- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.561
Kızlar ya iğneden kaç gün sonra test yapayım ben heveslenmek istemiyorum gerçi pek umudum yk hiç kasık sancım yok tutmadı yine herhalde
e2 östrojen hormonu.Canim e2 ne hic bilmiyorum ama referans araligi 30 la 119 arasindaymiş.
kızlar ya b7gun adetinin 21. günü az önce lavaboda pencereye kaygan akıntı geldi inceledim uzayan akıntı gibi seffaf acaba yumurtlama bugünkü oluyor dünden beri goguslerim sızlıyor kasik ağrılarımda var ayyy umutlansammi acabaUmutumut82 @AloeeVeraa Esrasvn @SemSem01 @UmutluKarTanesi @Melegiminnnannesi @Ilkmelegim
inşalalh kuzum ya inşalalh çabalıyorum bakalım inşalalh güzel olur bu ayBence umutlanmalisin ve degerlendirmelisin canm.buyuk ihtimal yumurtlaman gerceklesiyor insallah hayirli haberlerle donusun olur bu ay :)
kızlar ya b7gun adetinin 21. günü az önce lavaboda pencereye kaygan akıntı geldi inceledim uzayan akıntı gibi seffaf acaba yumurtlama bugünkü oluyor dünden beri goguslerim sızlıyor kasik ağrılarımda var ayyy umutlansammi acabaUmutumut82 @AloeeVeraa Esrasvn @SemSem01 @UmutluKarTanesi @Melegiminnnannesi @Ilkmelegim
Kızlar ya iğneden kaç gün sonra test yapayım ben heveslenmek istemiyorum gerçi pek umudum yk hiç kasık sancım yok tutmadı yine herhalde
hımmm anladım canm yerleşme belirtisi olaraktami akıntı oluyor kuzum insallah öyledir evet hala devam ediyorum aslan pencesineCanin ben aslanpencesiyle civanpercemi kullanirken benimde kaygan uzayan akintim cok oluyordu.sende iciyorsun hala.ama bunlar ayni zamanda yerlesme belirtileri belkide bebek yerlesiyordur.
e2 östrojen hormonu.
yumurtlamaya yakın çok yükseliyor.
adet olunca da pat düşüyor.
canm benm e 2 40 tiBenim 80 falandi ama bir sonraki gün reglim söküldü düşmüştür herhalde
Teşekkür ederimmmYa hayırlısı olsun canım yaAllah yar yardımcın olsun ilk defa böyle bişey duydum bende
hımmm anladım canm yerleşme belirtisi olaraktami akıntı oluyor kuzum insallah öyledir evet hala devam ediyorum aslan pencesine
Evet canım hepsinde vajinal ultrasonla baktı. Kese var ama içini göremedi henüz. Bekleyelim gelişimini dedi. Sağlıksız ise ya düşecek ya düşük yapıcam. Moralim çk bozukCnm cok gecmis olsun insallah saglikli gebeliktir vajinal ultrason ile mi bakildi kasiktanmi bakildi sana
evet kuzum anladım doğru diyosun bugünde değerlendireyimOkudugum kadariyla akinti regli hissi bel agrisi gögüslerde hassaslasma gibi belirtiler hem gebelik hem regli hemde yumurtlama belirtisi.belki 1 2 güne akintin pembelesir .sen bu günüde degerlendir sonucta gecen ay femare kullandin yumurtlama zamaninda sapmalar olabilir
İnşallah. Geç döllenme olamaz çünkü çatlatma iğnesi oldğum tarih belli ve betanın yükselişi gayet güzelkenn bir anda azaldı yükselmesi. istenilen seviyede değil. Sağlıksız bir gebelik olma ihtimali çok yuksekZaten degerin azmis cnm.bence gec dollenmis olabilir yani suan bebek 4 hafta uyumluda olabilir canini sikma.sen bence seninledir bebegin
Evet canım hepsinde vajinal ultrasonla baktı. Kese var ama içini göremedi henüz. Bekleyelim gelişimini dedi. Sağlıksız ise ya düşecek ya düşük yapıcam. Moralim çk bozuk
Ay inşallahhhhCanim sagliksizsa cogunlukla beta hcg dususe gecip sifirlaninca dusuk yapiliyor.ama sen muhakkak carsamba doktora git. Ama icimden bir his hersey guzel olucak diyor
bu arada çok geçmiş olsuun kitle mi almışlar senden?Benim 80 falandi ama bir sonraki gün reglim söküldü düşmüştür herhalde
ay sinir oldum o doktora.Canim ben oglumda7 aydan 9 aya kadar agladim. Birgun doktor muayene ederken gelisimi 2 3 hafta geri ailede cüce veya daum sendromu varmi diye sordu.o an öldügümü hissettim.ankaraya sevk etti ama gitmedim ögrensem ne olacakki 7 aylik falan hamileydim.rabbimin verdigine raziyiz.sonra aklima geldi ben butün muayenelerin ekran gorüntusunü aliyordum.hepsini topladim doktora gotürdüm doktor ilk haftadaki ultrason ciktilarina bakti korkma birsey yokmus bundan sonra son regli tarihini 2 hafta gec söyle dedi.mesela 15haziran dedilde 30haziran de dedi.demekki en bastan yanlis hesaplanmis .ama icimde hep bur tereddüt oldu dogum anina kadar.iyikide butün ekran gorüntülerini saklamisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?