Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de reglin 3. günü muayene de rahim çok ince demişti doktor.
sanırım o yüzden gebe kalamadım. kalınlaştırmak için nar suyu mu içmek iyi geliyormuş?

bu arada çok geçmiş olsuun kitle mi almışlar senden?
sonuçlar çıktı mı?
geçmişi okumaya çalışıyorum da orda gördüm.

Evet canim sagolasin cumartesi alindi 10gün sonra sonucu cikacak Allahtan hayirlisi.nereye kadar stres illa bir yerden patlak veriyor

benim de reglin 3. günü muayene de rahim çok ince demişti doktor.
sanırım o yüzden gebe kalamadım. kalınlaştırmak için nar suyu mu içmek iyi geliyormuş?

Evet canim benim taze sıkılmış nar suyu rahmi kalinlastiriyor ama önce muayene eger inceyse tüketmek mantikli.

Evet canim sagolasin cumartesi alindi 10gün sonra sonucu cikacak Allahtan hayirlisi.nereye kadar stres illa bir yerden patlak veriyor
hayırlı haberler al ve bize de ver inşallah.
benim bi arkadaşım da kual arkasından kitle aldırmıştı temiz çıktı yağ bezesiymiş.
senin de öyle bişeydir inşallah.

ay sinir oldum o doktora.
hiç bir doktor bunu söylememeli, ben bile biliyorum 2-3 hafta geriden gelse bile önemli değil.
geç döllenme olmuştur. ne biçin doktormuş

Aynen canim simdi yibe ayni hastaneye gidiyorum ama baska doktora gidiyorum.sonradan konustum boyle yaptiniz diye ben uyarmak zorundayim dedi.kendince hakli belki.akrabalarimizda kesin ankaradaki goruntüleme yerinden prim aliyordur dedi.5 yil once 500tl istemislerdi.gunahini alamam ama temkinli olmakta fayda var.

14 ya da 15 inde regl olucam 2. günü gidicem doktora.
o zaman kaç mm ölçer herhalde söyler. ona göre dayanırım nar suyuna

Hazir nar suyuda var kendin sıkamazsan ama %100 dogal olani tadi aci geldi midemi yakti biraz belki tazesi oyle olmaz ama oyle su gibi icilmiyor günde 1 bardak sanirim.internetten arastirirsin canim

bana da 5 mm dedi. 9-10 mm ideal sanırım bebeğin yerleşmesi için

Canim 5mm cok ince belkide sirf oyüzden hamile kalamiyorsun.ben kontrole gittigimde soruyorum kac mm ibcemi kalinmi diye 2.klonende ince dedi 2 gun nar suyu ictim 8mm e cikmisti.simfide cok kalin dedi.ya bu iş cok zor ananem 11 tane dogurmus dedem tir soforuymus 3 4 ayda 6 ayda bir gelir 3 5 gün kalir gidermis valla kendimden şüphe eder oldum.

Anneyimbenanne35 canim kizlar cvp vermisler sana zaten. Benide etiketlemissin ama gec kalmisim cvp icin. Aslinda etiketlemek iyi birsey bildirim geliyor direkt goruyorsun. Benim bebek tutmadiginda filan seni etiketlememistim galiba.O uzgun zamanlarimda seninde destegini isterdim valla. Kaciriyor insan yazismalari haliyle. Sen suan halen denemelerdesin di mi. Hadi bakalim bu ay guzel haberler verirsin insallah

Sen ne durumdasin canim

Aynen katiliyorum. Bende bunu cok dusundum. O zamanlar ki besinlerle simdikiler arasinda daglar kadar fark var. Kucuklugumde yedigim ispanagin tadi bile farkliydi birazda buna bagladim ben bizim cagimizda ki bu durumu. Benim annem 1.53 boyunda 32 yasindayken 92 kg ile ve gunde 2.5 paket sigara icen biriyken bana hamile kalmis. 100 kg ile doguma girmis. Simdi o bile sasiriyor duyduklarina

Çakşır suyuda cok iyiymis spermler icin. Ama kkda okumustum yine. Degerleri normal sayilarda olan erkeklerde testesteronu cok yukseltebiliyormus. Korktum onu icirmeye. Gecen sene doktora gitmistik kontrole. Bizimkinde b12 eksik cikmisti. 1 hafta kadar benexol kullandi ve birakti (ilac icmeyi sevmiyor,besinlerden alirim dedi ve birakti) spermiogramda gecen sene yapilmisti. Sonuclari cok iyiydi. Simdi ne durumdayiz bilmiyorum. Yillik izindeyken bi gitmedikte. Olmadi ocak ayinda gidip birde onu tekrar gostersek iyi olcak sanirim

Umutumut82 canim senin esin evicap kullaniyodu degil mi. Bende dusundum onuda. Acaba doktora gitmeden kullandirmaya baslasam mi diye. :) senin esine doktor mu vermisti vitamini siz mi basladiniz onu soracaktim sabah sana simdi aklima geldi.

Canim ben saracoglundan duydum keciboynuzu ve e vitaminiyle yillarca kendini kisir sanip cocugu olanlar varmis. E vitamini hem sperm sekil bozukluguna ve kalitesine iyi geliyormus.ben sonradan doktora soyledim iyi dedi.evicap 200 lük ama 400luk olani degil.saracoglu ozellikle 200luk dedi.esim 1.5 ay kullandiktan sonra test yapildi 110m cikti sperm sayisi bence etkisi olmustur.fikir olmasi acisindan esime neler uyguladigimi yaziyim

Hergun e vitamini ve keciboynuzu ozu ve 1 tane muz reglinin 1.gününden itibarende 3 4 tane incir kurusunuda ekliyorum.inciri 10 15 gun veriyorum

kuzum ne zaman kaybettin bebegini hamile kaldın demek canm valla haberim yoktu kuzum ya

Tesekkur ederim canim benim. Uygulayacagim bende. Sifa olsun hepimize insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…