Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bence umutlanmalisin ve degerlendirmelisin canm.buyuk ihtimal yumurtlaman gerceklesiyor insallah hayirli haberlerle donusun olur bu ay :)

Canin ben aslanpencesiyle civanpercemi kullanirken benimde kaygan uzayan akintim cok oluyordu.sende iciyorsun hala.ama bunlar ayni zamanda yerlesme belirtileri belkide bebek yerlesiyordur.

Canin ben aslanpencesiyle civanpercemi kullanirken benimde kaygan uzayan akintim cok oluyordu.sende iciyorsun hala.ama bunlar ayni zamanda yerlesme belirtileri belkide bebek yerlesiyordur.
hımmm anladım canm yerleşme belirtisi olaraktami akıntı oluyor kuzum insallah öyledir evet hala devam ediyorum aslan pencesine

hımmm anladım canm yerleşme belirtisi olaraktami akıntı oluyor kuzum insallah öyledir evet hala devam ediyorum aslan pencesine

Okudugum kadariyla akinti regli hissi bel agrisi gögüslerde hassaslasma gibi belirtiler hem gebelik hem regli hemde yumurtlama belirtisi.belki 1 2 güne akintin pembelesir .sen bu günüde degerlendir sonucta gecen ay femare kullandin yumurtlama zamaninda sapmalar olabilir

Cnm cok gecmis olsun insallah saglikli gebeliktir vajinal ultrason ile mi bakildi kasiktanmi bakildi sana
Evet canım hepsinde vajinal ultrasonla baktı. Kese var ama içini göremedi henüz. Bekleyelim gelişimini dedi. Sağlıksız ise ya düşecek ya düşük yapıcam. Moralim çk bozuk

evet kuzum anladım doğru diyosun bugünde değerlendireyim

Zaten degerin azmis cnm.bence gec dollenmis olabilir yani suan bebek 4 hafta uyumluda olabilir canini sikma.sen bence seninledir bebegin
İnşallah. Geç döllenme olamaz çünkü çatlatma iğnesi oldğum tarih belli ve betanın yükselişi gayet güzelkenn bir anda azaldı yükselmesi. istenilen seviyede değil. Sağlıksız bir gebelik olma ihtimali çok yuksek

Kizlar bugun klomenin 3.günü rahim duvarim cok kalinmiş klomende daha fazla kalinlastiriyor.doktor bu sekilde asla implantasyon yani dollenme olnaz diyor.acaba rahim duvarini kalinlastirmak icin nar suyu iciliyorya inceltmek icinde kür varmi acaba.yoksa bu ayda cöp olucak.

Evet canım hepsinde vajinal ultrasonla baktı. Kese var ama içini göremedi henüz. Bekleyelim gelişimini dedi. Sağlıksız ise ya düşecek ya düşük yapıcam. Moralim çk bozuk

Canim sagliksizsa cogunlukla beta hcg dususe gecip sifirlaninca dusuk yapiliyor.ama sen muhakkak carsamba doktora git. Ama icimden bir his hersey guzel olucak diyor

ay sinir oldum o doktora.
hiç bir doktor bunu söylememeli, ben bile biliyorum 2-3 hafta geriden gelse bile önemli değil.
geç döllenme olmuştur. ne biçin doktormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…