinide öyle goruyorsun.insallah 2019 un ilk gunlerinde hepimiz güzel haberler aliriz.

Aslnda normal şekilde hamile kalsam evet haklısın. Ben femera+çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yani tabi sonunu bilemiyorum ama hamile sayılırım suan. SAT 29 Ekim ve Çatlatma iğnesi olduğum tarih 7 Kasım zaten. o şekilde hesaplanıyor. Hatta 12.günde değerim 7 idi, 14. günde 20 oldu ve o şekilde katlıyordu. Aslnda tarihte sıkıntı yok. Seninki kendiliğinden miydi ilaçla mıydı?

Kendiliginden hamile kaldim.ama soyle dusun canim bebusin haftasini hesaplarken reglinin ilk gununden hesapliyorlar ama o gun hamile kalmiyoruzki en azindan yaklasik 15 gun sonra dollenme oluyor.

Kendiliginden hamile kaldim.ama soyle dusun canim bebusin haftasini hesaplarken reglinin ilk gununden hesapliyorlar ama o gun hamile kalmiyoruzki en azindan yaklasik 15 gun sonra dollenme oluyor.
O da öyle evet. şuan döllenmeden sonra tam 1 ay geçmiş oluyor benim. Rabbim hayırlısnı versin

Kuzum sen nasılsın seni de pek göremiyorum buralarda 11 haftalık olmuşsunuz maşallah ya kocaman olmuş bebiş, cinsiyet öğrenme telaşı bile başlar 2-3 haftaya :)

Biraz halsizlik yorgunluk var cnm uzaktan takip etmeye calisiyorum insallah 3 harta sonra gidicez tekrardan insallah gösterir erkenden cok merak ediyoruz :) Rabbim.size de nasip etsin insallah insallah hayirlisiyla tez zamanda cnm benim

Benim bulantilar bitti cnm insallah seninde biter benim haftama gelince cok sukur bizde 3 gun once gittik gayet guzel hersey yolunda dediler insallah saglikla kucagimiza aliriz cnm benim

İşte benm de bugün tam 5+5 te kalp atışı değil, kesenin içi bile gözükmedi. Bi de az artış olduğu için doktor tedirgin biz tedirgin. Senin bebişinin gidişhatı nasıl oldu peki?

Cnm cok gecmis olsun insallah saglikli gebeliktir vajinal ultrason ile mi bakildi kasiktanmi bakildi sana

Zaten degerin azmis cnm.bence gec dollenmis olabilir yani suan bebek 4 hafta uyumluda olabilir canini sikma.sen bence seninledir bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…