- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.581
benim de reglin 3. günü muayene de rahim çok ince demişti doktor.Kizlar bugun klomenin 3.günü rahim duvarim cok kalinmiş klomende daha fazla kalinlastiriyor.doktor bu sekilde asla implantasyon yani dollenme olnaz diyor.acaba rahim duvarini kalinlastirmak icin nar suyu iciliyorya inceltmek icinde kür varmi acaba.yoksa bu ayda cöp olucak.
benm adetin 10. günü 4mm 'di rahim duvarı geçen ay 17. günü 8 mm olmustubenim de reglin 3. günü muayene de rahim çok ince demişti doktor.
sanırım o yüzden gebe kalamadım. kalınlaştırmak için nar suyu mu içmek iyi geliyormuş?
bu arada çok geçmiş olsuun kitle mi almışlar senden?
sonuçlar çıktı mı?
geçmişi okumaya çalışıyorum da orda gördüm.
bana da 5 mm dedi. 9-10 mm ideal sanırım bebeğin yerleşmesi içinbenm adetin 10. günü 4mm 'di rahim duvarı geçen ay 17. günü 8 mm olmustu
benim de reglin 3. günü muayene de rahim çok ince demişti doktor.
sanırım o yüzden gebe kalamadım. kalınlaştırmak için nar suyu mu içmek iyi geliyormuş?
hayırlı haberler al ve bize de ver inşallah.Evet canim sagolasin cumartesi alindi 10gün sonra sonucu cikacak Allahtan hayirlisi.nereye kadar stres illa bir yerden patlak veriyor
14 ya da 15 inde regl olucam 2. günü gidicem doktora.Evet canim benim taze sıkılmış nar suyu rahmi kalinlastiriyor ama önce muayene eger inceyse tüketmek mantikli.
ay sinir oldum o doktora.
hiç bir doktor bunu söylememeli, ben bile biliyorum 2-3 hafta geriden gelse bile önemli değil.
geç döllenme olmuştur. ne biçin doktormuş
14 ya da 15 inde regl olucam 2. günü gidicem doktora.
o zaman kaç mm ölçer herhalde söyler. ona göre dayanırım nar suyuna
hayırlı haberler al ve bize de ver inşallah.
benim bi arkadaşım da kual arkasından kitle aldırmıştı temiz çıktı yağ bezesiymiş.
senin de öyle bişeydir inşallah.
bana da 5 mm dedi. 9-10 mm ideal sanırım bebeğin yerleşmesi için
Anneyimbenanne35 canim kizlar cvp vermisler sana zaten. Benide etiketlemissin ama gec kalmisim cvp icin. Aslinda etiketlemek iyi birsey bildirim geliyor direkt goruyorsun. Benim bebek tutmadiginda filan seni etiketlememistim galiba.O uzgun zamanlarimda seninde destegini isterdim valla. Kaciriyor insan yazismalari haliyle. Sen suan halen denemelerdesin di mi. Hadi bakalim bu ay guzel haberler verirsin insallah
Aynen katiliyorum. Bende bunu cok dusundum. O zamanlar ki besinlerle simdikiler arasinda daglar kadar fark var. Kucuklugumde yedigim ispanagin tadi bile farkliydi birazda buna bagladim ben bizim cagimizda ki bu durumu. Benim annem 1.53 boyunda 32 yasindayken 92 kg ile ve gunde 2.5 paket sigara icen biriyken bana hamile kalmis. 100 kg ile doguma girmis. Simdi o bile sasiriyor duyduklarinaCanim 5mm cok ince belkide sirf oyüzden hamile kalamiyorsun.ben kontrole gittigimde soruyorum kac mm ibcemi kalinmi diye 2.klonende ince dedi 2 gun nar suyu ictim 8mm e cikmisti.simfide cok kalin dedi.ya bu iş cok zor ananem 11 tane dogurmus dedem tir soforuymus 3 4 ayda 6 ayda bir gelir 3 5 gün kalir gidermis valla kendimden şüphe eder oldum.
Umutumut82 canim senin esin evicap kullaniyodu degil mi. Bende dusundum onuda. Acaba doktora gitmeden kullandirmaya baslasam mi diye. :) senin esine doktor mu vermisti vitamini siz mi basladiniz onu soracaktim sabah sana simdi aklima geldi.
kuzum ne zaman kaybettin bebegini hamile kaldın demek canm valla haberim yoktu kuzum yaAnneyimbenanne35 canim kizlar cvp vermisler sana zaten. Benide etiketlemissin ama gec kalmisim cvp icin. Aslinda etiketlemek iyi birsey bildirim geliyor direkt goruyorsun. Benim bebek tutmadiginda filan seni etiketlememistim galiba.O uzgun zamanlarimda seninde destegini isterdim valla. Kaciriyor insan yazismalari haliyle. Sen suan halen denemelerdesin di mi. Hadi bakalim bu ay guzel haberler verirsin insallah
Tesekkur ederim canim benim. Uygulayacagim bende. Sifa olsun hepimize insallah.Canim ben saracoglundan duydum keciboynuzu ve e vitaminiyle yillarca kendini kisir sanip cocugu olanlar varmis. E vitamini hem sperm sekil bozukluguna ve kalitesine iyi geliyormus.ben sonradan doktora soyledim iyi dedi.evicap 200 lük ama 400luk olani degil.saracoglu ozellikle 200luk dedi.esim 1.5 ay kullandiktan sonra test yapildi 110m cikti sperm sayisi bence etkisi olmustur.fikir olmasi acisindan esime neler uyguladigimi yaziyim
Hergun e vitamini ve keciboynuzu ozu ve 1 tane muz reglinin 1.gününden itibarende 3 4 tane incir kurusunuda ekliyorum.inciri 10 15 gun veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?